Alexmta Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα στην ομάδα του forum.Θα ήθελα να θέσω ένα θέμα στο forum.Έχω ένα D-link wifi router στο οποίο έχω "σετάρει" συγκεκριμένες ρυθμίσεις. Το ερώτημα που θα ήθελα να θέσω είναι αν αγοράσω ένα ίδιο ακριβώς μοντέλο μπορω να αντιγράψω τις ρυθμίσεις του Α router στο B και πώς γίνεται ακριβώς η διαδικασία; ευχαριστώ εκ των προτερων για τις απαντήσεις σας!
accipio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Κάποτε που χρειάστηκε να κάνω το ίδιο, το έκανα με τον προφανή τρόπο: screenshot σε κάθε σελίδα, αποθήκευση σε αρχείο και πέρασμα των ρυθμίσεων με το χέρι στο νέο ρούτερ βλέποντας τα screenshots. Άλλον τρόπο δεν ξέρω!
coffeex Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Κάνε backup τις ρυθμίσεις και μετά restore στο άλλο.
accipio Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Έχει δίκιο ο coffeex, είχα ξεχάσει ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα! Στο δικό μου ρούτερ (TP-Link) βρίσκεται στο System Tools > Backup and Restore, ψάξε και στο δικό σου για κάτι ανάλογο.
Alexmta Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα