Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας παιδια εχω αυτο τον φορητο υπολογιστη: amd a9 920 3.0Ghz 6GB RAM DDR4 Acer και θελω να εγκαταστησω εικονικα το mac os x για να μπορω να το χρεισιμοποιηω και στο λαπτοπ μου παρολο που εχω mac mini στο σπιτι αλλα ειναι στο σπιτι δεν μπορω να το περνω μαζι μ οπου θελω.

Γινεται κατι τετοιο ;

Δημοσ.

Είναι αρκετά περίπλοκη ιστορία η εγκατάσταση MAC OS σε εικονική μηχανή. Αν γοογλαρεις πως να στήσεις μία εικονική μηχανή MAC OS θα βρεις ένα δύο tutorial στα αγγλικά για το VirtualBox και αν διαβάσεις και τα σχόλια πιθανόν να το πετύχεις (πιθανόν και όχι). Εγώ το κατάφερα μετά από κάποιες ώρες (και κάμποσα critical error :P ) σε desktop με επεξεργαστή Intel αλλά μέχρι εκεί. Περισσότερο για να δω πως είναι δεν σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω.

Δημοσ.

Εγώ που το έχω δοκιμάσει και σε intel αλλά και σε amd , είναι τζάμπα κόπος ... από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις...τα γραφικά χάλια , η συνεργασία με τις υποσυσκευές τραγική , γενικά δεν αξίζει ο κόπος...είναι μονο για να έχεις μια εικόνα τους λειτουργικού και τίποτε άλλο!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που το έχω δοκιμάσει και σε intel αλλά και σε amd , είναι τζάμπα κόπος ... από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις...τα γραφικά χάλια , η συνεργασία με τις υποσυσκευές τραγική , γενικά δεν αξίζει ο κόπος...είναι μονο για να έχεις μια εικόνα τους λειτουργικού και τίποτε άλλο!

Ακριβώς αυτό! Σε μένα πχ δεν γίνεται να πάει fullscreen με ανάλυση 1920x1080. Δεν αξίζει καθόλου. Απλά μπορεί κανείς έτσι να δει πως στο περίπου είναι και αν θα μπορεί να το βολευτεί πριν πάει να αγοράσει Mac.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω πρέπει να ακολουθήσεις τα τελευταία βήματα που κάνει step 10  install το vmware tools μέσα στα high sierra. Reboot και μετά θα μπαίνει full screen

Δημοσ.

Νομίζω πρέπει να ακολουθήσεις τα τελευταία βήματα που κάνει step 10  install το vmware tools μέσα στα high sierra. Reboot και μετά θα μπαίνει full screen

Εκαμα το και αυτο αλλα τιποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...