konakis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ευχάριστα νέα...τα τελευταία χρόνια σαρώνει η Sammy προσπαθεί να πιάσει και να καλύψει κάθε κατηγορία...γεμίσαμε τούβλα πλακάκια και παντόφλες...όλοι δήθεν με τούμπανα και κουραφέξαλα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolo1991 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πιστεύω πως το S8 εχει ιδανικές διαστάσεις για όσους θέλουν νορμάλ σε μέγεθος συσκευές. Δεν είναι δύσκολο στο χειρισμό και το αισθάνεσαι στο χέρι μικρότερο απ'ότι είναι. Αν βγάλουν μίνι με >5.5" θα πρέπει να είναι στο μέγεθος του iPhone 5(s) κάτι που κατά την άποψή μου θα είναι γελοίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Τότε η σειρά Α 2018 τι νόημα έχει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boulevar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Πολυ καλο σαν σκεψη, αμα δεν το κρατησουμε στο χερι μας ομως δεν θα ξερουμε, σκεφτειτε οτι το iPhone 6s, 7, 8 εχουν 4,7 οθονη ενω αυτο θα εχει το σωμα του 5s με οθονη 5+ ιντσες! Η Samsung ακουει ποιο πολυ τον κοσμο της apple απο την ιδια την Apple. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Τότε η σειρά Α 2018 τι νόημα έχει??? Το S9 θα βγει με τον 845 Εγώ πιστεύω πως το S8 εχει ιδανικές διαστάσεις για όσους θέλουν νορμάλ σε μέγεθος συσκευές. Δεν είναι δύσκολο στο χειρισμό και το αισθάνεσαι στο χέρι μικρότερο απ'ότι είναι. Αν βγάλουν μίνι με >5.5" θα πρέπει να είναι στο μέγεθος του iPhone 5(s) κάτι που κατά την άποψή μου θα είναι γελοίο. Normal δεν ειναι οι σχεδον 6ιντσες. Επισης ενα νορμαλ κινητο πρεπει να ειναι λιγοτερο απο 68χιλ πλατος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boulevar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ελπιζω να μην το ονομασει mini ομως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 4.7 με μικρα bezels ...το απολυτο εργαλειο ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hatsos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλή επιλογή αν βγάλουν και μικρό. Τουλάχιστον για εμένα. Τα μίνι πάντα βολικά ήταν. Ειδικά για δεύτερη συσκευή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 πολυ καλή κινηση αν το κανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Να εχει και δύο κάμερες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimips Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Το μέγεθος του s8 είναι το ιδανικό πιστεύω για όλους. Από κει και κάτω η μπαταρία δε θα φτάνει ούτε για ζήτω, αφού θα μειωθεί η χωρητικότητα λόγο διαστάσεων. Το android και οι εφαρμογές του δεν είναι iOS να φτιάχνεις SE και να κρατάει η μπαταρία ώρες ατέλειωτες. Και οι 0,5" σε QHD οθόνη δε θα κάνουν και τόσο μικρότερη τη διαφορά κατανάλωσης, Το s7 με το s8 ίδιους χρόνους On screen έχουν. Απ' την άλλη θα ήταν μια καλή κίνηση απ τη samsung ώστε να αφαιρέσει κάποια μεσαίας κατηγορίας τηλέφωνα όπως τη σειρά Α και να ανέβει σε τιμή. Πάντως εγώ θα το έπαιρνα το mini αν δεν αρχίσουν τα παιχνίδια με το να βγάζουν βασικά χαρακτηριστικά και το κρατήσουν ως έχει, δηλαδή μικρότερη οθόνη και ότι χωράει από μπαταρία σε σχέση με τα μεγαλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyb3rphr33k Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εγω απο το Note 3 στο s8 ειμαι 1000% ευχαριστημενος ειναι παρα πολυ πιο ευχρηστο απο το Note 3 γιατι ειναι μικροτερο αλλα η οθονη η ιδια. Τωρα ακομα πιο μικρο κινητο το θεωρω γελιο . σου ελειψε το στυλο; το χρησιμοποιουσες; και γω το Ν3 εχω και ψαχνομαι ή για σ8 ή Ν8... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boulevar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Το μέγεθος του s8 είναι το ιδανικό πιστεύω για όλους. Από κει και κάτω η μπαταρία δε θα φτάνει ούτε για ζήτω, αφού θα μειωθεί η χωρητικότητα λόγο διαστάσεων. Το android και οι εφαρμογές του δεν είναι iOS να φτιάχνεις SE και να κρατάει η μπαταρία ώρες ατέλειωτες. Και οι 0,5" σε QHD οθόνη δε θα κάνουν και τόσο μικρότερη τη διαφορά κατανάλωσης, Το s7 με το s8 ίδιους χρόνους On screen έχουν. Απ' την άλλη θα ήταν μια καλή κίνηση απ τη samsung ώστε να αφαιρέσει κάποια μεσαίας κατηγορίας τηλέφωνα όπως τη σειρά Α και να ανέβει σε τιμή. Πάντως εγώ θα το έπαιρνα το mini αν δεν αρχίσουν τα παιχνίδια με το να βγάζουν βασικά χαρακτηριστικά και το κρατήσουν ως έχει, δηλαδή μικρότερη οθόνη και ότι χωράει από μπαταρία σε σχέση με τα μεγαλύτερα. Δεν νομιζω να χρειαζεται QHD σε 5 ιντες οθονη, με full HD θα ειναι μια χαρα το κινητο, οποτε θα κερδισεις λιγη μπαταρια απο εκει, ακομα θα μπορουσαν να το κανουν λιγο ποιο παχυ για να χωραει την αναλογη μπαταρια για μια μερα, κατι τελευταιο, ο καινουριος snapdragon 845 σε συνδιασμο με android oreo θα εχουν καλυτερη καταναλωση ενεργειας οποτε σε γενικες γραμμες δεν πιστευω το προβλημα τους να ειναι η μπαταρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 μακαρι να βγαλει μια συσκευη στις 4.7 ιντσες με μαζεμενα bezel. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolo1991 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Normal δεν ειναι οι σχεδον 6ιντσες. Επισης ενα νορμαλ κινητο πρεπει να ειναι λιγοτερο απο 68χιλ πλατος. Διαφωνώ. Όταν όλη η Συσκευή είναι 6 ίντσες και οι 5,5 είναι οθόνη, ποιο είναι το μη νορμάλ; Πριν 3 χρόνια έβγαιναν κινητά με πλαίσια κορνίζας και πολλοί όταν λένε πως θέλουν μικρές συσκευές, αναφέρονται σε εκείνα τα κινητά. Το 68 χιλ. που λες είναι κάποιο universal νούμερο που βολεύει τον average Joe; Θεωρώ ότι σε 68 χιλ συσκευή (άρα 6,2 χιλιοστά οθόνη) οι αντίχειρες θα κουτουλάνε στο 65-70% των χρηστών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα