Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγα μην βγαλεις και πανουκλα απο την ορθοστασια......14 χρονια δουλευω σε δουλεια με ορθοστασια, και ναι δεν ειναι ευκολο αλλα αντιστοιχα και η καθιστικη δουλεια εχει τα δικα της μειονεκτηματα....το μυστικο ειναι οταν μπορεις να κινεισαι, κατεβα 1-2 στασεις πιο πριν με το λεωφορειο(αν παιρνεις) και περπατησε την αποσταση για να ξεμουδιαζεις τα ποδια σου και να κανεις καλο και στο κυκλοφορικο σου, να κινεισαι οταν μπορεις στη δουλεια και γενικως να μην στεκεσαι παρατεταμενα ορθιος...αυτα απο με....καλη επιτυχια! :-D

• Like 7
Δημοσ.

Υπαλληλος φαρμακειου και βασικο ? Οσους ξερω παιρνουν 750-850 καθαρα

Δεν μου λες τότε και σε ποια φαρμακεία δουλεύουν να στείλω βιογραφικό;

• Like 3
Δημοσ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΧΙ ΤΡΟΛ:

εχω παρατηρησει σε ενα φαρμακειο της γειτονιας οταν περναω αποξω οτι η υπαλληλος ειναι παντα ορθια (ομιλω να μην υπαρχει πελατης και να μην φαινεται να τακτοποιει κατι)

σας απαγορευουν να καθεστε; :-)

• Like 1
Δημοσ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΧΙ ΤΡΟΛ:

εχω παρατηρησει σε ενα φαρμακειο της γειτονιας οταν περναω αποξω οτι η υπαλληλος ειναι παντα ορθια (ομιλω να μην υπαρχει πελατης και να μην φαινεται να τακτοποιει κατι)

σας απαγορευουν να καθεστε; :-)

Οι υπαλληλοι απαγορευεται,τα χοντρα αφεντικα ουτε καν σηκωνονται.

Στοιχημα βαζω οτι εχουν τα πιο "εμπορικα" φαρμακα κοντα τους για να μη χρειαστει να σηκωθουν.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Γενικως συνηθιζεται η ορθοστασια. Μπορεις να φροντισεις να κινεισαι και να μην εισαι στατικος σε ενα σημειο ή να στηριζεσαι σε καποιον τοιχο ή κατι τετοιο αν εχει. Εγω παντα προτιμουσα να κινουμαι στο χωρο.

Παρεμπιπτοντως σε αρκετα καταστηματα λιανικης επισης απαγορευεται να καθονται οι εργαζομενοι. Ειναι απο τα ηλιθια καταλοιπα του παρελθοντος των παλιων, γερολαδαδων εμπορων :lol:

• Like 6
Δημοσ.

Δύσκολη η ορθοστασία... Από 18 έως 24 που άνοιξα το ίντερνετ καφέ δούλευα νύχτα barman.... Ταλαιπωρία μεγάλη, η μόνη λύση είναι να κάνεις βόλτες στον χώρο.

• Like 3
Δημοσ.

Φίλε μου σου μιλάω σαν μάγειρας,που πολλές φορές αναγκάζομαι να είμαι για ώρες στο ίδιο σημείο κάνωντας τις ίδιες κινήσεις...η ορθοστασία δεν παλεύεται  πανεύκολα.

Εμείς φοράμε σαμπό (γιατί είναι και αντιολισθητικά),αλλά πάντα κοιτάμε να βολεύουν οι πάτοι,γιατί εκεί στηρίζεσαι στην ουσία!!!!

Αν δεν είναι καλός ο πάτος και ανατομικός ,θα έχεις πρόβλημα και με τη μέση και με τα πόδια με τη πάροδο του χρόνου.

Αυτό που έχω ακούσει είναι πως πρέπει να περπατάς πολύ (αν δεν μπορείς στη δουλειά σου,τότε σίγουρα εκτός δουλειάς) και πως πρέπει να φοράς και τις ελαστικές κάλτσες που προαναφέρθηκαν ,για να μην αποκτήσεις από νωρίς φλεβίτιδα

• Like 5
Δημοσ.

Οι υπαλληλοι απαγορευεται,τα χοντρα αφεντικα ουτε καν σηκωνονται..

Μας διαβάζει άραγε κανένα αφεντικό που το εφαρμόζει στην επιχείρηση του σαν κανόνα, να μας εξηγήσει τον λογο

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνα με το δικο μου παντως δεν επρεπε να καθομαστε γιατι εμοιαζε αγενεια προς τον πελατη (μποινγκ)...αυτο πριν πολυ καιρο, τωρα ειναι πιο διαλλακτικος αλλα οι ευρυαγγειες εμειναν..... :cry:

• Like 1
Δημοσ.

3 χρονια σε νετ καφε,τα μισα σιγουρα δουλευα 12-8 νυχτα και ορθιος.

Αυτο,συν τις απειρες ωρες του σερβις, τη γυμναστικη και τα οποια ατυχηματα.Τα ποδια μου ειναι γεματα κυρσους,οι αστραγαλοι και τα γονατα γυρισμενα και αλλα πολλα ωραια..
Ζουμε για να δουλευουμε τελικα.

• Like 1
Δημοσ.

Που να ακουγατε κιολας ουτε καν megaφεντικα αλλα απλως προισταμενους-κουκουρουκου
υπευθυνους τμηματος-whatever, με το -κατ' εκεινους θεωρουμενο- εξυπνοτατο καμακι τους:
<<κοιταξε να το ξερεις: οτι εδω για να καθησεις, θα πρεπει πρωτα να μου κατσεις..!>> 
:mrgreen:
μαλιστα και φατσα-καρτα στις υπαλληλους, διχως καν την προνοηση του "ξεμοναχιασματος" 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...