Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες έχω παραγγείλει τον 8700K, Asus Z370 F Gaming, Noctua U14S και 16GB Trident Z DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GTZKY από Msystems από τις 25/10/17 στα 220 ευρώ και ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι στο κατάστημα τους σήμερα με ενημέρωσαν ότι οι μνήμες άγνωστο για πότε θα έρθουν και μου πρότειναν 16GB Trident Z DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZKW απ τις οποίες έχουν ένα τελευταίο κομμάτι. Επίσης μου πρότειναν να διαλέξω από ΕΔΩ κάποιες άλλες με τα ίδια χαρακτηριστικά  που μπορεί να είναι διαθέσιμες σε 7-10 εργάσιμες. Τους απάντησα ότι προτιμώ τη 2η επιλογή αλλά βλέπω ότι από τις 25/10 που όλες είχαν 220 ευρώ τώρα είναι γύρω στα 250 και τους το επισήμανα ναι μεν αλλά με την ίδια τιμή που είχαν όταν έκανα την παραγγελία. Να πάρω αυτές που πρότειναv άμεσα διαθέσιμες που είναι CL16 στην ίδια τιμή που είχαν οι CL14 όταν έκανα την αρχική παραγγελία; 

Επεξ/σία από istrios
Δημοσ.

δλδ αμα παρεις τις 16cl αντι τις 14cl τι θα παθεις?

θα σερνεται ε?

παρε οποιες βρεις διαθεσιμες να κανεις δουλεια κ ξεκολληστε το μυαλο σας....

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί να αγοράσει αυτές που είναι έχουν cl16 αφού με τα ίδια λεφτά μπορεί να έχει cl14 ? Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να περιμένει  7-10 εργάσιμες . Άμα υπήρχε πρόβλημα δεν θα άνοιγε νέο θέμα στο forum αλλά θα τις έπαιρνε αμέσως από το κατάστημα .

Με τον 8700Κ θα αγόραζα ram  3200 cl14  και πάνω , μαζί με μία 1080ti. 

• Like 1
Δημοσ.

7-10 εργασιμες σημαινει 3 εβδομαδες κ βαλε κ αν....

σκεψου να εχεις ολα τα κομματια και να κολλησεις στις μνημες για το ψυχολογικο 2-3% διαφορα....

ας σοβαρευτουμε λιγο,μη ψειριζουμε τη μαιμου....

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το 2-3 % αλλά είναι ότι θα έχει το κεφάλι του ήσυχο . Οι 3200 cl14 είναι samsung b-die και οι 3200 cl16 είναι hynix . Οι μνήμες samsung b-die δουλεύουν καλύτερα με το xmp χωρίς να χρειάζεσαι πολλές  ρυθμίσεις. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που  οι hynix μνήμες δεν καταφέρνουν να τρέξουν στην ονομαστική τους ταχύτητα . Ενώ οι ram 3200 cl14 μπορούνε να ανέβουν , στις περισσότερες τον περιπτώσεων , στα 3466 cl14 και πάνω .  

Δημοσ.

7-10 εργασιμες σημαινει 3 εβδομαδες κ βαλε κ αν....

σκεψου να εχεις ολα τα κομματια και να κολλησεις στις μνημες για το ψυχολογικο 2-3% διαφορα....

ας σοβαρευτουμε λιγο,μη ψειριζουμε τη μαιμου....

Επειδη εχω παρει πολλες φορες πραγματα που γραφουν 7 με 10 εργασιμες ,στις 10 μερες ηταν ολα σπιτι μου καποια ειχαν ερθει και πιο νωρις. Βεβαια μπορει υπαρχουν και αποκλεισεις αλλα δεν ειναι και ο κανονας.
Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το 2-3 % αλλά είναι ότι θα έχει το κεφάλι του ήσυχο . Οι 3200 cl14 είναι samsung b-die και οι 3200 cl16 είναι hynix . Οι μνήμες samsung b-die δουλεύουν καλύτερα με το xmp χωρίς να χρειάζεσαι πολλές ρυθμίσεις. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που οι hynix μνήμες δεν καταφέρνουν να τρέξουν στην ονομαστική τους ταχύτητα . Ενώ οι ram 3200 cl14 μπορούνε να ανέβουν , στις περισσότερες τον περιπτώσεων , στα 3466 cl14 και πάνω .

Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα φίλε μου με τους coffee lake. Στους coffee ότι ram τους βάλεις θα τις τρέξουν χωρίς θέμα. Οι B die rams είναι κυρίως για ryzen. Και σε Intel δεν υπάρχει και διαφορα μεταξύ 3200 14 3200 16 στα fps.

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=CZIVaGcax70&t=11m27s

Far Cry Primal getting 6-9% more FPS when the RAM speed is increased from 2133MHz to 3000MHz. The Witcher 3 getting 18% more FPS (!) Rise of the Tomb Raider getting 1-5% more FPS. All at 1080p.

Ναι βρε συ από 2133 σε 3200 προφανώς υπάρχει διαφορά. Από 3200 CL16 σε 3200 CL14 δεν υπάρχει διαφορά σε Intel συστήματα και σε Ryzen η διαφορά είναι 2 3fps.
Δημοσ.

To θέμα είναι ότι μπορεί να έχει τις παραπάνω επιδόσεις χωρίς να χριαστεί να δώσει περισσότερα λεφτα . Αφού του δίνουν την επιλογή να διαλέξει ανάμεσα από 3200 cl14 kai 3200 cl16 γιατί να πάρει cl16 ( hynix )?

Συγχρόνους άμα θελήσει να κάνει καλό  OC στην ram γιατί να χάσει αυτήν την δυνατότητα ? 

• Like 1
Δημοσ.

To θέμα είναι ότι μπορεί να έχει τις παραπάνω επιδόσεις χωρίς να χριαστεί να δώσει περισσότερα λεφτα . Αφού του δίνουν την επιλογή να διαλέξει ανάμεσα από 3200 cl14 kai 3200 cl16 γιατί να πάρει cl16 ( hynix )?

Συγχρόνους άμα θελήσει να κάνει καλό OC στην ram γιατί να χάσει αυτήν την δυνατότητα ?

Ναι εφόσον μπορέσει να την πάρει στα ίδια χρήματα προφανώς μαζί στην 14αρα απόλυτα σύμφωνος. Σαν τιμές αυτή τη στιγμή είναι αρκετά παράλογες αυτές με CL14.

• Like 1
Δημοσ.

Συγχρόνους άμα θελήσει να κάνει καλό  OC στην ram γιατί να χάσει αυτήν την δυνατότητα ? 

Ναι εφόσον μπορέσει να την πάρει στα ίδια χρήματα προφανώς μαζί στην 14αρα απόλυτα σύμφωνος. Σαν τιμές αυτή τη στιγμή είναι αρκετά παράλογες αυτές με CL14.

Δεν κόλλησα τόσο στο CL16 ή στο CL14 αλλά στο ότι όταν έκανα την παραγγελία οι CL16 ήταν λίγο κάτω από τα 200€. Σχεδόν μετά από 20 ημέρες με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχουν οι αρχικές μετά από 3 τηλεφωνήματα που έκανα. Δεν μου πάει να δώσω παραπάνω χρήματα για σε εισαγωγικά υποδεέστερα χαρακτηριστικά. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας παίδες!

Δημοσ.

Δεν κόλλησα τόσο στο CL16 ή στο CL14 αλλά στο ότι όταν έκανα την παραγγελία οι CL16 ήταν λίγο κάτω από τα 200€. Σχεδόν μετά από 20 ημέρες με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχουν οι αρχικές μετά από 3 τηλεφωνήματα που έκανα. Δεν μου πάει να δώσω παραπάνω χρήματα για σε εισαγωγικά υποδεέστερα χαρακτηριστικά. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας παίδες!

Πέρσι οι ίδιες είχαν 120 ευρώ. Οι τιμές ανεβαίνουν παράλογα και ακόμα θα ανέβουν και άλλο.

Δημοσ.

Μόλις μου έστειλαν Email από Msystems. Επιβεβαίωσαν όλες τις κριτικές που διάβασα πριν παραγγείλω για τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που διακρίνει το κατάστημα. 

Έγινε αλλαγή με τις παρακάτω και αναμένονται σε εμάς σε 7-10 εργασιμες.

001-36977  Memory G.Skill Trident Z DDR4 16GB 3200 F4-3200C14D-16GTZKO 

https://www.msystems.gr/index.php?category=1514&product=23508

η τιμή για εσάς θα παραμείνει ίδια με αυτή της αρχικής σας παραγγελίας στα 220,60€.

Θα σας ενημερώσουμε και πάλι για την παράδοση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...