Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα παιδια παω για 1050 ti και δε ξερω ποια.. https://www.skroutz....105TD5-4GD.html

https://www.skroutz....105TS18G1D.html

Αυτες ειναι στα ιδια χρηματα. Να παρω καποια απ αυτες , κι αν ναι ποια? η να παω σ αυτην https://www.skroutz....AMING-4GD.html Αξιζει τα σχεδον 30ε επιπλεον?

Τελικα ποια τσιμπησες;

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εδω και καιρο ψαχνομαι για να αναθμισω σε Gigabyte 1050 Ti. Αναρωτιομουν και γω για τη διαφορα τιμης στα διαφορα μοντελα, και αν αξιζει. Κατεληξα στα πιο δυνατα Windforce και G1 Gaming. Πηγα σημερα καιζερ θα επαιρνα το τελευταιο 191Ε, αλλα τελειωσε προσωρινα το αποθεμα και ειπα να παρω την Windforce(εξαλλου εχουν ελαχιστες μικροδιαφορες ετσι δεν ειναι;), και αυτη 2πλο ανεμιστηρακι και φθηνοτερη στα 182Ε(καθε μερα ανεβοκατεβαινει εντωμεταξυ).

Πριν την παρω επανηλθαν καποιοι ενδοιασμοι που ειχα πριν κανα 2μηνο που τα ξαναψαχνα, απο το ιδιο το καταστημα. -Τοτε δεν το εκανα γιατι το τωρινο μου μονιτορ εχει μονο VGA αρα πρεπει να παρω και μονιτορ. Μετα απο ενα σωρο αλλαγες στην αποφαση μου εχω καταληξει στο LG 24MB56HQ στα 137Ε( IPS και αναβαθμιση απτο τωρινο 22αρι αρα θεωρω οτι ειναι καλη οικονομικη επιλογη σωστα;).-

Οι ενδοιασμοι αφορουν το αν χωραει η Καρτα στο κουτι και συγκεκριμενα στην μητρικη! Δυσκολο καποιος να εχει την ιδια μητρικη με εμενα, αλλα επειδη αποτι ειδα τωρα που το ψαχνω ειναι Micro ATX ισως να χετε καποια εμπειρια σε αυτο να με βοηθησετε.

Αν δεν ειμαι σιγουρος οτι χωραει δεν γινεται να το ρισκαρω γιατι ειπαν οτι αν ανοιχθει δεν επιστρεφεται, και λογικα η λυση μου ειναι στην Link.png Site: 1050Ti Low Profile και συγκεκριμενα απο Cosmodata με 176Ε(αρα και 5Ε φθηνοτερα, μονο εκει γραφει διαθεσιμο και οχι στα φθηνοτερα μαγαζια) απο την οποια περα απτη μια λιγοτερη θυρα HDMI και το 1 ανεμιστηρακι εχω απορια ποια ειναι και εδω η διαφορα σε αποδοση(περα απτον λιγο μικροτερο χρονισμο).

Συστημα:

Case: Bitfenix Merc Beta

RAM: Corsair Vengeance 8GB DDR3 Vengeance 1600mhz

CPU: i5 3470 3.2 ghz

PSU: Corsair VS 650

Μητρικη: Gigabyte B75M-D3H

GFX: Palit Gtx 650 2GB

SSD: Corsair Force GS 128GB

Link.png Site: Τωρινηκαρτα: 145mm x 112mm

Link.png Site: Windforce:H=40 L=229 W=118 mm

Link.png Site: LowProfile: H=37 L=167 W=68.9 mm

Link.png Site: Μητρικη

Στα χαρακτηριστικα στην Gigabyte στη μια λεει ATX στην αλλη λεει Low Profile το οποιο δε ξερω τι σημαινει ακριβως συγκριτικα με την Micro ATX που γραφει η μητρικη μου, αλλα λογικα ειναι ασφαλης επιλογη γιατι ειναι +2cm απο τωρα και λιγο πιο λεπτη. Αν με λιγα λογια δεν χανω τιποτα ιδιαιτερο σε αποδοση να μη το ρισκαρω καν, αν η αποδοση διαφερει και ξερουμε οτι εγγυημενα χωραει να παω στην αλλη. Απο την τωρινη παντως ειναι 8 εκατοστα μακρυτερη και το κυριο στο παχος 4.5 εκατοστα δηλαδη σχεδον 2 παραπανω γιατι και το παλικαρι εκει μου ειπε αυτο που ανησυχουσα και γω, οτι περαν του μακρους που θα χωραει μαλλον θα κοντραρει στις RAM ειναι οριακο γιατι ειναι πιο χοντρη. Οριστε και φωτο. 

υ.γ.1 Εψαξα ξαναψαξα... για περιπτωση με την μητρικη μου αλλα δεν διευκρινιζουν ποια 1050 Ti λεγανε οσοι ηταν να τη βαλουν οποτε μπορει να ταν με το ενα ανεμιστηρακι η πιο λεπτη τελοσπαντων.

υ.γ. 2 Sorry για το μακροσκελες ποστ απλα ηθελα να δωσω αναλυτικα στοιχεια και ετοιμα.

24282078_10214981677953814_467507828_n.j

Δημοσ.

1. Το κουτί σου χωράει: 270mm With Drive Cages, 320mm Without Drive Cages.

2. Low profile είναι πολύ μικρές για κανονικό tower, ακόμα και micro ATX. Είναι για slim OEM κουτιά (όπως Dell Optiplex SFF, HP SFF κτλ). Η μητρική δεν παίζει ρόλο, αρκεί να έχει PCI Express, που όλες τις τελευταίας 10ετίας έχουν. :)

3. Μην πάρεις 1050ti σε αυτά τα λεφτά. Βάλε άλλα 15-20€ και πάρε την πιο φτηνή 1060 3gb. Δεν έχουν μικρή διαφορά στο gaming, θα το μετανιώσεις. 1050 ti κοιτάς όταν είσαι κατηγορία 150€ και κάτω, όχι στα 180-190€.

Στις RAM να βρει κάρτα γραφικών νομίζω δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά. Ότι πάχος έχουν το έχουν προς τα κάτω, όχι προς τα πάνω. Πάρε έναν χάρακα και βάλτον πάνω σε αυτή που έχεις τώρα και δες αν βρίσκει. Αν δεν βρίσκει τότε θα είσαι ΟΚ και με την καινούργια, όλες flat είναι πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ολες Flat πρεπει να ειναι ο μαγαζατορας μου ειπε οτι την εβλεπε χοντρη(δεν την εβγαζε απτη ζελατινα) και με ανησυχησε. Κοιτα πως το σκεφτομαι. Αντι να παρω την χειροτερη 1060 να παρω την καλυτερη 1050 Τι, και με γκουγκλαρισμα στα Reviews(εξωτερικου) λενε οτι η 1060 στα 3GB δεν αξιοποιει τα χαρακτηριστικα και αν πας εκει να πας στα 6GB. Γενικα οτι 3 Γιγα ΡΑΜ πολυ συντομα δεν θα ειναι αρκετα για παιχνιδια. Επισης δεν ειναι 10-20 ευρω, αν επαιρνα την LP ειναι 175Ε(δεν εχει εξοδα αποστολης θα παω απο κει, και ιιισως κοψουν και τιποτα -5/10$- αν πω οτι εχω ξαναπαρει απο κει) για 1060 μετα παει 220-230 αρα ειναι 50ρικο και βαλε..  Συν το μονιτορ. 

Με αυτα τα δεδομενα πως το βλεπεις; Διαφωνεις για τα 3 Γιγα; Σιγουρα στα υπολοιπα ειναι πιο δυνατη αυτο το διαβασα σε ολες τις συγκρισεις οκ. Ξαναεχω δευτερες σκεψεις για την 1060 αλλα δε ξερω αν αξιζει τοση διαφορα. Αλλωστε απτην τωρινη μου εκει που τα χω ολα Low θα μπορω να παιζω ολα 1080p ανετα(γραφεται) με μια Ti.

Και στο βασικο μας θεμα πες οτι ο χαρακας οριακα δεν βρισκει αρα θεωρεις οτι οποιαδηποτε καρτα ειναι ασφαλης..

Δημοσ.

Σου απάντησα στο άλλο θέμα. Στα γρήγορα: καλύτερα η χειρότερη 1060 από την καλύτερη 1050ti. Και επειδή είναι καλύτερη κάρτα και επειδή όλες οι 1050ti είναι πολύ κοντά, οπότε η καλύτερη δεν αξίζει την διαφορά χρημάτων. Πάρε τη πιο φτηνή 1050ti στην τελική, αν επιμένεις. Μην κάνεις διπλό λάθος.

Αν ο χάρακας δεν βρίσκει τότε είσαι ΟΚ ακόμα και με κάρτα με backplate. :) Στην τελική πάρε το κουτί ή την μητρική στο μαγαζί αφού το έχεις τόσο άγχος. Θα σου δώσει μια ευκαιρία να κοιτάξεις και λίγο το cable management σου όταν την ξαναβάλεις μέσα. :P

Α, και μην πάρεις low profile εκτός αν δεν σε πειράζει καθόλου ότι θα φαίνεται γελοίο και ότι θα έχεις λίγο παραπάνω θόρυβο.

Δημοσ.

Σου εγραψα στο αλλο ποστ που ηταν και το αρχικο μου, απλα να πω εδω οτι χαρακα δεν εχω βαλει σαν επεκταση πισω απτην πλακα αν αυτο εννοεις. Θα το κανω αργοτερα αλλα και παλι απτη στιγμη που δεν μου δινουν τη δυνατοτητα της αλλαγης/δοκιμης(και αφου δεν τη βγαζουν απτη συσκευασια ουτε το κουτι να πηγαινα θα βοηθαγε. Αν καταληξω σε online παραγγελια ακομα χειροτερα)δεν ειναι ρισκοφορο; Το κουτι το ξερω οτι χωραει, το θεμα ειναι οτι προκειται για ATX καρτα σε Micro ATX μητρικη.

Για τα καλωδια.. οπως γινεται αντιληπτο δεν πειραζω και πολλα στο κουτι, φοβαμαι μη σπασω τιποτα! :mellow: Αν και δε νομιζω οτι τα καλωδια οργανωνονται σε αυτο το κουτι.

Για τον θορυβο δεν ξερω τι παιζει(υποτιθεται οτι αυτη πρεπει ναναι και πιο αθορυβη) αλλα νταξει καταλαβα οτι δε τη πας την LP  :-)  :P

Δημοσ.

Σε αυτή την τιμή που έγραψες (182, 191 € κτλ) δεν αξίζει επ' ουδενί να αγοράσεις 1050ti. Εκεί, βάζεις κάτι παραπάνω όπως γράφτηκε και πιο πάνω και πας στην 1060 3gb, που είναι σαφώς ανώτερη κάρτα κι ας έχει 3gb vram. 

Αλλιώς, είναι να πας σε 1050ti, πήγαινε στην πιο φθηνή υλοποίηση, που η συγκεκριμένη είναι και μικρού μεγέθους (2,2cm μακρύτερη από την παλιά σου κάρτα και ίδιου ακριβώς πάχους). Μέτρησε λοιπόν αν χωράει, και αγόρασέ την -> http://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=DB26CB71-447A-4FC6-B214-4E37C013BC85

Για 1060, δες και την mini (που άλλωστε είναι και η φθηνότερη διαθέσιμη 1060 αυτή τη στιγμή) : http://t-support.gr/index.php?route=product/product&product_id=1159557

Δημοσ.

Εγώ τελικά παρέλαβα σήμερα την Palit OC Dual που είχα παραγγείλει στα 157€. Δε μπορώ να βρω πουθενά αν έχει 2 η 3 χρόνια εγγύηση. Φίλος που ασχολείται μου είπε πως μόνο οι gigabyte έχουν 3 και όλες οι άλλες 2. Ισχύει;

Δημοσ.

Εγώ τελικά παρέλαβα σήμερα την Palit OC Dual που είχα παραγγείλει στα 157€. Δε μπορώ να βρω πουθενά αν έχει 2 η 3 χρόνια εγγύηση. Φίλος που ασχολείται μου είπε πως μόνο οι gigabyte έχουν 3 και όλες οι άλλες 2. Ισχύει;

2 εχει νμζ.

Ειναι οντως πιο γρηγορη η 1060 Αλλα 3GB? Χμμμ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, μια ερωτηση, εχω γραφικά από τα ενσωματωμένα του επεξεργαστή i5 6500 , g4560 και θέλω να ρωτήσω ειναι ισάξια σαν πια καρτα γραφικών? σαν 1050? σεκφτωμαι για την 1050 γιατι 1060 είναι πανάκριβες, ο επεξεργαστής μου παιζει σχεδόν τα πάντα σε 720p το τελευταίο call fo dutty ww2 το παίζει ανετα motogp 17 ανετα, είναι ισαξια σαν 1050? Σαν πια κάρτα είναι τα ενσωματωμένα αντιστοιχα?

Επεξ/σία από TAKISTRIGONIS
Δημοσ.

Mια 1050 είναι πολύ ανώτερη των ενσωματωμένων (πόσο μάλλον η 1060). Αν δεν θες να δώσεις 200+ για 1060 3 ή 6GB, πάρε μια 1050 Τι στα 150 και θα μπορείς να παίζεις απαιτητικούς τίτλους σε καλές ρυθμίσεις και fps.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...