greekmanael Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Όπως είπα και πιο πάνω θα ήθελα το LeTV LeEco Le S3 X626 5.5 Inch 4G , το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω από που να το αγοράσω , έχετε να μου προτείνετε κάτι ; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας . Υ.Γ. Σε περίπτωση που μου προτείνετε κινέζικο μαγαζί θα ήθελα να υπάρχει σε ευρωπαϊκή αποθήκη . Το έχω βρει στο geekbuying αλλά μου λέει + 32 ευρώ μεταφορικά . Αξίζει ; Θα ήθελα μια άμεση απάντηση .
tasos-e Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Το LeTV LeEco Le S3 X626 στο lightinthebox.com στα... €87,52! Το είδα σε διπλανό φόρουμ.
greekmanael Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τελικά το παρήγγειλα από το geeknuying , ευχαριστώ για τον χρόνο σας . Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2017 από greekmanael
saruman123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Με Helio X20 και με μπαταρία 3000 mAh που δεν έχει και την καλύτερη αυτονομία οπως και το λειτουργικό του δε σε βλέπω καλά. Επίσης δεν έχει καθόλου υποστήριξη από αναβαθμίσεις μόνο αν το σκαλισεις εσύ από το διπλανό forum.
greekmanael Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Με Helio X20 και με μπαταρία 3000 mAh που δεν έχει και την καλύτερη αυτονομία οπως και το λειτουργικό του δε σε βλέπω καλά. Επίσης δεν έχει καθόλου υποστήριξη από αναβαθμίσεις μόνο αν το σκαλισεις εσύ από το διπλανό forum. Ναι αυτό με την μπαταρία ισχύει, είναι το αδύνατο του σημείο (είναι μέτρια) αλλά εγώ κυρίως θα το έχω για απλή χρήση .Άσε που μπορεί να την αλλάξω μετά από ένα ή δυο χρόνια . Όσο αφορά τα android δεν με πειράζει και τόσο , ακόμα και τα 5.1 lollipop με κάλυπταν . Υ.Γ. Εννοείτε ότι στα ταξίδια θα έχω και power bank μαζί μου .
saruman123 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δεν κατάλαβες το EUI(Software) είναι "βαρύ"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα