ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Θα ήθελα την γνώμη σας για το τι μπορούμε να κάνουμε εδώ στην εταιρία. Και σας αναλύω λίγο το story Υπάρχει η κύρια εδρα της επιχείρησης . Η γραμμή είναι μεχρι 24,συγχρονίζει στα 4 (μακριά από κέντρο) Σε αυτή την έδρα υπάρχει το τοπικό δίκτυο σε workgroup και ένας υποτιθέμενος server με windows 2000 ο οποίος τρέχει το κεφάλαιο σαν erp Σε αυτόν τον server συνδεόμαστε εμείς από το υποκατάστημα με remotedesktop και ενεργοποιημένο vpn .για να έχουμε πρόσβαση στο κεφάλαιο Στο υποκατάστημα επειδή είμαστε και στην μέση του πουθενά συγχρονίζουμε με 2mbit . Καιρικά φαινόμενα, κάτι κατεβάζω εγώ, κάτι κοιτάει ο άλλος, έχουμε γενικά θέματα Υπάρχει άλλη μια γραμμή εδώ την οποία σκεφτόμαστε να της βάλουμε και ιντερνετ και να ειναι μόνο για την σύνδεση στο κεφάλαιο. Την άλλη να την έχουμε μόνο για το τοπικό δίκτυο. Το θέμα είναι και η δική μου δουλειά εδώ απαιτεί bandwidth γιατί θέλω να ανεβάζω πράγματα, videos στο Youtube, Να κατεβασω μια ενημέρωση, κάτι τέλος πάντων .Αρκετά αναγκάζομαι και τα κάνω απο το σπίτι η από την παλιά μου δουλειά που πάω κατά καιρούς για λίγες ώρες Πριν λίγο επειδή έπρεπε να κοπεί ένα μεγάλο τιμολόγιο αναγκάστηκα και απενεργοποίησα την κάρτα δικτύου του υπολογιστή μου για να μην τρέχουν κάποια services Που έχω και γίνει τίποτα Γενικά ένα μπάχαλο το οποίο ψάχνω να βρω μια λύση. Είναι και η συνεχής σύνδεση με remote με το κεφάλαιο και γενικά δεν μπορώ να βρω μια άκρη τι μπορώ να κάνω Οπτική επαφή δεν υπάρχει...
trickius Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 VDSL δεν παίζει; Μισθωμένη γραμμή διαφορετικά, λύσεις υπάρχουν.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 VDSL προς το παρόν εδώ στα χωράφια που είμαστε δεν παίζει. Μισθωμένη δεν βρίσκω πουθενά πόσο μπορεί να έχει και πόσο χρόνο μπορεί να πάρει η εγκατάσταση. Μπορεί μέχρι τότε να αποφασίσουν να βάλουν νέα καμπινα στα 2 χλμ που είμαστε εμείς από την παλιά 4G σίγουρα δεν συμφέρει γιατι οταν ανεβάζεις κατεβάζεις πράγματα , φωτογραφίες , videos θα σε ξετινάξει στις χρεώσεις. 4G ειχα κατά νου όταν σκεφτόμουν να βαλω 1 γραμμή εδώ μόνο για να έχουμε VOIP τηλεφωνία εξτρα και μας συνέφερε αρκετά. Δεν το έχουμε κάνει ακόμα
Leokatana Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μισθωμενη γραμμη. Μιλα με κανενα πωλητη καποιου παροχου να παρεις προσφορες. Επισης μπορεις να συνδεσεις τα 2 καταστηματα με μισθωμενη γραμμη, χωρις αυτη να βγαινει σε ιντερνετ. Τεσπα λυσεις υπαρχουν αλλα κοστιζουν.
rfc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Σε αυτες τις περιπτωσεις βαζω το booster του οτε και καθαριζεις.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το booster ειναι μέσω 4G...Θα μας ξετινάξει πιστεύω. Μια μισθωμένη από εδώ στα κεντρικά χωρίς ιντερνετ θα βόλευε. Δεν ξέρω . Είμαστε και στην μέση του πουθενά και δεν βρίσκω λύσεις.
rfc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ανανεωνεις 40γιγα με 5 ευρω........ αυτα πληρωνεις. Προσωπικα δεν εχω ακουσει οικονομικο παραπονο απο οπου το εχω βαλει. Αν δε κανεις μαλακιες δε τρωγονται και ευκολα 40γιγα.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ανανεωνεις 40γιγα με 5 ευρω........ ??? Για δωσε ινφο. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μίλαγα με ένα φίλο τώρα και μου πρότεινε για καλύτερη διασύνδεση να πάρω 2 κεραίες 5άρες . Η απόσταση ειναι γύρω στα 12χιλιόμετρα (χωρίς οπτική επαφή) Βέβαια και αυτό με το 4G σαν να μου λέει κάτι ότι μπορεί να συμφέρει. Ο συγκεκριμένος υπολογιστής συνδέεται με remote μόνο για το κεφάλαιο. Απο κει και πέρα μπορεί να κατεβάσει κανά mail και σπάνια χρησιμοποιείται για browsing. Μπορεί και να συμφέρει Μια κοπέλα από την wind Που είχε έρθει εδώ πριν καιρό μπήκε με το tablet της και συγχρόνισε στα 30mbit 40GB με 5 ευρώ δεν νομίζω να δίνει κανείς
dsvee Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Τα 12 χιλιόμετρα δεν είναι πρόβλημα αλλά αν δεν υπάρχει οπτική επαφή την ξεχνάς την λύση της ασύρματης ζεύξης.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Θα προχωρήσουμε τελικά σε μια απλή λύση. Εδώ έχουμε 2 τηλεφωνικές γραμμές PSTN. Η μια έχει ιντερνετ, η άλλη όχι. Θα κάνουμε αίτηση σήμερα στον ΟΤΕ για να βάλουμε ιντερνετ και στην άλλη την οποία και θα δεσμεύσω αποκλειστικά για τον υπολογιστή του ταμείου. Βέβαια η περιοχή εδώ έχει προβλήματα . Πριν λίγο έπεσαν πάλι τα τηλέφωνα, restart για ακόμη μια φορά το Τ/Κ μέχρι να ξαναπέσουν Θα δούμε πως θα πάει αυτή η λύση και θα περιμένουμε πότε θα έρθει προς τα μέρη μας και ο ΟΤΕ να αλλάξει τις καμπίνες.
rfc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Αν βαλεις και δευτερη γραμμη καντες load balance καλυτερα για να τις χρησιμοποιεις και τις 2 παντου.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Κάναμε τελικά αίτηση στον ΟΤΕ . Σήμερα θα βάλω το router πάνω γιατί την Δευτέρα θα μπουν από τον ΟΤΕ για τις ρυθμίσεις. Θα κρατήσω την παλιά γραμμή για τον υπολογιστή του ταμείου και θα δώσω στους αλλους 3 υπολογιστές από την καινούργια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα