Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πουλησα κατι σε ένα φιλο, ο οποιος ειχε κι αυτος σχετικη αγγελια ζητησης.

Που πρεπει να μου βαλει την αξιολογηση, κατω απ τη δικη μου αγγελια(πωλησης) ή κατω από τη δικη του(ζητησης)?

Την εβαλε κατω από τη δικη του και απο κατω κι εγω ανταπεδωσα την αξιολογηση. Αλλα με εμφανισε ως buyer... Αρα? Πρεπει τωρα να γινει διορθωση?

Δημοσ.

κάντε και στις 2 αγγελίες αξιολογήσεις έτσι και αλλιώς τζάμπα είναι :-D

κατι τετοια κουλα βλεπω και μετα βλεπεις και ψευτικες αξιολογησεις 

• Moderators
Δημοσ.

κατι τετοια κουλα βλεπω και μετα βλεπεις και ψευτικες αξιολογησεις 

Γιατί είναι κουλό; Δεν εξυπηρετήθηκαν και οι δύο αγγελίες; Για ποιό λόγο να μην μπει αξιολόγηση και στις δύο;

Δεν παραβαίνει τους όρους χρήσης κάτι τέτοιο, πάντως.

Δημοσ.

Γιατί είναι κουλό; Δεν εξυπηρετήθηκαν και οι δύο αγγελίες; Για ποιό λόγο να μην μπει αξιολόγηση και στις δύο;

Απ τα ωραια παραθυρακια..ε;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κανένα παραθυράκι: το πράγμα είναι απλό, τα μέλη συνεννοούνται και αφήνουν αξιολογήσεις σε μία από τις δύο αγγελίες (όπως συνέβη ωραιότατα στη συγκεκριμένη περίπτωση).

Τυχόν ανταλλαγή αξιολογήσεων και στις δύο αξιολογήσεις αλλοιώνει το σύστημα -δεν αναφέρομαι βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Aκριβως. Αλλωστε ειναι και σαφες απο τους Ορους Χρησης, αξιολογεις τη συναλλαγη. Αν εγω εχω αγγελια πως "Πουλαω το Χ κινητο" και ταυτοχρονα ο snoob εχει αγγελια "Ζηταω το Χ κινητο" και του το πουλησω, η συναλλαγη ειναι μια ασχετως των αγγελιων, οποτε επιλεγεται η μια απο τις αγγελιες και εκει μπαινει η αξιολογηση.

Για τον ιδιο λογο που αν εχεις ανεβασει δυο ιδιες αγγελιες, δεν ζητας να σου αφησουν αξιολογηση και στις δυο, παρα μονο στη μια.

Δημοσ.

Κανένα παραθυράκι: το πράγμα είναι απλό, τα μέλη συνεννοούνται και αφήνουν αξιολογήσεις σε μία από τις δύο αγγελίες (όπως συνέβη ωραιότατα στη συγκεκριμένη περίπτωση).

Tι γινεται όμως που ενω ημουν πωλητης με εμφανισε ως αγοραστη? Χρειαζεται διορθωση ή το αφηνουμε ετσι?

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό μάλλον συνέβη επειδή η αξιολόγηση μπήκε σε αγγελία ζήτησης όπου ο "πωλητής", δηλαδή αυτός που έφτιαξε την αγγελία, είναι στην ουσία αγοραστής, αφού ζητάει να αποκτήσει κάτι -και το αντίστροφο με τον "αγοραστή".

Δεν ξέρω αν διορθώνεται αυτό, αλλά η ουσία της αξιολόγησης δεν αλλάζει: συννενοηθήκατε σωστά, μείνατε και οι δύο ευχαριστημένοι.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Φαίνεται ότι έχεις πάρει θετική αξιολόγηση από την αγγελία. Στο χαρακτηρισμό είσαι "buyer", αγοραστής, αλλά αυτό αν έχω καταλάβει σωστά συμβαίνει γιατί είτε είναι αγγελία ζήτησης, είτε πώλησης, ο δημιουργός της παίρνει από το σύστημα το χαρακτηρισμό "πωλητής". Θα το ελέγξω και θα επανέλθω.

edit: έτσι όπως το περιέγραψα παραπάνω είναι, ο δημιουργός της αγγελίας χαρακτηρίζεται από το σύστημα ως "πωλητής", ακόμη κι αν πρόκειται για αγγελία ζήτησης.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα και στις δύο αγγελίες να μπει αξιολόγηση δεν λέει κάτι πέρα από τον αριθμό των αξιολογήσεων πιστεύω. Αν είναι λίγες οι αξιολογήσεις και τις κοιτάξει κάποιος θα δει ότι οι δύο αφορούν το ίδιο πράγμα. Αν είναι πολλές οκ μία ακόμα δεν κάνει ιδιαίτερη διαφορά και να μη δει κάποιος ότι είναι διπλή.

Δημοσ.

κάντε και στις 2 αγγελίες αξιολογήσεις έτσι και αλλιώς τζάμπα είναι :-D

Μπραβο ρε μαγκα

Εσυ εισαι ο γνωστος πονηρος ελληνας ετσι?

Εγω φαινομαι σαν αξιολογουμενος buyer, ή απλα αξιολογουμενος?

Στους υπολοιπους δε φαινεσαι κατι παρα μονο στο staff,οποτε καλο ειναι να γραφει ο καθενας τη μερια του.

Αγορασα το ταδε προιον,παραπερα δεν υπαρχει λογος να το ψειριζετε τοσο,απλη λογικη ειναι.

Δημοσ.

Στους υπολοιπους δε φαινεσαι κατι παρα μονο στο staff,οποτε καλο ειναι να γραφει ο καθενας τη μερια του.

Αγορασα το ταδε προιον,παραπερα δεν υπαρχει λογος να το ψειριζετε τοσο,απλη λογικη ειναι.

Eπειδη είναι άλλο να υπαρχει η αξιολογηση κατω από την δικη σου αγγελια και άλλο να υπαρχει κατω από αγγελια αλλου, καλο είναι να αποσαφηνιστει το θεμα από έναν mod.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...