Primus618 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Γεια σε όλους!!! Πρόσφατα έβαλα το χέρι στην τσέπη και έφτιαξα ένα θεωρώ αξιοπρεπές rig με ι7 5820, 16GB RAM, Nvidia 1080 Titan, και αφού πέρασε λίγος καιρός και μπόρεσα να αναπληρώσω τους πόρους μου, θέλω να το ενισχύσω με μια καλή οθόνη, διότι μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα μια κλασσική 28'' FullHD monitor tv της Samsung. Θα ήθελα να τονίσω ότι τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ κυρίως για gaming και παρακολούθηση ταινιών, αλλά δεν παίζω καθόλου First Person Shooters και προτιμώ RPG και Single Player Games, για παράδειγμα Assassin's Creed Origins, Resident Evil 7 και γενικά ΑΑΑ single player παιχνίδια. Έκανα την ανάλογη έρευνα αγοράς και έπεσα πάνω στο γνωστό debate: 4k vs 144Hz. Το όριο του προυπολογισμού μου είναι 500-520 ευρώ. Είμαι μεταξύ τριών οθονών: Asus PB287Q: 4K 28" TN οθόνη (60Hz) με πολύ καλές κριτικές LG 27UD69P-W: 4K 27" IPS οθόνη (60Hz) Dell S2417DG: 1440p 24" TN οθόνη (144Hz) με περιστατικά color banding σε κάποιες γραμμές παραγωγής, αλλά G-Sync που πάει ασορτί με την κάρτα μου Σε 4K είναι αισθητή η διαφορά μεταξύ TN και IPS? Εφόσον δεν παίζω FPS, για το είδος παιχνιδιών που παίζω, είναι προτιμότερο 1440p 144Hz, ή 4Κ? Θα προτιμούσα να μείνω στις 27-28", αλλά αν τα 144 Hz κάνουν τη διαφορά στο gaming, θα το σκεφτώ. Επίσης, εάν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη οθόνη σε αυτό το budget που να μου έχει ξεφύγει, όλες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα