Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω στείλει στο service την μητρική Asus επειδή μου κάηκε και μου είπαν ότι θα την αντικαταστήσουν. Πως μπορώ να μάθω αν θα μου δώσουν καινούρια ή ανακατασκευασμενη επειδή την μητρική την αγόρασα πριν ένα μήνα και δε θέλω να πάρω μεταχειρισμένη. Είναι νόμιμο να μου δώσουν ανακατασκευασμενη;

Δημοσ.

Όχι βέβαια το νομιμο ειναι να σου δώσουν μια καινούρια απο το κουτι αλλιώς αν δεν υπαρχει καποια καλύτερη μετά αν δεν την στο τελος ζητας και τα λεφτα αν δεν σου κανει και η καινουρια, τι σοκετ μιλαμε;

Δημοσ.

Μα ποιος ο λόγος τοτε που αγόρασα καινούρια και δεν έπαιρνα μια μεταχειρισμένη. Ο χρόνος απ την αγορά μέχρι την επιστροφή της ήταν 40ημερες

Δημοσ.

Είναι νόμιμο να μου δώσουν ανακατασκευασμενη;

Ναι, τυπικά είναι καλυμμένοι, εφόσον είναι ακριβώς ίδιο μοντέλο και εννοείται πλήρως λειτουργικό.

http://www.efpolis.gr/el/diasfalisi-oikonomikon-symefronton-katanaloton/exasfalisi-asfalon-synallagon/56-polisi-agathon-eggyiseis.html

Δημοσ.

Αν έχουν ανακατασκευασμένη, θα σου δώσουν τέτοια. Εννοείται ανανεώνεται η εγγύηση.

Εμένα από κατάστημα το vision studio γιατί δεν την ανανεώνουν την εγγύηση; λένε συνεχίζει από  εκεί που την αφήνεις αν πάρεις το ίδιο προϊόν αν σε κόψει πχ πιστωτικό και πάρεις άλλο προϊόν τότε βγαίνει και καινούρια εγγύηση πόσο σωστό είναι αυτό; και πως μπορείς να το αποδείξεις 

Δημοσ.

Όχι βέβαια το νομιμο ειναι να σου δώσουν μια καινούρια απο το κουτι αλλιώς αν δεν υπαρχει καποια καλύτερη μετά αν δεν την στο τελος ζητας και τα λεφτα αν δεν σου κανει και η καινουρια, τι σοκετ μιλαμε;

scaledown

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αν γίνει επισκευή ή εγγύηση ανανεωνεται μόνο για τι νέο ανταλλακτικό, αν όμως στην αλλάξουν ακόμα και με ίδια ανακατακευασμενη (οπότε και νέο serial number) τότε πρέπει να ανανεωθεί η εγγυηση βάση ελλινικου νόμου

Για αυτό προτιμω να μην μπλέκω με την κατασκευαστρια εταιρία και ας κρατήσει παραπάνω η διαδικασία RMA τα ελλινικα καταστήματα θα συμμορφωθουν με το νόμο άσχετα που σου βγάζουν τη ψυχή

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...