epote Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Προκαλώ όποιον έχει ιστορικά στοιχεία γιʼ αυτό το τεράστιο ψέμα, να τα παρουσιάσει αμέσως. ειναι γενικα γνωστο οτι τα περισοτερα θηλαστικα ειναι αμφιφιλα αναφορικα με την αντληση απολαυσης. οι αρχαιοι ελληνες ηταν γενικος ανδροκρατουμενη κοινονια, η γυναικα δεν ειχε ιδιετερο ρολο. (πλας διαβασε το συμποσιο του πλατονα) δεδομενου οτι πολεμουσαν συνεχεια το να αναπτυξουν ανοχη για την ομοφυλοφιλια δεν ειναι κατι παραλογο δεν λεει κανενας οτι εβαφαν τα νυχια τους και φορουσαν καλσον, απλα οτι η ερωτικη επαφη μεταξυ ανδρων δεν ηταν κατι παραλογο ε δεν ειναι τραβιγμενο να υποθεσουμε οτι ειχε ερωτικε επαφες με αντρες ο αλεξανδρος δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο επειδη εσεις ειστε κολημενοι ομοφυλοφοβικοι (χμμμ....μηπος κατα βαθος ψαχνεστε?) πρεπει ντε και καλα να ηταν ιδιο με τη σημερινη ομοφυλοφυλια η αρχαιοελληνικη?
KWSN_Men Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 epote, Και στην σημερινή κοινωνία υπάρχουν αρκετοί ομοφυλόφιλοι και αμφί αλλά αν σε 100 χρόνια κάποιος χωρίς να έχει άλλο στοιχείο εκτός από το άνωθι ισχυρισθεί ότι εσύ ή εγώ είμαστε ομοφυλόφιλοι δεν είναι ακριβές, σωστά; Το 'θα μπορούσε να είναι' με το 'ήταν' διαφέρουν πολύ νομίζω. Τι εξυπηρετεί αυτή η μετάλλαξη της υπόθεσης σε γεγονός; Δε θα πω ότι είναι ανθελληνισμός αλλά απλά ότι κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό βοηθάει το gay movement... Και ούτε κρυφός ή αμφιταλαντευόμενος είμαι, ούτε ομοφυλοφοβικός. Μακρία από εμένα και όπου θέλει ας μπει όπως λέει ένας γνωστός μου...
epote Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2004 KWSN_Men, nai se ayto pou les simfono, tora istorika stoixeia den exo fantazomai oti kati tha kseroun aytoi pou to lene vevaia den yparxei paralilismos metaksi simerinhs omofilofilias kai tote omofilofilias thelo na po den htan "gay" o aleksandros katalavaineis ti ennoo? den mporo pio apla na to perigrapso...apla h erotikh epafh metaksi andron htan anamenomenh, h fisiologikh tespa
Gigenis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Ότι δεν μας αρέσει το διαγράφουμε… Γιατί πάνω από όλα είμαστε υπέρμαχοι της ελευθερίας του λόγου… Δικαίωμα λόγου έχουν μόνο αυτοί που συμφωνούν μαζί μας… Άσχετα αν αυτά που λένε προσβάλουν τους υπόλοιπους… Τι να κάνουμε η αλήθεια πονάει…
The_Judas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Τυχερός είσαι που δε σε έκανε ένα ban φίλε!!! Δε φτάνει που προσβάλεις και βρίζεις ζητάς και τα ρέστα! Αν είχες κάποια άποψη να πεις , ας την έλεγες χωρίς προσβολές.
epote Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 gigenh: o judas exei dikio, to piges POLY makria, evrises poly kai poly asxima mporeis na ektheseis th gnomh sou xoris yvreologio kai toso anaitio misos exeis liga post kai genikos den mou aresei na epivalomai me thn eksousia se parakalo mh me ypoxreoseis. to thema ligei EDO as sinexisoume me to topic parakalo
Gigenis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Δε φτάνει που προσβάλεις και βρίζεις ζητάς και τα ρέστα! Η παρακάτω φράση από κάποιον άλλο χρήστη… "ton patroklo ton piswglenth omws poios 8a ton ekane?" Φυσικά δεν είναι ούτε προσβολή ούτε ύβρις... Δεν είδα όμως κανένα σας να διαμαρτύρεται. Αλλά κι ούτε να διαγράφεται η συγκεκριμένη φράση. Αν είχες κάποια άποψη να πεις , ας την έλεγες χωρίς προσβολές. Την είπα αλλά διαγράφηκε. mporeis na ektheseis th gnomh sou xoris yvreologio kai toso anaitio misos Δεν υπήρχε μίσος… παρά μόνο λογική και επιχειρήματα. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους που το μόνο επιχείρημά τους ήταν: tora istorika stoixeia den exo fantazomai oti kati tha kseroun aytoi pou to lene genikos den mou aresei na epivalomai me thn eksousia Αλλά το κάνεις… και μάλιστα επιλεκτικά exeis liga post Δεν το παίζω πολύξερος, ούτε μιλώ επί παντός επιστητού παρά μόνο για πράγματα που γνωρίζω πραγματικά και πάντα με επιχειρήματα. Και φυσικά δεν είμαι άεργος ούτε και φοιτητής, αν και θα ήθελα να είμαι κάτι από τα δύο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Δε φτάνει που προσβάλεις και βρίζεις ζητάς και τα ρέστα! Η παρακάτω φράση από κάποιον άλλο χρήστη… "ton patroklo ton piswglenth omws poios 8a ton ekane?" Φυσικά δεν είναι ούτε προσβολή ούτε ύβρις... Δεν είδα όμως κανένα σας να διαμαρτύρεται. Αλλά κι ούτε να διαγράφεται η συγκεκριμένη φράση. Εκτός κι αν είσαι κατευθείαν απόγονος του Πάτροκλου, η συγκεκριμένη φράση δεν προσβάλλει κανέναν. Εσύ, αντιθέτως, προσέβαλες μερίδα του πληθυσμού (για να μην πω της ανθρωπότητας και το χοντρύνουμε)... Αν είχες κάποια άποψη να πεις , ας την έλεγες χωρίς προσβολές. Την είπα αλλά διαγράφηκε. Το 'χωρίς προσβολές' είναι το πρόβλημα - φαίνεται όμως ότι δεν καταλαβαίνεις (ή δεν θέλεις να καταλάβεις...). mporeis na ektheseis th gnomh sou xoris yvreologio kai toso anaitio misos Δεν υπήρχε μίσος… παρά μόνο λογική και επιχειρήματα. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους που το μόνο επιχείρημά τους ήταν: tora istorika stoixeia den exo fantazomai oti kati tha kseroun aytoi pou to lene Ποιό είναι το επιχείρημα; Ότι η ομοφυλοφιλία είναι ανωμαλία; Εκπληκτική διαλεκτική σκέψη, ελπίζω να πηγαίνεις για καθηγητής πανεπιστημίου, έχεις τόσα να προσφέρεις στην ανθρώπινη σκέψη. Σε κάθε περίπτωση, το reality τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.