Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρεται,θελω ενα ταμπλετ για σερφαρισμα-διαβασμα βιβλιων,7-10 ιντσες και οσο ποιο καλη οθονη γινεται,ως τωρα χρησιμοποιω ενα lenovo tab 2 a10f και εχω μεινει ευχαριστημενος αλλα του χει σπαση η οθονη.

μπατζετ μεχρι 100 ευρω.

Δημοσ.

Το χεις δοκιμάσει?απο οθόνη τι λέει?θέλω να ναι καλής ποιότητας για να μην κουραζονται τα ματια.

To έχει ενας φίλος και το έχω δεί απο κοντά στα public και οφείλω να πω οτι απο οθόνη δεν θα σε απογοητεύσει καθόλου!Αν είσαι Αθήνα, μπορείς να περάσεις μια βολτά απο τα public του Συντάγματος για να το δείς απο κοντά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν διαβάζεις συστηματικά δεν κάνουν τα γενικής χρήσης tablets.

πρέπει να πάρεις κάποιο για διάβασμα που έχουν ειδικής τεχνολογίας οθόνη.

ΥΓ

Προσοχή τι προτείνετε , όταν ο άλλος το θέλει για να διαβάζει.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

αν διαβάζεις συστηματικά δεν κάνουν τα γενικής χρήσης tablets.

πρέπει να πάρεις κάποιο για διάβασμα που έχουν ειδικής τεχνολογίας οθόνη.

ΥΓ

Προσοχή τι προτείνετε , όταν ο άλλος το θέλει για να διαβάζει.

Πιστεύω οτι δεν θα έχει θέμα με την οθόνη , άσε που πολλά ereaders laggaρουν κιόλας. Αν θέλει μπορεί να το checkαρεί σε κάποιο public.

Δημοσ.

χρησιμοποιω ενα lenovo tab 2 a1070f,το πολυωρο διαβασμα στην οθονη του ηταν ευχαριστο,δεν ξερω αν προκαλει καποιο προβλημα στα ματια αλλα  δεν παρουσιαζαν καποιο θεμα πχ τσουξιμο.

απλα τωρα ραγισε η οθονη του και δεν θελω να ξαναδωσω 200 ευρω που το πηρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν οι περισσότερες ώρες που θα ξοδεύετε είναι στα ε-βοοκς τότε να διαβάσετε τις τελευταίες 5-6 σελίδες του θέματος

Link.png Site: ινσομνια-εβοοκς

τα ebook-readers μπορεί επιφανειακά να μοιάζουν με "αργά ταμπλετς" αλλά είναι πολύ ξεκούραστα στο διάβασμα σε αντίθεση με τα συμβατικά ταμπλετς που μπορεί να έχουν καταπληκτικά χαρακτηριστικά αλλά είναι κουραστικά στο διάβασμα.

Επεξ/σία από jgeorgiou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...