Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 1) το διατύπωσες κάπως θολά,δε ξέρω πως να σχολιάσω,σίγουρα ο αγοραστής το συντηρεί,το ερώτημα είναι το γιατί το κάνει εγώ λέω από άγνοια 2)σύμφωνοι,ποία ζήτηση όμως? μήπως αυτή που η ίδια δημιούργησε? γι αυτό και αναφέρομαι σε πλαστές ανάγκες
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 και πως το κάνετε δηλαδή ? πως αποβάλετε τις οσμές? Τα μαρινάρουμε για ώρες! πάντως σαν παράδειγμα που έχω πρόσφατο, μαγείρεψα κοτόσουπα με κότα αλανιάρα ελευθέρας βοσκής,μύρισε όλη κουζίνα κοτέτσι 4
redhotstef Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εμενα με χαλαει να τρωω τροφες που εχουν ταυτοχρονα και αλατι και ζαχαρη.
Apollonas25 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 πρέπει να ξέρεις ότι οι ποσότητες των συστατικών που ανέφερες δεν καθορίζονται από τις ανάγκες των καταναλωτών (ΣΗΔ) ή κάτι τέτοιο. Καθορίζονται από αυτό που στην βιομηχανία λένε bliss point.
idomeneas7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Το πρόβλημά σου ποιό είναι, ότι η βιομηχανία τροφίμων παράγει νόστιμα τρόφιμα?
defacer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 πρέπει να ξέρεις ότι οι ποσότητες των συστατικών που ανέφερες δεν καθορίζονται από τις ανάγκες των καταναλωτών (ΣΗΔ) ή κάτι τέτοιο. Καθορίζονται από αυτό που στην βιομηχανία λένε bliss point. Θέλεις να πεις ότι οι παρασκευασμένες τροφές παρασκευάζονται με βάση (εκτός από το κόστος) το πόσο πολύ θα θέλει κάποιος να τις φάει και όχι το πόσο συνεισφέρουν στην υγεία και ανάπτυξή του; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ
Apollonas25 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Πρόβλημα έχουν όσοι αδυνατούν να αντιληφθούν ότι η τεχνητή γεύση που προσθέτει νοστιμιά σε ένα τρόφιμο έρχεται με κόστος στην υγεία του καταναλωτή. Και το πρόβλημα είναι κοινωνικό Θέλεις να πεις ότι οι παρασκευασμένες τροφές παρασκευάζονται με βάση (εκτός από το κόστος) το πόσο πολύ θα θέλει κάποιος να τις φάει και όχι το πόσο συνεισφέρουν στην υγεία και ανάπτυξή του; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ δε μιλάμε για το τροφές αλλά για συγκεκριμένα συστατικά 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Πρόβλημα έχουν όσοι αδυνατούν να αντιληφθούν ότι η τεχνητή γεύση που προσθέτει νοστιμιά σε ένα τρόφιμο έρχεται με κόστος στην υγεία του καταναλωτή. Και το πρόβλημα είναι κοινωνικό Και τι πρεπει να γινει για αυτο Apollona? (Λαου-λαου το παει).
zio10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Πχ το φοινικέλαιο. Διαβάζεις παντού ότι είναι ακατάλληλο, προκαλεί το ένα, προκαλεί το άλλο και 9 στα 10 τρόφιμα το έχουν στα συστατικά! Πως γίνεται αυτό; 1
DYEL Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εμενα με χαλαει να τρωω τροφες που εχουν ταυτοχρονα και αλατι και ζαχαρη. Σε χαλαει να τρως οποιοδηποτε επιδορπιο/γλυκο αρα?
defacer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 δε μιλάμε για το τροφές αλλά για συγκεκριμένα συστατικά Got it. Δε μιλάμε για παρασκευασμένες τροφές αλλά για τα συστατικά με τα οποία τις παρασκευάζουν.
Apollonas25 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Got it. Δε μιλάμε για παρασκευασμένες τροφές αλλά για τα συστατικά με τα οποία τις παρασκευάζουν. όχι πάλι δε θες να καταλάβεις τα συστατικά αυτά τα προσθέτουν δεν είναι τα συστατικά από τα οποία αποτελείται η τροφή
defacer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 όχι πάλι δε θες να καταλάβεις τα συστατικά αυτά τα προσθέτουν δεν είναι τα συστατικά από τα οποία αποτελείται η τροφή Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά εκτός κι αν μιλάμε για στυμμένη πορτοκαλάδα, δεν υπάρχουν "συστατικά από τα οποία αποτελείται η τροφή". Εκτός αν νομίζεις ότι το ζαμπόν εμπορίου αποτελείται από φυσικό ζαμπόν στο οποίο έχουν προσθέσει αλάτι και ζάχαρη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα