Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, υποστηρίζει. Απλά όπως σε κάθε κάρτα άλλωστε, σε ότι επίπεδο γραφικών παίζει στο pc, σε τέτοιο επίπεδο θα streamάρει (τουλάχιστον στην σύνδεση με ethernet, γιατί με wireless υπάρχουν και άλλα ζητήματα).

Δημοσ.

Ναι, υποστηρίζει. Απλά όπως σε κάθε κάρτα άλλωστε, σε ότι επίπεδο γραφικών παίζει στο pc, σε τέτοιο επίπεδο θα streamάρει (τουλάχιστον στην σύνδεση με ethernet, γιατί με wireless υπάρχουν και άλλα ζητήματα).

σε ευχαριστω. ethernet ειναι pc και client. Σε q6600 να το δοκιμασω (να αγορασω την καρτα και να δοκιμασω gamestream) ή θελω ολικη αναβαθμιση (mobo, cpu, καρτα γραφικων κτλπ); Μιλαω παντα για 1080p

Δημοσ.

Φυσικά μιλάς για 1080p, άλλωστε και η 1050ti για 1080p υπάρχει...

Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά παλαιός ο επεξεργαστής σου, 10 χρόνων+. Η κάρτα βέβαια έχει τον πρώτο λόγο στο gaming, αλλά εδώ είναι αρκετά ιδιαίτερη περίπτωση. Τί παιχνίδια παίζεις;

Δημοσ.

Φυσικά μιλάς για 1080p, άλλωστε και η 1050ti για 1080p υπάρχει...

Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά παλαιός ο επεξεργαστής σου, 10 χρόνων+. Η κάρτα βέβαια έχει τον πρώτο λόγο στο gaming, αλλά εδώ είναι αρκετά ιδιαίτερη περίπτωση. Τί παιχνίδια παίζεις;

δεν πολυπαιζω εδω και καιρο, αλλα προσπαθω να ξαναμπω στο κλιμα. Εχω να παιξω "σοβαρα" εδω και 15 χρονια και δεν νομιζω οτι θα αντεξω να παιξω fps multiplayer. Φανταζομαι οτι θα ειναι σχετικα "χαλαρα" παιχνιδακια τα οποια θελω να παιξω απο την ανεση του καναπε μου.

Δημοσ.

Δώσε μερικά παραδείγματα...

Adventure τύπου witcher, tomb raider κτλ ή μόνο παιχνίδια στυλ LoL και κανένα fifa,pro κτλ;

Επίσης, σε περίπτωση αναβάθμισης, τί budget διαθέτεις (εκτός της κάρτας);Για cpu-mobo-ram δηλαδή.

Δημοσ.

Παιδιά άμα πάρω αυτή https://www.skroutz.gr/s/10521312/Palit-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Dual-OC-NE5105TS18G1D.html το oc πρέπει να το κάνω εγώ ή θα έχει κάποιο πρόγραμμα που θα το βάζω σε διάφορα mode. Προσπάθησα παλιά να κάνω oc στην gtx 750 αλλά δεν τα κατάφερα

Δημοσ.

Έχει ήδη εργοστασιακό o/c, γι'αυτό και άλλωστε έχουν υψηλότερους χρονισμούς οι εκδόσεις o/c σε σχέση με τις απλές.

Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται (και δεν παίρνει και σε μεγάλο βαθμό φυσικά, αφού έχει ''πειραχτεί'' ήδη σε φυσιολογικά και ασφαλή πλαίσια από την κατασκευάστρια εταιρεία).

Παρ'όλα αυτά θα συνοδεύεται από πρόγραμμα που σου επιτρέπει να ρυθμίσεις το προφίλ, ακόμη και να κάνεις επιπλέον o/c (όσο παίρνει, πιθανόν ελάχιστο).

Δημοσ.

Οι o/c εκδόσεις έχουν 6-πινο για ευνόητους λόγους. Άν θέλεις κάποια χωρίς ανάγκη τροφοδοσίας, αυτή είναι μια καλή περίπτωση : https://www.skroutz.gr/s/10297571/Palit-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-StormX-NE5105T018G1F.html

Απλά την κουμπώνεις στην pci-e και είσαι έτοιμος.

λαθος και αυτη που προτεινα εγω δεν περνει εξτρα τροφοδοσια ας ειμαστε λιγο προσεχτικοι σε οτι γραφουμε 

Δημοσ.

Ωραία όποτε συμφέρει τα λίγα ευρώ παραπάνω γιατί κοίταζα και αυτήν εδώ https://www.skroutz.gr/s/10282700/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-GV-N105TD5-4GD.html

Το ίδιο πράγμα είναι. Την μια θα την κλοκάρεις, η άλλη θα είναι έτοιμη κλοκαρισμένη. Όποια σου αρέσει πάρε. 

λαθος και αυτη που προτεινα εγω δεν περνει εξτρα τροφοδοσια ας ειμαστε λιγο προσεχτικοι σε οτι γραφουμε 

OK εξαιρείται η συγκεκριμένη msi που δεν έχει 6-πινο, αν και αναφερόμουν στις palit και αργότερα στις gigabyte διότι γι'αυτές έγινε λόγος από τα παιδιά πιο πάνω. Πάντως και γενικότερα ισχύει, ότι η πλειονότητα των o/c edition έχουν 6-pin.

Δημοσ.

παιδια sorry που μπουκαρω ετσι στο θεμα αλλα εγω που θελω να παρω την 1060 6 gb εχετε να προτεινετε καποια συγκεκριμενη υλοποιηση??

και επισης αυτο που λετε για τα pin τα 6πινα υπαρχει περιπτωση να φαω πακετο ?? εχω μητρικη την GIGABYTE GA-P67AUD4-B3 

και τροφοδοτικο το CORSAIR GS800

ευχαριστω και παλι συγνωμη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...