Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω οτι δεν είσαι στο μυαλό του καθενός για να γνωρίζεις με τέτοια βεβαιότητα.

Dafuq???

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8858&idPhone2=8131

Έχεις δίκιο...το αγοράσανε επειδή έχει Notch.

Μy fault...ή επειδή η κάμερα είναι κάθετη και όχι οριζόντια. B)

Νέο design ξέρω γω μετά από 3 χρόνια ξέρω γω; Μπα;

Δημοσ.

Dafuq???

Νέο design ξέρω γω μετά από 3 χρόνια ξέρω γω; Μπα;

Αυτά τα λένε λίγο πιό μαλακά...άχαχα...New Design...πού;

1-Reu-2.jpg

Στις γωνίες που είναι ίδιες, στο γυαλί που είναι ίδιο;πού;

Η κάμερα αλλάζει που η μία είναι όμορφη (Iphone 8) και η άλλη άλλα ντάλα. 

Και για να καταλάβω αντί π.χ 800 έδωσε ο άλλος 1200-1400 για αυτό; Πραγματικά τα πιστέυεις ή είπες να πώ κάτι να περάσει η ώρα, διότι η Apple γελοιοποιείται απο μόνη της;

99,99% ασχολούνται όλοι με την οθόνη. Χρειάζεται να σου κάνουν έρευνα; Σου έδωσα specs. Τι κάνει νιάου νιάου;

Μετά απο 1023 χρόνια ήθελες να πείς δεν άλλαξε τίποτε.

Έν πάσει, άν εσάς (γενικά) σας αρέσει αυτό το σίχαμα και ο Μανολιός που βάζει τα ρούχα του αλλιώς κάθε χρόνο, και είναι λόγος να σκάτε τόσα χρήματα...μεγειά σας και του χρόνου τα ξαναλέμε με υγεία. Τα ίδια θα λέμε, αυτή είναι η apple. Απλά να μεγαλώνει το αποθεματικό.

Και για να μην παρεξηγούμαι και σε Android παλιό μοντέλο έχω. "πρόβατο" (ο φίλος παραπάνω χρησιμοποίησε τον όρο) δεν είμαι κανενός.

Απλά η λογική έχει εκλείψη πλέον απο την ανθρωπότητα, και κάποια γεράκια χρυσοπλουτίζουν. 

Απαντήσεις δεν πήρα, οπότε...

Φιλικά πάντα.

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Αυτά τα λένε λίγο πιό μαλακά...άχαχα...New Design...πού;

1-Reu-2.jpg

Στις γωνίες που είναι ίδιες, στο γυαλί που είναι ίδιο;πού;

Η κάμερα αλλάζει που η μία είναι όμορφη (Iphone 8) και η άλλη άλλα ντάλα. 

Και για να καταλάβω αντί π.χ 800 έδωσε ο άλλος 1200-1400 για αυτό; Πραγματικά τα πιστέυεις ή είπες να πώ κάτι να περάσει η ώρα, διότι η Apple γελοιοποιείται απο μόνη της;

99,99% ασχολούνται όλοι με την οθόνη. Χρειάζεται να σου κάνουν έρευνα; Σου έδωσα specs. Τι κάνει νιάου νιάου;

Μετά απο 1023 χρόνια ήθελες να πείς δεν άλλαξε τίποτε.

Έν πάσει, άν εσάς (γενικά) σας αρέσει αυτό το σίχαμα και ο Μανολιός που βάζει τα ρούχα του αλλιώς κάθε χρόνο, και είναι λόγος να σκάτε τόσα χρήματα...μεγειά σας και του χρόνου τα ξαναλέμε με υγεία. Τα ίδια θα λέμε, αυτή είναι η apple. Απλά να μεγαλώνει το αποθεματικό.

Και για να μην παρεξηγούμαι και σε Android παλιό μοντέλο έχω. "πρόβατο" (ο φίλος παραπάνω χρησιμοποίησε τον όρο) δεν είμαι κανενός.

Απλά η λογική έχει εκλείψη πλέον απο την ανθρωπότητα, και κάποια γεράκια χρυσοπλουτίζουν. 

Απαντήσεις δεν πήρα, οπότε...

Φιλικά πάντα.

Καλή συνέχεια.

Επειδή αυτή η ενόχληση που έχεις σχέτικα με την Apple είναι χρόνια, σου εύχομαι περαστικά. Αλλά βλέπω δεν μπορείς χωρίς αυτήν ,γιατί σου έχει κάνει μεγάλη ζημιά....όποτε και του χρόνου.
  • Like 4
Δημοσ.

Πραγματικα δεν ξερω τι να πω. Πραγματικα ομως
Υπαρχει ενα ατομο απο πανω που εχει γεμισει σχεδον 2 σελιδες απο τις 4 που εχει το αρθρο.
Υπαρχουν λοιπον αλλα 2-3 ατομα απο κατω που συνεχιζουν και του απαντανε σε ολα.
Μπορω να ρωτησω ποιο ειναι ο λογος? Μην ακουσω για να γινετε συζητηση....Πραγματικα μην το ακουσω αυτο.
Εκτος οτι μιλαει με στυλ, εκτος οτι στα περισσοτερα δεν μιλαει με facts, ειναι και τοσο απολυτος που κατανταει γελειο.
Που να κατεβει απο πανω ο παντοδυναμος αυτος ο ανθρωπος δεν υπαρχει περιπτωση ειτε να αλλαξει γνωμη, ειτε να κανει μια φυσιολογικη και ομορφη συζητηση.
Και εσεις συνεχιζετε και κανετε διαλογο μαζι του...
Τι θα πετυχετε δηλαδη αληθεια?
Εχει μπει καθαρα μονο και μονο για να κραξει τον οποιοδηποτε, χωρις να παραθετει επιχειρηματα, χωρις να μιλαει ωραια, χωρις να βαζει και αυτος νερο στο κρασι του, απολυτος, και ετοιμος να υπερασπιστει τα πιστευω του ακομα και με την ζωη του (που λεει ο λογος).

Σας παρακαλω πολυ μην το συνεχιζετε αυτο, και οχι μονο σε αυτο το συγκεκριμενο αρθρο αλλα γενικα και σε αλλα. 
Πειτε αμα θελετε για αλλα πραγματα σχετικα με το αρθρο, για να το ευχαριστιομαστε και τα υπολοιπα μελη, να μαθαινουμε και γενικα να γινετε ενας ωραιος διαλογος.
"Αυτο που γινετε επι 2 σελιδες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ".

Ολα τα παραπανω τα λεω με καλη προθεση!!!! 

• Like 1
Δημοσ.

Μόρτη μου .... get a life !!!!

Ρε φίλε εγραψα ένα σχόλιο για την TFT τεχνολογία και απαντησες λες και σου υποτιμησα την χαμηλωμενη Bmw που αν κρινω απο την χρηση της λεξης ''μορτη'' εχεις στην κατοχη σου...

Δημοσ.

Φήμες για τρεις συσκευές με σχεδιασμό “iPhone X” από την Apple του χρόνου

Οταν ερθει η ωρα θα βγουνε κουμπουρια.

• Super Moderators
Δημοσ.

Οταν ερθει η ωρα θα βγουνε κουμπουρια.

Ας μπορούμε να τα παίρνουμε την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας το αργότερο και χαλάλι το σφάξιμο εδώ μετά. Δεν θα αλλάξει κάτι στις προτιμήσεις μας επειδή "σφαζομαστε" εδώ. Η ώρα να περνάει...

Δημοσ.

η apple εριξε αδεια να πιασει γεματα με την τιμη του x στα υψη αφου ειδε οτι τσιμπησανε οι φανς γιατι να μην φτασει και τις κορυφαιες εκδοσεις στα 2000 επιχειρηση ειναι δεν ειναι μη κερδοσκοπικος οργανισμος

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχοντας κανει χρηση πλεον του X μπορω να πω με βεβαιοτητα πως θελω το πιο μεγαλο .Δεν βλεπω να την γλιτωνω και του χρονου παει η παραδοση  μου την κατεστρεψε .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

Ολοι πιο μεγαλο το θελουμε, μαζευουμε λεφτα για επιμηκυνση (οθονης)

Δημοσ.

Εχοντας κανει χρηση πλεον του X μπορω να πω με βεβαιοτητα πως θελω το πιο μεγαλο .Δεν βλεπω να την γλιτωνω και του χρονου παει η παραδοση  μου την κατεστρεψε .

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. ΛΟΛ

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι πιο μεγαλο το θελουμε, μαζευουμε λεφτα για επιμηκυνση (οθονης)

Εγώ το έχω μικρό. Με βολεύει περισσότερο, χώνεται και πιο εύκολα στις τσέπες. (SE)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...