dimitrispk Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 παιδιά γεια σας, έχω ένα netbook asus eee pc που έχει ξεμείνει από τα φοιτητικά μου χρόνια. Στο συγκεκριμένο pc είχα windows xp και linux ubuntu 7.10. Τώρα θα ήθελα να του περάσω windows 10. Γι'αυτό τα κατέβασα από τη microsoft και έφτιαξα ένα bootable usb αλλά το netbook με το που ανοίγει μου βγάζει στην οθόνη τη φωτογραφία που έχω επισυνάψει και δε με αφήνει να κάνω τίποτα άλλο. Πως μπορώ να προσπεράσω αυτό το πρόβλημα και να το κάνω να διαβάσει το usb για να κάνω το format και να περάσω τα windows 10; Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας εκ των προτέρων!
dpolal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δεν αξίζει να βάλεις win10 σε αυτό το μηχάνημα, δεν θα τα σηκώσει κατά 99,99%. Κυρίως λόγο μνήμης, πάω στοίχημα ότι έχει 1Gb RAM (και 2 να είχε πάλι δεν είναι ακρετά) και περισσότερο λόγο αργού επεξεργαστή. Αν τώρα εσύ ντε κ καλά θες να του βάλεις τότε βεβαιώσου ότι: 1- μπορεί να μπουτάρει από usb stick, ίσως χρειαστεί να πατήσεις F9 ή κάποιο άλλο Fkey για να επιλέξεις εσύ από πού θα μπουτάρει στην αρχή. 2- πέρασε το iso που κατέβασες από την MS στο usb stick με το rufus. 2
dimitrispk Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 κατ'αρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Μπουτάρει από usb το έχω ελέγξει. Άρα τι λογισμικό θα πρότεινες να του βάλω για να μην πάει χαμένο μιας και δουλεύει?
dpolal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Θα πρότεινα μία δοκιμή με Lubuntu linux, ubuntu είναι από κάτω αλλά με τον LXDM και είναι σούπερ ελαφρύ. Αναλόγως όμως και τί θες να κάνεις με κάτι τόσο παλιό. Μην περιμένεις καμμιά σοβαρή απόδοση εκτός από χάζεμα στο ίντερνετ χωρίς όμως βαρύ youtube κλπ. 1
spectaculator Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις ξανά τα XP. Είναι γενικά πολύ αδύναμο για τα σημερινά δεδομένα. Κάποιο ελαφρύ Linux ίσως να βοηθούσε, αλλά μέχρι να το φέρεις εκεί που θέλεις θα γίνει πάλι βαρύ. Για απλό σερφάρισμα, ένα φτηνό tablet θα άξιζε περισσότερο.
alexisnik19911 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 περνα ξανα τα XP και κανε αυτο το κολπο ωστε να παιρνεις τα security updates μεχρι το 2019 http://www.expertreviews.co.uk/software/8089/how-to-get-new-windows-xp-updates-for-free-until-2019-with-a-registry-hack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα