Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα ξεκίνησα μια νέα δουλειά που απαιτεί γύρω στις 9 ώρες ορθοστασία την ημέρα. Ήδη από την πρώτη εβδομάδα με πονάνε τα γόνατα μου και νιώθω τα πόδια μου έτοιμα να σπάσουν. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι φαινομενικά μόνο εγώ ενοχλούμαι σε τέτοιο βαθμό και όχι οι άλλοι και ας είναι μεγαλύτεροι ηλικιακά μου και δεν φοράνε καλό αθλητικό παπούτσι όπως εγώ.

Έχει κανείς να μου προτείνει καμιά ιδέα; Όσο μπορώ στέκομαι σε πάγκο αλλά δεν είναι κατάσταση και αυτή, με λίγα δευτερόλεπτα ακουμπήματος δεν νομίζω να κάνω και πολλά. Υπάρχουν τίποτα ειδικές κάλτσες που θα μπορούσα να φορέσω; Η μήπως δεν έχω τόσο καλή κράση όσο οι άλλοι;

• Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για αρχη ξεκινα γυμναστικη/τρεξιμο να ενδυναμωσεις λιγο τα ποδια σου και τη μεση σου.

Με αλλα λογια απο βραδυπους να γινεις ταχυπους :), θα σε βοηθησει πολυ

• Like 4
Δημοσ.

Καλά θα κάνεις να πάρεις ελαστικές κάλτσες για να αποφύγεις μελλοντικά κιρσούς και να μην πρήζονται τα πόδια τόσο. Έπειτα, απλά θα συνηθίσεις.

• Like 3
Δημοσ.

Φαρμακεία ή μαγαζιά με ορθοπαιδικά είδη. Πάρε λεπτουτσικες να μην σκάνε τα πόδια σου. Έχει διάφορες ποιότητες και τιμές πάνε να δεις τι σε βολεύει

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου αν είσαι αμαθος και γενικά αγυμναστος,θέλει το χρόνο του και θα συνηθίσει το σώμα σου.Απλα τον πρώτο μήνα δυμηνο θα είσαι κομμάτια,μετά θα στρωσεις.

Δημοσ.

Security κι έτσι;

Σίγουρα με τον καιρό συνηθίζει κάπως ο οργανισμός. Στην αρχή είναι τα δύσκολα.

Οχι, φαρμακουπάλληλος...

Ελπίζω πραγματικά να συνηθίσω γιατί αλλιώς θα πεθάνω από τη στενοχώρια μου... 

Α ναι, και το θέμα ειναι βέβαια να μην καταστρέψω τα πόδια μου και μείνω ανάπηρος σε λίγα χρόνια...

Δημοσ.

Κάθε τέλος του μήνα, θα κοιτάς τον τραπεζικό σου λογαριασμό και θα τα ξεχνάς όλα.

Αν είναι να βγάζεις τον καρκίνο καθημερινά και να διαλύεσαι σωματικά τότε λες να πάνε στο διάολο τα λεφτά και όλα ( πόσο μάλλον όταν αυτά είναι ο βασικός).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...