ΛεναΛενα Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 ...ειναι ζουγκλα η αγορα εργασιας The DevilMayCare και σαν ζουγκλα ισχυει η επιβιωση του δυνατοτερου ή μαλλον αυτου με τις περισσοτερες που-σ-τιες και μαμουνιες.... 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δεν θα διαφωνησω, αλλα καποιες φορες, γινεται με τετοιο απιστευτα...καραδι-ανοητο τροπο που σκεφτεσαι:δεν υπαρχει ετουτο, τι στο διαολο με/σε διαγωνισμο ηλιθιων ψαρεψανε αυτους τους καμακουλες-λιγουρηδες? 1
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Που να ακουγατε κιολας ουτε καν megaφεντικα αλλα απλως προισταμενους-κουκουρουκου υπευθυνους τμηματος-whatever, με το -κατ' εκεινους θεωρουμενο- εξυπνοτατο καμακι τους: <<κοιταξε να το ξερεις: οτι εδω για να καθησεις, θα πρεπει πρωτα να μου κατσεις..!>> μαλιστα και φατσα-καρτα στις υπαλληλους, διχως καν την προνοηση του "ξεμοναχιασματος" Εχω ακουσει για περιπτώσεις οσκαρικων παραγωγών του pulp fiction και άδοξοι μπάσταρδοι, αρκετά λιγότερο γλοιωδων απο τον παραπάνω. Τέλος παντων, τέλος παρέμβασης στο τοπικ, απλα το είχα καιρό απορία και για νεο τοπικ θα ήτανε υπερβολή, το τι παρασκευές, μαύρες ή γκρι θα άκουγα, δεν λέγεται
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 'Νταξει, εχω ακουσει και την ακομη στιβαροτατη επιχειρηματολογια(sic) προς κοπελα γραμματειας:"αφου πληρωνεσαι, γιατι δεν μου καθεσαι να σε πηδησω?": ενω την κυνηγουσε γυρω-γυρω(!)απο μεγαλο τραπεζι [αιθουσας] συνεδριασεων! Για την ιστορια, εκεινος ο μπαγλαμας εφαγε ποδι
xrist0s4 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Κ εγω ειμαι σε ορθοστασια γυρω στις 10 ωρες,τρωω κ μαλακιες κ εχω χοληστερινη τριγλικεριδια κτλ στο τερμα...Ο γιατρος μου ειπε οτι θελει ασκηση κ θα πεσουν αλλα γυρναω σπιτι κ ειμαι κοματια.Πιστευω θα συνηθισεις σιγα σιγα κ δεν θα εχεις προβλημα απλα να παιρνεις καλα παπουτσια τρεξιματος κ αν μπορεις καμια ασκηση μετα τη δουλεια θα σε βοηθουσε πολυ οπως προειπαν. 1
opera Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μη κάνεις καμιά μαλακία και κουράζεις τα πόδια σου μετά τη δουλειά όπως έγραψαν μερικοί. Ξεκούραση χρειάζεται,πάρε και τις κάλτσες ή μανίκια συμπίεσης καλύτερα (δε θα χρειάζεται να τα αλλάζεις-πλένεις τακτικά) για τις γάμπες https://www.bikeinn.com/ποδήλατο/santini-thriatlon-calf-guards/1096106/p Στην αρχή θα ζοριστείς,στη συνέχεια το σώμα σου θα προσαρμοστεί,κόβε βόλτες όπως έγραψαν συνφορουμίτες. Αν δε κινείσαι θα εμφανιστούν πόνοι και στη μέση,θα χρειαστεί να κάνεις κοιλιακούς-ραχιαίους + διατάσεις τους. 3
andreas443 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά επειδή ξεκινάω και εγώ δουλειά σε λίγες μέρες και θα είμαι πωλητής σε κατάστημα 8-9 ώρες όρθιος και ψάχνω για παπούτσια τι έχετε να μου προτείνεται? Να αναφέρω και εγώ είμαι μια από τα ίδια με το παλικάρι που άνοιξε το θέμα αρκετά αγύμναστος μιας και 2 χρόνο κάθομαιΈχω βρει 2 ζευγάρια πια είναι η γνώμη σας https://www.cosmossport.gr/el/product/nike-air-zoom-vomero-12/863762-002/?code=1100010270229028 https://www.cosmossport.gr/el/product/adidas-performance-ultraboost/s82024/?code=1100010275829098
Ψιτ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Πόσα θα πληρωθείς ώστε να αξίζει να επενδύσεις 150 ευρά σε αθλητικά παπούτσια ενώ δε γυμνάζεσαι τα τελευταία 2 χρόνια; 1
andreas443 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 E ποσα να περνώ το βασικό, το θέμα δεν είναι αν αξίζει να τα δώσω το θέμα είναι ότι σιγά σιγά θα συνηθίσω και θα φύγουν οι πόνοι αλλα για τόσες ώρες καλο είναι να έχω ένα καλο παπούτσι ανατομικό όσο νάνε βοηθάει και στην τελική θα το φοράω και έξω για καμια βόλτα
webparts Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δε χρειαζεσαι 150 ευρω παπουτσι για να αντεξεις την ορθοστασια.150 ευρω δινουν οι αθλητες στιβου,για το κατι παραπανω στην προπονηση τους ( λεμε τωρα ) . Με 60 ευρω εισαι μια χαρα. Αλλα για να εχεις τετοια στο ματι μαλλον σου περισευουν,οποτε παρε οποιο σου καθεται καλυτερα στο ματι.
Ψιτ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Οι παρακάτω εταιρείες βγάζουν παπούτσια που είναι τυπικά για δουλειά αλλά είναι ανατομικά, συνήθως αυτές τις σειρές τις ονομάζουν Work ή κάτι παρόμοιο: Clarks, ECCO, Klogs, Skechers, Dr. Scholl, προσωπικά έχω δοκιμάσει Merrell και είμαι ευχαριστημενος. Ψάξε στα σάιτ να βρεις τα ανατομικά μοντέλα τους 2
Diskimpex Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Scholl φορανε οι νοσοκομες για τα παρε δωσε συνεχεια
ΛεναΛενα Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 150 ευρω?κρατα βρε τα λεφτα σου..και με 50-80 ευρω παιρνεις ωραιοτατα παπουτσια!το θεμα ειναι να μην εχουν ισιο κοψιμο και μαλακη σολα (και καπως ψηλη) ωστε απο την μια να μην καταπονειται η μεση σου και απο την αλλη να μην εχεις θεμα με κραδασμους σε περιπτωση που αφησεις το ποστο και σε στειλουν για κατι εξωτερικο!οπως ειπα ειμαι πολλα χρονια σε δουλεια με ορθοστασια αλλα τα τελευταια 4 εβαλα μυαλο και αλλαξα παπουτσι (μεχρι τοτε μποτινια και παρομοια) και πιστεψε με ακομη και το αθλητικο των 60 ευρω κανει μεγαλη διαφορα στο σωμα! 2
vspyr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχει σχετική νομοθεσία που προβλέπει καθίσματα με ράχη: www.ypakp.gr/uploads/files/2691.pdf σελ. 11, 18.8 https://protergatt.wordpress.com/2009/12/30/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CF%81%CE%B8%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BC/ Ανώνυμες καταγγελίες για εργασιακά στο 15512 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις