Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω τους συνφορουμητες.Οπως τα λεει και ο τιτλος , το υπεροχο ,ποιοτικο λαπτοπ μου , εδωσε για ακομη μια φορα ρεσιταλ.Στο παρελθον,ειχα θεμα με μια βιδα(απλα υπηρχε μεσα, δεν βιδωνε πουθενα) που υπηρχε μεσα στο μηχανημα με αποτελεσμα να κουδουνιζει (ηρθε τεχνικος),οπως επισης με τους μεντεσεδες ,που στραβωσαν (πληκτρολογιο και οθονη δεν ειναι ευθυγραμμισμενα πλεον) ,λογω του οτι το εβαζα σε τσαντα λαπτοπ πλατης(πολλα ζηταω ε ;).Σημερα , μου εμφανισε το επομενο κουσουρι του .Σαν να χαλαρωσε το ανεμιστηρακι ,και γρατζουναει το λαπτοπ απο μεσα ,με αποτελεσμα να ακουγεται σαν "diesel". Εδω και το video https://drive.google.com/file/d/1yOIOBM8l8_qQ6MHwzp3vZR5oweH-aT2AGA/view?usp=sharing .

Το ερωτημα μου ειναι . Με την εγγυηση τι να κανω ,μπορω να ζητησω αντικατασταση; Αυτο με τους μεντεσεδες αξιζει να το αναφερω ή θα μου πουν οτι ευθυνομαι εγω;

Δημοσ.

Από όσο ξέρω η dell έχει ένα από τα καλύτερα after market support και μπορώ να στο επιβεβαιώσω και προσωπικά αν και δεν είμαι κάτοχος dell έχω εμπειρία από το service τους και είναι ΤΡΟΜΕΡΟ!

Θα τους πάρεις ένα τηλ θα τους πεις το πρόβλημά σου και θα έρθουν οι ίδιοι στο χώρο σου εφόσον είσαι εντός εγγύησης για αντικατάσταση...Φυσικά και θα αναφέρεις και το πρόβλημα με τους μεντεσέδες! 

• Like 1
Δημοσ.

Ηρθε τεχνικος , μου αλλαξε το fan αλλα για τους στραβους μεντεσεδες δεν εδωσε καθολου σημασια και με κοιτουσε λες και ειμαι κανενας ηλιθιος.Μου ειπε "ε εσυ το το εκανες" , "σαρωσε" με τα δακτυλα στο πλαι το λαπτοπ και μου ξανα λεει " ε δεν ειναι στραβο".Οχι πως κανει μπαμ η οτι υπαρχει προβλημα αλλα δεν παυει να υπαρχει μια μικρη αποκλιση.Πιο παλια εκανε κατι "κρακ-κρακ- οταν το ανοιγες Η δεν εκλεινε καλα η οθονη και εμενα λιγο ορθια.Θα ξαναπαρω τηλ. και θα τους στειλω φωτο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...