Silverage Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Σήμερα παρατήρησα ότι στο καλώδιο displayport της οθόνης έχει βγεί απο την θέση του ένα πινάκι και γι'αυτό και κάπου κάπου αναβόσβηνε η οθόνη έτσι είπα να το αλλάξω. Δοκίμασα με ένα άλλο καλώδιο που έχω συνδεδεμένη την οθόνη του 2ου υπολογιστή αλλά η οθόνη δεν παίρνει σήμα παρα μόνο αν την συνδέσω με το χαλασμένο καλώδιο. Τί παίζει;
soteras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μηπως εχεις σπασει κανενα πιν τιποτα η εχει στραβωσει και εχει στραβωση και η θυρα και απλα πιανει το χαλασμενο καλωδιο
Silverage Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν, κοίταξα την θύρα στην οθόνη και μου φαίνεται πως είναι εντάξει. Ανακάλυψα όμως κάτι άλλο. Πιέζοντας το καλώδιο προς τα δεξιά με το χέρι άρχισε και αναβόσβηνε η οθόνη δείχνοντας τα Windows. Δοκίμασα να αλλάξω τα Hz απο τα 165 στα 60 και έδειχνε κανονικά εικόνα όταν όμως τα ξαναπήγα στα 165Hz πάλι μου έβγαζε no signal και έσβηνε. Το ίδιο ακριβώς μου έκανε και στους δύο υπολογιστές που έχω οπότε πιστεύω οτι το δεύτερο καλώδιο που έχω είναι μάπα και δεν μπορεί να περάσει σήμα 165Hz. Σωστά;
keravnos21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το καλωδιο ειναι version 1.2 η 1.1 ? Αν ειναι 1.1 αυτο σου δημιουργει το προβλημα , εμενα με version 1.1 μου εβγαζε 4κ αλλα επαιζε μονο σε 30 hz mode, μολις το αλλαξα σε verion 1.2 επαιζε μπαλα στα 60 hz .
Silverage Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξέρω, το είχα πάρει το 2012 που είχα πάρει και την παλιά οθόνη. Αυτό που δουλεύει ήρθε μαζί με την καινούρια οθόνη.
keravnos21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Κατα μηκος του καλωδιου σε καποιο σημειο γραφει ακριβως τι τυπος καλωδιου ειναι, πηγαινε σε ενα μαγαζι παρε ενα ιδιο και εισαι ετοιμος.
Silverage Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Έψαξα σε διάφορα καταστήματα και δεν βρήκα πουθενά displayport, μόνο hdmi είχαν και τελικά αγόρασα απο το amazon 2 καλώδια μαζί με κάτι άλλα cat7 ethernet που ήθελα. Ήθελα να πάρω καλώδιο που είναι vesa certified γιατί στο internet που έψαξα πολλοί λέγανε οτι το pin 20 του καλωδίου δίνει ρεύμα στην κάρτα γραφικών και δεν πρέπει να είναι συνδεδεμένο και οτι πολλά που δεν είναι certified έχουν αυτό το θέμα. Έτσι πήρα αυτό https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0014BQQI4/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1510907510&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=startech+displayport Ήθελα να είναι και HBR2 που υποστηρίζει 21.6Gbps για να μπορεί να μεταφέρει τα δεδομένα λόγω 165Hz που το δουλεύω.
Silverage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Έβαλα το καινούριο καλώδιο που αγόρασα και πλέον ανεβαίνει μέχρι τα 165Hz αλλά παραμένει ένα θέμα κατα το boot. Η οθόνη ανάβει αλλά δείχνει no signal και ξανασβήνει. Μόνο αν βγάλω και ξαναβάλω το καλώδιο ή αλλάξω το input απο τις ρυθμίσεις σε hdmi και ξανα πίσω σε displayport δείχνει εικόνα. Αυτό το κάνει μόνο αν κάνω shutdown τον υπολογιστή, αν κάνω επανεκκίνηση σβήνει αλλά ξαναανάβει κανονικά μετά.
Silverage Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δυστυχώς έχει πρόβλημα η θύρα displayport στην οθόνη. Και στα 4 καλώδια που δοκίμασα χάνει το σήμα. Πρεπει να πατάω το καλώδιο με το χέρι για να δείξει. Και την έχω μόνο 6 μήνες. Τώρα θα πρέπει να την στείλω για επισκευή στην Acer. Καλή μου τύχη.
Silverage Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά μπορώ να την γυρίσω πίσω στο amazon και να μου επιστρέψουν τα χρήματα και τα μεταφορικά. Ευτυχώς το amazon δεν με απογοήτευσε. Οπότε τώρα θα πρέπει να ψάξω για νέα οθόνη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα