touvrasgr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά Θα αγοραστεί pc αυτές τις μέρες να παραθέσω μόνο ότι ψάχνω κυρίως intel Εκτός αν χωρέσω 1600 ryzen με 1070 αλλά λογο ότι θέλω με δόσεις Θα Το πάρω από 1 μαγαζί...αν μου προτείνεται και μαγαζί καλός Ποσό που διαθέτουμε : 1300 max Χρήση υπολογιστή : Gaming (ενδεικτικά W3, TWWarhammer,Pubg Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? NAI Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΡΟΔΟΣ Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? Όλα μαζί Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Δεν έχω θέμα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι
jeandoumpier Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) 1. Intel Coffee Lake 2. AMD Ryzen Υ.Γ. Το ιδανικό θα ήταν να χωρέσει μια 2k --> https://www.skroutz.gr/s/6962820/BenQ-BL2420PT.html αλλά δεν... Ίσως θα χωρούσε αν δεν χρειαζόταν να είναι όλα από ένα κατάστημα και μάλιστα αυτό να δέχεται με δόσεις. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2017 από jeandoumpier
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα