Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω μία 5850 που είχα πάρει το 2011 στα 130€, η οποία ήταν από τις καλύτερες value for money αγορές που έχω κάνει ποτέ μου. Ακόμα και σήμερα, στα indie παιχνιδάκια δεν έχω κανένα θέμα, μέχρι και καινούργιους τίτλους τους παίζει σε ψηλά fps με όλα low, όμως νομίζω πως ήρθε η ώρα για μία αναβάθμιση.

Σκεφτόμουν να πάω σε 1050 ti. Δεν περιμένω να μου βγάλει πάλι 6+ χρόνια, όμως για τρία χρονάκια τουλάχιστον πιστεύω θα είναι κομπλέ. Το θέμα είναι πως τον τελευταίο καιρό βλέπω πως παίζει στα σκρουτζομάγαζα από 160€ και πάνω, και το budget δεν βγαίνει για άνω των 150€ το μέγιστο.

Υπάρχει πιθανότητα να πέσουν οι τιμές στα 140-150€ ή να πάω για μεταχειρισμένη στα ίδια λεφτά; Ίσως υπάρχει κάποια αντίστοιχη με την 1050 ti στα ίδια χρήματα; Δεν με καίει για άμεση αναβάθμιση, όμως θα ήθελα ο νέος χρόνος να μπει με νέα κάρτα :)

Δημοσ.

Αντίστοιχη με την 1050ti στα ίδια χρήματα, όχι δεν υπάρχει. Η 460 είναι φθηνότερη μεν, κατώτερη δε, και η 1060 καλύτερη αλλά ακριβότερη.

Κανείς δεν ξέρει αν σε 20 ημέρες-δηλαδή έως το τέλος του χρόνου πέσουν οι τιμές στην συγκεκριμένη κάρτα. Βάλε ένα δεκάρικο ακόμη στην άκρη και αγόρασέ την, δεν χάλασε ο κόσμος... 

https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=10443329%2C10504692%2C10297571%2C10620532

• Like 1
Δημοσ.

μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει υλοποίηση της 1050 ti με 6-pin τροφοδοσία (ή και καθόλου, πάντως όχι 8-pin) που να είναι αθόρυβη σε idle κατάσταση (α ακλείνει εντελώς ο ανεμιστήρας); 

Δημοσ.

μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει υλοποίηση της 1050 ti με 6-pin τροφοδοσία (ή και καθόλου, πάντως όχι 8-pin) που να είναι αθόρυβη σε idle κατάσταση (α ακλείνει εντελώς ο ανεμιστήρας); 

Καλησπέρα φίλε μου πάρε αυτήν εδώ https://www.skroutz.gr/s/10282700/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-GV-N105TD5-4GD.html είναι χωρίς τροφοδοσία και είναι ένα μικρο κτηνακι την έχω μια εβδομάδα και τα παίζω σχεδόν όλα ultra(αναλόγως και τα specs βεβαία).

Έχω μία 5850 που είχα πάρει το 2011 στα 130€, η οποία ήταν από τις καλύτερες value for money αγορές που έχω κάνει ποτέ μου. Ακόμα και σήμερα, στα indie παιχνιδάκια δεν έχω κανένα θέμα, μέχρι και καινούργιους τίτλους τους παίζει σε ψηλά fps με όλα low, όμως νομίζω πως ήρθε η ώρα για μία αναβάθμιση.

Σκεφτόμουν να πάω σε 1050 ti. Δεν περιμένω να μου βγάλει πάλι 6+ χρόνια, όμως για τρία χρονάκια τουλάχιστον πιστεύω θα είναι κομπλέ. Το θέμα είναι πως τον τελευταίο καιρό βλέπω πως παίζει στα σκρουτζομάγαζα από 160€ και πάνω, και το budget δεν βγαίνει για άνω των 150€ το μέγιστο.

Υπάρχει πιθανότητα να πέσουν οι τιμές στα 140-150€ ή να πάω για μεταχειρισμένη στα ίδια λεφτά; Ίσως υπάρχει κάποια αντίστοιχη με την 1050 ti στα ίδια χρήματα; Δεν με καίει για άμεση αναβάθμιση, όμως θα ήθελα ο νέος χρόνος να μπει με νέα κάρτα :)

Κοιτά κάθε χρόνο νομίζω μετά της γιορτές τον Ιανουάριο βάζουνε εκπτώσεις αν μπορείς να περιμένει μέχρι τότε για να πάρεις σε καλή τιμή μια 1050 ti οκ ;) αλλιώς πήγαινε σε rx460 που είπε και ο φίλος πιο πάνω την έχω δει σε review και gameplays καλή αλλά δεν αξίζει και τόσο σε σύγκριση με μια 1050 ti.

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχη στις RX 560, εχουν αρχισει να κανουν την εμφανιση τους GPUs με 14 compute units / 896 stream processors

αντι για το κανονικο 16 compute units / 1024 stream processors

Με αλλα λογια καποιες απο τις νεες RX 560 μπορει να ειναι ουσιαστικα RX 460 με 896 stream processors

Δημοσ.

Παιδια σχετικα με τις 1050ti εχει τοση μεγαλη διαφορα στο oc της καρτας η εξτρα τροφοδοσια ρευματος με 6-pin? Δηλαδη πχ αναμεσα σε αυτες τις 2 υπαρχει αισθητη διαφορα στην αποδοση της καρτας λογω oc ή απλα παμε στην πιο φθηνη (η palit εχει 6pin ενω η msi οχι).

https://www.skroutz....-Ti-4GT-OC.html

https://www.skroutz....105TS18G1D.html

Δημοσ.

Την φθηνοτερη παρε. Δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα στις επιδοσεις, ειναι το ιδιο.

Απλα με την 6-pin τροφοδοσια μπορεις να κανεις μονο σου πιο προχωρημενο overclocking (εξαρταται βεβαια και απο το συστημα ψυξης της καρτας, την ροη αερα μεσα στο κουτι, αν εισαι τυχερος και το κομματι της gpu δεχεται ευκολα overclocking κλπ.)

Επισης ενα αλλο πλεονεκτημα της 6-pin τροφοδοσιας ειναι οτι η καρτα μπορει να μπει σε παλιες μητρικες που η PCIE x16 θυρα τους δεν μπορει να δωσει ικανοποιητικο ρευμα.

• Like 2
Δημοσ.

Αναλογα τι παιχνιδια παιζεις η για ποιο λογο τη θελεις...και φυσικα παιζει ρολο το budget και το ποσο σε νοιαζει να ξερεις τι "φορας" ...Εγω ειμαι λυπηρη περιπτωση που ημουν ισα-ισα στο budget και ενω επρεπε να παρω την πιο φθηνη.....πηρα την gigabyte G1...παιχνιδια που παιζω ειναι ολα της blizzard(οχι overwatch kai HOTS),smite,POE,Divinity:original sin,farcry. 

Και την πιο φθηνη να επερνα τη δουλεια μου θα την εκανα...ισως να χαμήλωνα τα γραφικα λιγο....δε με πειραξε ποτε αυτο....Εσενα?
Αυτη που αγορασα ειναι η πιο γρηγορη της gigabyte, γινεται overclock manually/automatically....δεν ασχολουμαι καν....θα μπορουσα να παρω πιο φθηνη... αλλα μαρεσει να εχω "αερα" ποτε δε ξερεις...

TL;DR Δες το Budget σου και παρε αυτη που παιρνεις με τα λεφτα που διαθετεις.Αν δεν εχεις θεμα, παρε την καλυτερη και τελος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...