george1703 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, έχω στείλει στο service την μητρική Asus επειδή μου κάηκε και μου είπαν ότι θα την αντικαταστήσουν. Πως μπορώ να μάθω αν θα μου δώσουν καινούρια ή ανακατασκευασμενη επειδή την μητρική την αγόρασα πριν ένα μήνα και δε θέλω να πάρω μεταχειρισμένη. Είναι νόμιμο να μου δώσουν ανακατασκευασμενη;
panos0100 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Όχι βέβαια το νομιμο ειναι να σου δώσουν μια καινούρια απο το κουτι αλλιώς αν δεν υπαρχει καποια καλύτερη μετά αν δεν την στο τελος ζητας και τα λεφτα αν δεν σου κανει και η καινουρια, τι σοκετ μιλαμε;
george1703 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Am4 b350 Επειδή την ογα χωρίς το κουτί της. Άρα θα πρέπει να μου δώσουν καινούρια με το κουτί της;
Sheogorath Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Όχι, δεν είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν καινούργια. Μόνο στο doa έχουν υποχρέωση για αυτό. 3
george1703 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μα ποιος ο λόγος τοτε που αγόρασα καινούρια και δεν έπαιρνα μια μεταχειρισμένη. Ο χρόνος απ την αγορά μέχρι την επιστροφή της ήταν 40ημερες
Zaknafein Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Είναι νόμιμο να μου δώσουν ανακατασκευασμενη; Ναι, τυπικά είναι καλυμμένοι, εφόσον είναι ακριβώς ίδιο μοντέλο και εννοείται πλήρως λειτουργικό. http://www.efpolis.gr/el/diasfalisi-oikonomikon-symefronton-katanaloton/exasfalisi-asfalon-synallagon/56-polisi-agathon-eggyiseis.html
george1703 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Γενικά η Asus ξέρουμε τι κάνει; είχε κάνεις παρόμοια εμπειρία;
Sheogorath Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Αν έχουν ανακατασκευασμένη, θα σου δώσουν τέτοια. Εννοείται ανανεώνεται η εγγύηση.
panos0100 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Αν έχουν ανακατασκευασμένη, θα σου δώσουν τέτοια. Εννοείται ανανεώνεται η εγγύηση. Εμένα από κατάστημα το vision studio γιατί δεν την ανανεώνουν την εγγύηση; λένε συνεχίζει από εκεί που την αφήνεις αν πάρεις το ίδιο προϊόν αν σε κόψει πχ πιστωτικό και πάρεις άλλο προϊόν τότε βγαίνει και καινούρια εγγύηση πόσο σωστό είναι αυτό; και πως μπορείς να το αποδείξεις
Sheogorath Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Πας με τον νόμο που λέει σε περίπτωση νέου S/N έχεις ανανέωση εγγύησης.
IT chef Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Όχι βέβαια το νομιμο ειναι να σου δώσουν μια καινούρια απο το κουτι αλλιώς αν δεν υπαρχει καποια καλύτερη μετά αν δεν την στο τελος ζητας και τα λεφτα αν δεν σου κανει και η καινουρια, τι σοκετ μιλαμε; 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Αν γίνει επισκευή ή εγγύηση ανανεωνεται μόνο για τι νέο ανταλλακτικό, αν όμως στην αλλάξουν ακόμα και με ίδια ανακατακευασμενη (οπότε και νέο serial number) τότε πρέπει να ανανεωθεί η εγγυηση βάση ελλινικου νόμου Για αυτό προτιμω να μην μπλέκω με την κατασκευαστρια εταιρία και ας κρατήσει παραπάνω η διαδικασία RMA τα ελλινικα καταστήματα θα συμμορφωθουν με το νόμο άσχετα που σου βγάζουν τη ψυχή 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα