Προς το περιεχόμενο

Galaxy S9 Mini φημολογείται ότι θα ανακοινώσει η Samsung μαζί με τα S9 και S9+

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχάριστα νέα...τα τελευταία χρόνια σαρώνει η Sammy προσπαθεί να πιάσει και να καλύψει κάθε κατηγορία...γεμίσαμε τούβλα πλακάκια και παντόφλες...όλοι δήθεν με τούμπανα και κουραφέξαλα...

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Εγώ πιστεύω πως το S8 εχει ιδανικές διαστάσεις για όσους θέλουν νορμάλ σε μέγεθος συσκευές. Δεν είναι δύσκολο στο χειρισμό και το αισθάνεσαι στο χέρι μικρότερο απ'ότι είναι. Αν βγάλουν μίνι με >5.5" θα πρέπει να είναι στο μέγεθος του iPhone 5(s) κάτι που κατά την άποψή μου θα είναι γελοίο. 

Πολυ καλο σαν σκεψη, αμα δεν το κρατησουμε στο χερι μας ομως δεν θα ξερουμε, σκεφτειτε οτι το iPhone 6s, 7, 8 εχουν 4,7 οθονη ενω αυτο θα εχει το σωμα του 5s με οθονη 5+ ιντσες!

Η Samsung ακουει ποιο πολυ τον κοσμο της apple απο την ιδια την Apple. 

Τότε η σειρά Α 2018 τι νόημα έχει???

Το S9 θα βγει με τον 845

Εγώ πιστεύω πως το S8 εχει ιδανικές διαστάσεις για όσους θέλουν νορμάλ σε μέγεθος συσκευές. Δεν είναι δύσκολο στο χειρισμό και το αισθάνεσαι στο χέρι μικρότερο απ'ότι είναι. Αν βγάλουν μίνι με >5.5" θα πρέπει να είναι στο μέγεθος του iPhone 5(s) κάτι που κατά την άποψή μου θα είναι γελοίο. 

Normal δεν ειναι οι σχεδον 6ιντσες. Επισης ενα νορμαλ κινητο πρεπει να ειναι λιγοτερο απο 68χιλ πλατος.

• Like 2

Το μέγεθος του s8 είναι το ιδανικό πιστεύω για όλους. Από κει και κάτω η μπαταρία δε θα φτάνει ούτε για ζήτω, αφού θα μειωθεί η χωρητικότητα λόγο διαστάσεων. Το android και οι εφαρμογές του  δεν είναι iOS να φτιάχνεις SE και να κρατάει η μπαταρία ώρες ατέλειωτες. Και οι 0,5" σε QHD οθόνη δε θα κάνουν και τόσο μικρότερη τη διαφορά κατανάλωσης, Το s7 με το s8 ίδιους χρόνους On screen έχουν.

Απ' την άλλη θα ήταν μια καλή κίνηση απ τη samsung ώστε να αφαιρέσει κάποια μεσαίας κατηγορίας τηλέφωνα όπως τη σειρά Α και να ανέβει σε τιμή.

Πάντως εγώ θα το έπαιρνα το mini αν δεν αρχίσουν τα παιχνίδια με το να βγάζουν βασικά χαρακτηριστικά και το κρατήσουν ως έχει, δηλαδή μικρότερη οθόνη και ότι χωράει από μπαταρία σε σχέση με τα μεγαλύτερα.

Εγω απο το Note 3 στο s8 ειμαι 1000% ευχαριστημενος ειναι παρα πολυ πιο ευχρηστο απο το Note 3 γιατι ειναι μικροτερο αλλα η οθονη η ιδια.

Τωρα ακομα πιο μικρο κινητο το θεωρω γελιο ^_^ .

σου ελειψε το στυλο; το χρησιμοποιουσες; και γω το Ν3 εχω και ψαχνομαι ή για σ8 ή Ν8...

Το μέγεθος του s8 είναι το ιδανικό πιστεύω για όλους. Από κει και κάτω η μπαταρία δε θα φτάνει ούτε για ζήτω, αφού θα μειωθεί η χωρητικότητα λόγο διαστάσεων. Το android και οι εφαρμογές του  δεν είναι iOS να φτιάχνεις SE και να κρατάει η μπαταρία ώρες ατέλειωτες. Και οι 0,5" σε QHD οθόνη δε θα κάνουν και τόσο μικρότερη τη διαφορά κατανάλωσης, Το s7 με το s8 ίδιους χρόνους On screen έχουν.

Απ' την άλλη θα ήταν μια καλή κίνηση απ τη samsung ώστε να αφαιρέσει κάποια μεσαίας κατηγορίας τηλέφωνα όπως τη σειρά Α και να ανέβει σε τιμή.

Πάντως εγώ θα το έπαιρνα το mini αν δεν αρχίσουν τα παιχνίδια με το να βγάζουν βασικά χαρακτηριστικά και το κρατήσουν ως έχει, δηλαδή μικρότερη οθόνη και ότι χωράει από μπαταρία σε σχέση με τα μεγαλύτερα.

Δεν νομιζω να χρειαζεται QHD σε 5 ιντες οθονη, με full HD θα ειναι μια χαρα το κινητο, οποτε θα κερδισεις λιγη μπαταρια απο εκει, ακομα θα μπορουσαν να το κανουν λιγο ποιο παχυ για να χωραει την αναλογη μπαταρια για μια μερα, κατι τελευταιο, ο καινουριος snapdragon 845 σε συνδιασμο με android oreo θα εχουν καλυτερη καταναλωση ενεργειας οποτε σε γενικες γραμμες δεν πιστευω το προβλημα τους να ειναι η μπαταρια. 

• Like 1

Normal δεν ειναι οι σχεδον 6ιντσες. Επισης ενα νορμαλ κινητο πρεπει να ειναι λιγοτερο απο 68χιλ πλατος.

Διαφωνώ. Όταν όλη η Συσκευή είναι 6 ίντσες και οι 5,5 είναι οθόνη, ποιο είναι το μη νορμάλ; Πριν 3 χρόνια έβγαιναν κινητά με πλαίσια κορνίζας και πολλοί όταν λένε πως θέλουν μικρές συσκευές, αναφέρονται σε εκείνα τα κινητά. Το 68 χιλ. που λες είναι κάποιο universal νούμερο που βολεύει τον average Joe; Θεωρώ ότι σε 68 χιλ συσκευή (άρα 6,2 χιλιοστά οθόνη) οι αντίχειρες θα κουτουλάνε στο 65-70% των χρηστών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...