Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει κι ο τίτλος, με ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες πρωτίστως.

Το μπάτζετ στα 250€ μέχρι 300+, αν είναι κάτι εξαιρετικό.

Μέχρι στιγμής, σε αυτά τα λεφτά έχω βρει,

Honor 8

Moto G5

Xiaomi Mi A1

Με ενδιαφέρει επίσης να είναι όσο το δυνατόν καθαρό το λειτουργικό, να μην έχει δηλαδή bloatware (+για το Α1).

Επίσης, βαριέμαι και δεν προλαβαίνω να παίζω με ρουταρίσματα (-για το Α1, που διαβάζω ότι για να πάρεις το φουλ από την κάμερα θέλει magisk), ενώ μου αρέσει να επιλέγω εγώ τις εφαρμογές που θα βάζω πάνω και να το παραμετροποιώ όσο το δυνατόν πιο πολύ.

Με ενδιαφέρει και η υποστήριξη για αρκετό καιρό (+για το Α1). Γενικά, αλλάζω σπάνια κινητό. Τα Χριστούγεννα κλείνω 3 χρόνια με το S3 neo.

Για πείτε καμία άποψη,

και τα 3 που εξετάζω έχουν παρόμοια κάμερα;

υπάρχει κάποιο άλλο κινητό, σε αυτά τα λεφτά, που μου διαφεύγει;

ή και σε λιγότερα, πχ honor6; Αν υπάρχει κινητό με το ίδιο καλη κάμερα και 50€ λιγότερα, εννοείται θα το προτιμήσω.

Υπόψιν ότι ξεκινάω τώρα το σοβαρό ψάξιμο και ακούω απόψεις αλλά η αγορά θα γίνει σε κάνα μήνα, μάλλον, εκτός αν βγει κάποια εκπληκτική προσφορά μέχρι τότε.

Αγορά από Ελλάδα και μάλλον με δόσεις.

Δημοσ.

Αφού διάβασα αρκετά, όλες αυτές τις μέρες,

τείνω κι εγώ στο G5 plus,

αλλά υπάρχουν μερικά ζητήματα που με προβληματίζουν.

Πρώτα απ'όλα, η κάμερα που είναι το πιο σημαντικό για μένα (εφόσον όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά).

Χάλασα 2 ώρες από την ζωή μου χθες βράδυ να διαβάζω reviews και ειδικά σε σάιτ που είχανε κάνει και στο Α1.

Όχι συγκριτικά, απλά σάιτς που να έχουν κάνει ρηβιούζ και στα δύο κινητά. Ε, τα μισά είχανε στα θετικά του τηλεφώνου την κάμερα και τα άλλα μισά στα αρνητικά. Κυρίως λόγω έλλειψης OIS. Επίσης, άλλοι λέγανε ότι τραβάει καλές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό και άλλοι λέγανε ότι δεν μπορεί. Το λογικό είναι να μπορεί με f/1.7. Και για το Α1 πάντως δεν υπάρχει πιο καθαρή εικόνα. Οι μισοί λένε ότι έχει καλή κάμερα και οι άλλοι μισοί όχι.

Ίσως η πιο αξιόπιστη παρουσίαση να είναι αυτή, που είναι από σάιτ φωτογραφίας, αλλά και πάλι...

Αντιλαμβάνομαι ότι κινητό των 250€ θα πάρω και όχι καμιά dslr. Αλλά όταν βάζω σαν πρωτεύον την κάμερα, δεν πρέπει να πάρω και κινητό που να έχει στα θετικά του την κάμερα; Επίσης, αντιλαμβάνομαι ότι παίζουν πολλά με τα ρηβιούζ σε σάιτς, πληρωμές, διαφημίσεις κλπ. Αλλά από την άλλη δεν βρίσκω και τόσα θετικά γραφόμενα για να πειστώ ότι έχει την καλύτερη κάμερα στην κατηγορία μέχρι 300€. Και όπως γράφω και στο πρώτο μήνυμα, ξεκάθαρα την καλύτερη κάμερα. Αν έχει πχ, παραπλήσια του Α1, ή αν, ακόμα χειρότερα, με το κόλπο που γράφουν ότι μπορείς να κάνεις ρουτάροντας το Α1 και να απελευθερώσεις την κάμερα του, το Α1 έχει καλύτερη κάμερα, να προσμετρήσω και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά κάθε τηλεφώνου.

Κάτι άλλο που με πειράζει λίγο, είναι ότι δεν το βλέπω σε καμία μεγάλη αλυσίδα. Τι γίνεται; Δεν το έχει φέρει επίσημα η αντιπροσωπεία αλλά το φέρνει ο κάθε μαγαζάτορας μόνος του; Άρα δεν έχει και εγγύηση αντιπροσωπείας; Να μην το περιμένω δηλαδή σε καμία προσφορά Black Friday;

Δημοσ.

Έχει κανονικά εγγύηση 2 χρόνια από την στιγμή που το παίρνεις από Ευρωπαϊκή χώρα.

Δεν παίζει ρόλο αν δεν το πάρεις από μεγάλη αλυσίδα.

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/lenovo-moto-g5-plus3gb-32gb,xiaomi-mi-a1-32gb

Τότε το μόνο που μπορώ να σου πω είναι αυτό https://www.germanos.gr/product/huawei-p9/20330989/

Δημοσ.

Το ξέρω αυτό, αλλά επίσης ξέρω ότι πολλά μαγαζιά που πουλάνε με δικιά τους εγγύηση, αν κάτι πάθει το κινητό, το στέλνουν έξω για φτιάξιμο με αποτέλεσμα να κάνει κάνα μήνα να επιστρέψει στα χέρια σου.

Για το θέμα της κάμερας;

Είσαι πολύ ενεργός στις προτάσεις συσκευών σε κάθε θέμα σχεδόν, να ρωτήσω γιατί προτείνεις το g5 plus;

Το έχεις δουλέψει και είναι τόσο καλή η κάμερα του;

Προσπαθώ να βρω τα επιχειρήματα πίσω από την συμβουλή σου...

Δημοσ.

Το γνωρίζω για τα μαγαζιά,αλλά όσες φορές έχω πάρει κινητό από Σκρουτζαδικο και το πήγα στην αντιπροσωπεία δεν είχα ποτέ θέμα.

Το plus και το A1 το έχω δουλέψει και μπορώ να πω ότι το G είναι καλύτερο.

Το Honor 8 δεν το έχω δουλέψει αλλά ξέρω ότι στα λεφτά του ήταν το καλύτερο σε κάμερα και σε επιδόσεις.

Τώρα νομίζω ότι ακόμα είναι ακριβό.

Το P9 όμως νομίζω ότι είναι το καλύτερο με τα άλλα 3 που αναφέρθηκαν, τουλάχιστον από θέμα κάμερας.

Αν με βάσει λοιπών θες κύριο λόγο κάμερα πας για το P9.

Δημοσ.

το P9 το φουλ;

Στα 330€ από σκρουτζομάγαζο;

Αξίζει λες τόση παραπάνω διαφορά στα λεφτά;

Πχ, κατευθείαν στο kimovil βλέπω ότι το G5 έχει βαθμολογία στην κάμερα 9,3 ενώ το P9 9,5.

Αν μιλάμε για τόσο μικρή διαφορά, δεν δίνω 90€ παραπάνω.

Δημοσ.

Ψαχνω και εγω κατι αντιστοιχο για την γυναικα αλλα εχω ταβανι τα 200euro...βλεπω το G5s Plus στα 249euro...αξίζει να κανω την υπερβαση;;;εχει χειροτερη camera απο το G5 Plus;;; γιατι με τα τοσα reviews εχω χασει τη μπαλα...

Απο αυτα που διαβαζω καταλαβαινω οτι αν παιξει P9 ή Honor 8 στα 250 το χτυπαμε χωρις δευτερη σκεψη...

• Like 1
Δημοσ.

το P9 το φουλ;

Στα 330€ από σκρουτζομάγαζο;

Αξίζει λες τόση παραπάνω διαφορά στα λεφτά;

Πχ, κατευθείαν στο kimovil βλέπω ότι το G5 έχει βαθμολογία στην κάμερα 9,3 ενώ το P9 9,5.

Αν μιλάμε για τόσο μικρή διαφορά, δεν δίνω 90€ παραπάνω.

Το P9 θα το βρεις εδω(309€)https://www.germanos.gr/product/huawei-p9/20330989/

Μπορεί στην Black Friday να πέσει και άλλο δεν το ξέρουμε.

Ψαχνω και εγω κατι αντιστοιχο για την γυναικα αλλα εχω ταβανι τα 200euro...βλεπω το G5s Plus στα 249euro...αξίζει να κανω την υπερβαση;;;εχει χειροτερη camera απο το G5 Plus;;; γιατι με τα τοσα reviews εχω χασει τη μπαλα...

Απο αυτα που διαβαζω καταλαβαινω οτι αν παιξει P9 ή Honor 8 στα 250 το χτυπαμε χωρις δευτερη σκεψη...

Το G5 plus έχει καλύτερη κάμερα από το G5s plus.

Έχει καλύτερο αισθητήρα και καλύτερο διάφραγμα.

• Like 1
Δημοσ.

Το P9 θα το βρεις εδω(309€)https://www.germanos.gr/product/huawei-p9/20330989/

Μπορεί στην Black Friday να πέσει και άλλο δεν το ξέρουμε.

Είδες τι παθαίνεις αν μπαίνεις μόνο skroutz και ξεχνάς τις αλυσίδες;

Δεν βρίσκεις τελικά τις πιο φτηνές τιμές.

Άντε να δούμε μεθαύριο, μπας και στο 5% των προσφορών που αξίζουν μας κάνει κανένα κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...