vradypous Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Πρόσφατα ξεκίνησα μια νέα δουλειά που απαιτεί γύρω στις 9 ώρες ορθοστασία την ημέρα. Ήδη από την πρώτη εβδομάδα με πονάνε τα γόνατα μου και νιώθω τα πόδια μου έτοιμα να σπάσουν. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι φαινομενικά μόνο εγώ ενοχλούμαι σε τέτοιο βαθμό και όχι οι άλλοι και ας είναι μεγαλύτεροι ηλικιακά μου και δεν φοράνε καλό αθλητικό παπούτσι όπως εγώ. Έχει κανείς να μου προτείνει καμιά ιδέα; Όσο μπορώ στέκομαι σε πάγκο αλλά δεν είναι κατάσταση και αυτή, με λίγα δευτερόλεπτα ακουμπήματος δεν νομίζω να κάνω και πολλά. Υπάρχουν τίποτα ειδικές κάλτσες που θα μπορούσα να φορέσω; Η μήπως δεν έχω τόσο καλή κράση όσο οι άλλοι; 1
Predatorkill Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Για αρχη ξεκινα γυμναστικη/τρεξιμο να ενδυναμωσεις λιγο τα ποδια σου και τη μεση σου. Με αλλα λογια απο βραδυπους να γινεις ταχυπους , θα σε βοηθησει πολυ 4
fylatos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Καλά θα κάνεις να πάρεις ελαστικές κάλτσες για να αποφύγεις μελλοντικά κιρσούς και να μην πρήζονται τα πόδια τόσο. Έπειτα, απλά θα συνηθίσεις. 3
georgeboo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δοκιμασε συμπιεστικες καλτσες που φορανε αρκετοι αθλητες.
vradypous Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Έχετε να μου προτείνετε καμιά μάρκα; Από που μπορώ να τις πάρω;
fylatos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Φαρμακεία ή μαγαζιά με ορθοπαιδικά είδη. Πάρε λεπτουτσικες να μην σκάνε τα πόδια σου. Έχει διάφορες ποιότητες και τιμές πάνε να δεις τι σε βολεύει 1
26ska Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Φίλε μου αν είσαι αμαθος και γενικά αγυμναστος,θέλει το χρόνο του και θα συνηθίσει το σώμα σου.Απλα τον πρώτο μήνα δυμηνο θα είσαι κομμάτια,μετά θα στρωσεις.
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Security κι έτσι; Σίγουρα με τον καιρό συνηθίζει κάπως ο οργανισμός. Στην αρχή είναι τα δύσκολα.
vradypous Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Security κι έτσι; Σίγουρα με τον καιρό συνηθίζει κάπως ο οργανισμός. Στην αρχή είναι τα δύσκολα. Οχι, φαρμακουπάλληλος... Ελπίζω πραγματικά να συνηθίσω γιατί αλλιώς θα πεθάνω από τη στενοχώρια μου... Α ναι, και το θέμα ειναι βέβαια να μην καταστρέψω τα πόδια μου και μείνω ανάπηρος σε λίγα χρόνια...
Apollonas25 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 θα συνηθίσεις,δεν είναι τίποτα,μην ανησυχείς βάλε πάτους στα παπούτσια σου αν σε ενοχλούν οι πατούσες
3DJIN Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) συνηθεια ειναι,να φορας παπουτσια στιβου παντα Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2017 από 3DJIN
Ψιτ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Κάθε τέλος του μήνα, θα κοιτάς τον τραπεζικό σου λογαριασμό και θα τα ξεχνάς όλα. 4
vradypous Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Κάθε τέλος του μήνα, θα κοιτάς τον τραπεζικό σου λογαριασμό και θα τα ξεχνάς όλα. Αν είναι να βγάζεις τον καρκίνο καθημερινά και να διαλύεσαι σωματικά τότε λες να πάνε στο διάολο τα λεφτά και όλα ( πόσο μάλλον όταν αυτά είναι ο βασικός). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις