Προς το περιεχόμενο

Microsoft Xbox One S 500GB Starter Bundle 199,9€ @kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιλαμβάνει 3 μήνες Xbox Live Gold για Online multiplayer gaming και 4 δωρεάν παιχνίδια το μήνα καθώς και 3 μήνες συνδρομή στο Xbox Game Pass

επειδη ειμαι απο την εποχη του pacman ,εχω παρει 3 φορες playstation αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω πως παιζονατι τα παιχνιαδια βλεπετε απο ενα μοχλο με 6 εικονιδια πηγα σε παιχνιδι που ειναι ολοκληρη ιστορια δεν μπορεσα να παιξω πανω απο 10 λεπτα,οταν λεει 4 παιχνιδια δωρεαν καθε μηνα γοα 3 μηνες σημαινει οτι μετα τους 3 μηνες δεν θα εχω κανενα παιχνιδι πια?επσης στο xboχ υπαρχουν παιχνιδια της εποχης μου ? :-)  :-)  :-)  :-)  :-) sorry ρε παιδεια αλλα θελω πολυ 2-3 ωρες να βρω κατι να απασχολουμε για να μην σκεφτομαι τα μνημονια :-D

• Like 2
Δημοσ.

επειδη ειμαι απο την εποχη του pacman ,εχω παρει 3 φορες playstation αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω πως παιζονατι τα παιχνιαδια βλεπετε απο ενα μοχλο με 6 εικονιδια πηγα σε παιχνιδι που ειναι ολοκληρη ιστορια δεν μπορεσα να παιξω πανω απο 10 λεπτα,οταν λεει 4 παιχνιδια δωρεαν καθε μηνα γοα 3 μηνες σημαινει οτι μετα τους 3 μηνες δεν θα εχω κανενα παιχνιδι πια?επσης στο xboχ υπαρχουν παιχνιδια της εποχης μου ? :-)  :-)  :-)  :-)  :-) sorry ρε παιδεια αλλα θελω πολυ 2-3 ωρες να βρω κατι να απασχολουμε για να μην σκεφτομαι τα μνημονια :-D

Άσε φίλε δεν είναι για σένα, εσύ πήγαινε σε κανένα nes classic η καμιά παρόμοια vintage κονσόλα να ξεχαρμανιάζεις... ! :P

• Like 1
Δημοσ.

Άσε φίλε δεν είναι για σένα, εσύ πήγαινε σε κανένα nes classic η καμιά παρόμοια vintage κονσόλα να ξεχαρμανιάζεις... ! :P

:rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes: μαλλον εχεις δικηο 

Δημοσ.

:rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes: μαλλον εχεις δικηο 

Αν και off topic, το ίδιο πρόβλημα ακριβώς έχω και εγώ μόλις πάω να παίξω με το ps4 του γιού μου, 40+ είμαι.

Άσε που μετά από 10 λεπτά με πονάνε τα δάχτυλα από την δύναμη που βάζω  :whistle: ...γεράματα

• Like 6
Δημοσ.

Ψήνομαι αλλά περιμένω, καθώς λογικά εκεί γύρω στα 200€ θα παίξει (αν κρίνω από πέρσι) και στην μαύρη Παρασκευή με την προσθήκη παιχνιδιού ή παιχνιδιών. Εκεί  που περιμένω πραγματικό ξεστοκαρισμα είναι στο αρχικό xbox one που αν υπάρχει απόθεμα το βλέπω να πουλιέται στα 150€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα θές να gameαρης με πολύ χαμηλό budget είναι πολύ καλή ευκαιρία........αλλά πιστεύω black friday θα δούμε καλυτερες προσφορες...πχ Ps4 στα ίδια και με games η κατι bundle

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ.

Καλά τα έλεγα εδώ, σε αυτές τις τιμές μια χαρά θα πουλήσει

http://www.insomnia.gr/topic/659982-xbox-one-s-1tb-bundle-%E2%82%AC29639-zavviicom/?do=findComment&comment=56076664

Μην ξεχνάμε ότι μπορεί να το πάρει κανείς για 4K blueray player, media center κτλ.

Και οι 3 μήνες game pass αξίζουν πραγματικά. 10 ευρώ κάθε μήνα κοστίζει κανονικά

Δημοσ.

τα ίδια εδώ ούτε 10 λεπτά δεν μπορώ να παίξω πλέον και κάποτε ήμουν πιο πωρωμένος gamer πεθαίνεις ίσως ωρίμασα ίσως φταίνε τα μνημόνια ξέρω γω :-D

• Like 1
Δημοσ.

Καλή προσφορα

Με 200€ δίνει αρκετά.

Βέβαια πρέπει να πέσανε σαν κορακια γιατί δεν υπάρχει πια προσφορά τα πήραν όλα.

Ισχύει από 17/11. ;)

Ίδια προσφορά στα Πλαίσιο (ενημέρωση μέσω newsletter) και Public (ενημέρωση μέσω Facebook).

Δημοσ.

Έριξα μία παραγγελία της προσφοράς στο Public. Είμαι σε σκέψεις για αγορά κονσόλας τις τελευταίες μέρες, και αναρωτιέμαι εάν το συγκεκριμένο πακέτο αξίζει ή θα ήταν καλύτερα ένα bundle με 2-3 παιχνίδια που παίζει περίπου στα 249 ευρώ;

• Like 1
Δημοσ.

Έριξα μία παραγγελία της προσφοράς στο Public. Είμαι σε σκέψεις για αγορά κονσόλας τις τελευταίες μέρες, και αναρωτιέμαι εάν το συγκεκριμένο πακέτο αξίζει ή θα ήταν καλύτερα ένα bundle με 2-3 παιχνίδια που παίζει περίπου στα 249 ευρώ;

Ανάλογα, ποια παιχνίδια και πόσο αξίζουν ξεχωριστά. Το σίγουρο είναι πως το Game Pass που έχει μέσα είναι ό,τι πρέπει για τους πρώτους μήνες μιας και έχει Halo, Gears κλπ. Ολόκληρη η λίστα εδώ: https://majornelson.com/blog/xbox-game-pass/

Δημοσ.

Παιδια χτυπησα και εγω ενα. Το θεμα ειναι οτι εχω και 2 δωροεπιταγες public.

Αυτες αφαιρουνται οταν θα παω να το παρω απο το καταστημα; γνωριζει κανεις; (στην παραγγελια προσεξα οτι ειχε κατι να βαλεις αν εχεις κωδικο εκπτωσης)

Δημοσ.

Αυτες αφαιρουνται οταν θα παω να το παρω απο το καταστημα; γνωριζει κανεις; (στην παραγγελια προσεξα οτι ειχε κατι να βαλεις αν εχεις κωδικο εκπτωσης)

κανένα πρόβλημα εφόσον έχεις βάλει παραλαβή κατάστημα

Δημοσ.

Αφαιρούνται στο ταμείο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...