Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ώραια προσφορά Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να postάρουμε στο Μπλα Μπλα προσφορές, υπάρχει κατάλληλη κατηγορίες γι' αυτές...
Speculoos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Φετος λεω να παιξω με Canon 5D IV με $300 off with free Battery Grip..... not bad at all..... Δηλαδή χοντρικά ένα 10%, τρελή προσφορά μη το πεις ούτε του παπά.
Zus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Καταρχην δεν μετραω τη μαγκια μου με κανεναν, ουτε βεβαια κανω και τον μαγκα σε κανεναν. Οι χαρακτηρισμοι να λειπουν. Παμε παρακατω. Οι προσωπικες μου επιλογες δεν σε αφορουν και δεν σου εχουν δοθει ως αντικειμενο σχολιασμου απο κανεναν. Αφου το κανεις για ακομα μια φορα over the years, θα σου ξαναπω το εξης για να το ληγουμε αυτο το θεματακι που σε τρωει χρονια τωρα: Οταν εγω μεταναστευα Κυπρο ειρωνευοσουν συχνα πυκνα την επιλογη μου, καθως δεν ειχε μπει το πρωτο μνημονιο στη Ψωροκωσταινα και ζουσες με τα δανεικα κι αγυριστα το ονειρο σου σε τετοιο βαθμο που σου φαινοταν ακρως παραλογη μια τετοια επιλογη, ωστε να την ειρωνευεσαι δημοσιως, σε θεματα που δεν ειχαν σχεση με το ζητημα (βλεπε αθλητικα). Οταν η Κυπρος εφαγε bail-in και εσυ ησουν στη φαση της "ανακαμψης" συνεχιζες να ειρωνευεσαι την επιλογη (και ολων οσων ειχαν μεταναστευσει οπουδηποτε και καναν υπο αντιξοες συνθηκες την προσπαθεια τους) κι ετρεχες στους Αγανακτισμενους στο Συνταγμα, απαιτωντας να σου σβησουν χρεη. Βλεπεις οι Κυπριοι ειναι μλκες που φαγαν κουρεμα, ενω εσυ ο εξυπνος που θα συνεχιζες να κλεβεις κρατος, ξενους κλπ και θα ζουσες σαν πασας, βαση "αιτηματων" του γραφικου αυτου συνωθυλευματος στο οποιο συμμετειχες με παθος και ενταση. Και τωρα, στο 2017 που πηρες χαμπαρι οτι δεν βρεχει αλλα σε φτυνουν ολοι, ακομα κι αυτοι που καναν το bail in, μας λες ανετους, καναπεδατους και βολεμενους. Η αληθεια ειναι οτι δεν απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα το οτι πλεον νιωθω αρκετα πιο ανετα, 8 χρονια μετα. Ομως οτι κερδισαν οσοι μεταναστευσαν το κερδισαν με τον κοπο τους, τα ρισκα τους και μακρια απο τον τοπο τους, οσο τυπακια σαν εσενα ηταν με οικογενεια, φιλαρακια κλπ και θεωρουσαν πως εχουν λογο στις επιλογες των αλλων που τραβαγαν το δρομο τους σε μια περιοδο που η μεταναστευση δεν ηταν ακομα "στην ατζεντα" του Ελληνα πολιτη. Περαστικα σου. Και το σχολιασμο για τις προσωπικες επιλογες του καθενος θα τον κανεις οχι πισω απο πληκτρολογια αλλα στα φιλαρακια σου (μια που μιλησες για μαγκες και πληκτρολογια). ΥΓ. Οχι 600 οπως ειπες στο παραπανω ποστ, αλλα 60 ευρω θα φτασεις να αμοιβεσαι οσο νουθετεις τον κοσμο να κλεβει ΦΠΑ. Αντικειμενικα κιολας, δεν ειναι αδικο. Από όσα γράφεις ούτε τα μισά δεν είναι γεγονότα, αλλά φαντασιώσεις. Ποιος σε ειρωνεύτηκε για την επιλογή σου να πας στην Κύπρο και γιατί? Έγκλημα έκανες? Τις όποιες ειρωνίες τις δέχτηκες για τις τοποθετήσεις σου πάνω σε θέματα για τα οποία δεν έκανες το παραμικρό για να διορθώσεις, αλλά αρκέστηκες στον δρόμο της εύκολης κριτικής από την "εξορία", κοινώς εκ του ασφαλούς. Από κανέναν δεν ζήτησα να μου σβήσει χρέη, γιατί απλά δεν είχα και δεν έχω, αλλά είναι γνωστή η παρουσία σου εδώ μέσα και η γκεμπελιστικη πρακτική σου, του λέγε, λέγε, κάτι θα μείνει. Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες και τα παραμύθια για οικογένειες και φιλαράκια, γιατί δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις τι έχει περάσει ο καθένας εδώ μέσα και κοίτα να συμμαζέψεις λίγο τη γλώσσα σου που έχει οδηγήσει σε κλείδωμα καμιά 10αρια νήματα εδώ μέσα. Τα όποια πυρά σε αυτό το θέμα από εμένα τα δέχεσαι επειδή κριτικάρεις τους άλλους σε θέματα που δεν σε αφορούν, όπως εγώ δεν σχολίασα το κυπριακό φορολογικό μοντέλο και την νοοτροπία του Κυπρίου φορολογούμενου, γιατί δεν με αφορά. 1
vairass Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να postάρουμε στο Μπλα Μπλα προσφορές, υπάρχει κατάλληλη κατηγορίες γι' αυτές... Εννοείται και εγώ για χαβαλέ το έγραψα
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Από όσα γράφεις ούτε τα μισά δεν είναι γεγονότα, αλλά φαντασιώσεις. Ποιος σε ειρωνεύτηκε για την επιλογή σου να πας στην Κύπρο και γιατί? Έγκλημα έκανες? Τις όποιες ειρωνίες τις δέχτηκες για τις τοποθετήσεις σου πάνω σε θέματα για τα οποία δεν έκανες το παραμικρό για να διορθώσεις, αλλά αρκέστηκες στον δρόμο της εύκολης κριτικής από την "εξορία", κοινώς εκ του ασφαλούς. Από κανέναν δεν ζήτησα να μου σβήσει χρέη, γιατί απλά δεν είχα και δεν έχω, αλλά είναι γνωστή η παρουσία σου εδώ μέσα και η γκεμπελιστικη πρακτική σου, του λέγε, λέγε, κάτι θα μείνει. Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες και τα παραμύθια για οικογένειες και φιλαράκια, γιατί δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις τι έχει περάσει ο καθένας εδώ μέσα και κοίτα να συμμαζέψεις λίγο τη γλώσσα σου που έχει οδηγήσει σε κλείδωμα καμιά 10αρια νήματα εδώ μέσα. Τα όποια πυρά σε αυτό το θέμα από εμένα τα δέχεσαι επειδή κριτικάρεις τους άλλους σε θέματα που δεν σε αφορούν, όπως εγώ δεν σχολίασα το κυπριακό φορολογικό μοντέλο και την νοοτροπία του Κυπρίου φορολογούμενου, γιατί δεν με αφορά. Αλλο ενα ποστ γραμμενο απο το κλασσικο συνδρομο του μεσου Ελληνα που θεωρει οτι ειναι εξυπνοτερος και οι αλλοι χαζοι. Εκτος αν οντως πιστευεις οτι το section των αθλητικων εχει καποια σχεση με τις προσωπικες επιλογες του καθενος. Ειτε το ενα ισχυει, ειτε το αλλο, ο παρανομαστης ειναι κοινος και δεν θα τον αναφερω εδω. Τη γλωσσα σου θα την μαζεψεις εσυ που θεωρεις οτι εχεις λογο στις προσωπικες επιλογες του αλλου. Κι οταν το κανεις, τοτε θα το υποδειξεις και στους υπολοιπους. Εως τοτε τις υποδειξεις τις κρατας για τα φιλαρακια σου και μονον αυτα. Αλλα επειδη δεν φαινεται να μπορεις να συγκρατηθεις, καταλαβε εστω οτι οι υποδειξεις ειναι αστειες. ΥΓ. Σιγα τα πυρα που μου εριξες. Ελληνας συμμετεχων στους Αγανακτισμενους να ριξει πυρα σε ανθρωπο που εχει κανει 2-3 βηματα στη ζωη του μακρια απο αυταπατες με διαγραφες χρεων και "κλεφτε το κρατος επειδη σας κλεβει", ακουγεται πιο αστειο κι απο το να προσπαθησει η Μπεζαντακου να μαθει ποιηση στον Καβαφη. Αμα ειναι καθε φορα να μας πυροβολεις με τετοια επιχειρηματα και να νομιζεις οτι ριχνεις και πυρα...λεγε μας να παρουμε κανα νεροπιστολο να σε αντιμετωπισουμε. Εως τοτε μπορεις να νουθετεις τον κοσμο να κλεβει φορους (δηλαδη να κλεβουν την τσεπη τους-->αλλα αυτο ειναι ενας εξαιρετικα δυσκολος συλλογισμος για Αγανακτισμενο). ΥΓ2. Οver and out ελεγες και μας συγκινησες προς στιγμην 1
nickmanak Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Θα εχει και το LIDL BF. https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?id=376
vairass Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Θα εχει και το LIDL BF. https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?id=376 Σφαγή, βλέπω να πηγαίνουν οι 70++ από τις 6 το πρωί στην ουρά για μισό ευρώ έκπτωση. 1
tornado Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Θα εχει και το LIDL BF. https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?id=376 τωρα τονοσαλατα με καλαμποκι σε black friday... οτι του περισευει ο καθε ενας το πλασαρει...
Zus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Αλλο ενα ποστ γραμμενο απο το κλασσικο συνδρομο του μεσου Ελληνα που θεωρει οτι ειναι εξυπνοτερος και οι αλλοι χαζοι. Εκτος αν οντως πιστευεις οτι το section των αθλητικων εχει καποια σχεση με τις προσωπικες επιλογες του καθενος. Ειτε το ενα ισχυει, ειτε το αλλο, ο παρανομαστης ειναι κοινος και δεν θα τον αναφερω εδω. Τη γλωσσα σου θα την μαζεψεις εσυ που θεωρεις οτι εχεις λογο στις προσωπικες επιλογες του αλλου. Κι οταν το κανεις, τοτε θα το υποδειξεις και στους υπολοιπους. Εως τοτε τις υποδειξεις τις κρατας για τα φιλαρακια σου και μονον αυτα. Αλλα επειδη δεν φαινεται να μπορεις να συγκρατηθεις, καταλαβε εστω οτι οι υποδειξεις ειναι αστειες. ΥΓ. Σιγα τα πυρα που μου εριξες. Ελληνας συμμετεχων στους Αγανακτισμενους να ριξει πυρα σε ανθρωπο που εχει κανει 2-3 βηματα στη ζωη του μακρια απο αυταπατες με διαγραφες χρεων και "κλεφτε το κρατος επειδη σας κλεβει", ακουγεται πιο αστειο κι απο το να προσπαθησει η Μπεζαντακου να μαθει ποιηση στον Καβαφη. Αμα ειναι καθε φορα να μας πυροβολεις με τετοια επιχειρηματα και να νομιζεις οτι ριχνεις και πυρα...λεγε μας να παρουμε κανα νεροπιστολο να σε αντιμετωπισουμε. Εως τοτε μπορεις να νουθετεις τον κοσμο να κλεβει φορους (δηλαδη να κλεβουν την τσεπη τους-->αλλα αυτο ειναι ενας εξαιρετικα δυσκολος συλλογισμος για Αγανακτισμενο). ΥΓ2. Οver and out ελεγες και μας συγκινησες προς στιγμην Έγραψε με δάκρυα στα μάτια και ρόζους στα χέρια από την άσπλαχνη ξενιτιά και πάτησε το enter στα πειρατικά του Windows με τον τεταρτοπέμπτο λογαριασμό του, ο Ρομπέν της Αμμοχώστου
nickmanak Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Νομιζω οτι φετος θα μας εξαπατησουν πιο συστηματικα οι μεγαλες αλυσιδες στην BF. Περυσι ψιλοπιαστηκαν στον υπνο και δεν ηταν οργανωμενοι, πλην του παμπλικ. Θα γινει μεγαλο ξεστοκαρισμα σαβουρας, απουλητου παλιου στοκ, ελαττωματικων παρτιδων, εκθεσιακων κλπ. Απλα θα υπαρχουν κανα 2-3 κραχτες "καλα" προιοντα για να τραβηξουν κοσμο, τα οποια τα περισσοτερα θα τα παρουν οι υπαλληλοι και τα σόγια τους! 2
vairass Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Νομιζω οτι φετος θα μας εξαπατησουν πιο συστηματικα οι μεγαλες αλυσιδες στην BF. Περυσι ψιλοπιαστηκαν στον υπνο και δεν ηταν οργανωμενοι, πλην του παμπλικ. Θα γινει μεγαλο ξεστοκαρισμα σαβουρας, απουλητου παλιου στοκ, ελαττωματικων παρτιδων, εκθεσιακων κλπ. Απλα θα υπαρχουν κανα 2-3 κραχτες "καλα" προιοντα για να τραβηξουν κοσμο, τα οποια τα περισσοτερα θα τα παρουν οι υπαλληλοι και τα σόγια τους! Σαβούρα δηλαδή δεν θα δουλεύουν; εγγύηση θα έχουν οπότε... Εγώ αν βάλουν τηλεόραση 32 στα 99 θα την πάρω, εγγύηση 2 χρόνια θα έχει ποιος νοιάζεται;
nickmanak Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Εννοω πχ τηλεορασεις F&U , Arielli κλπ. Ξερουμε πανω κατω τις μαρκες σε ολα τα ηλεκτρονικα.
vairass Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Εννοω πχ τηλεορασεις F&U , Arielli κλπ. Ξερουμε πανω κατω τις μαρκες σε ολα τα ηλεκτρονικα. Ναι βρε άμα πάρεις όμως μια τηλεόραση με 100-120 πάλι κέρδος είναι . Εννοω πχ τηλεορασεις F&U , Arielli κλπ. Ξερουμε πανω κατω τις μαρκες σε ολα τα ηλεκτρονικα. Ναι βρε άμα πάρεις όμως μια τηλεόραση με 100-120 πάλι κέρδος είναι . Εννοω πχ τηλεορασεις F&U , Arielli κλπ. Ξερουμε πανω κατω τις μαρκες σε ολα τα ηλεκτρονικα. Ναι βρε άμα πάρεις όμως μια τηλεόραση με 100-120 πάλι κέρδος είναι . Εννοω πχ τηλεορασεις F&U , Arielli κλπ. Ξερουμε πανω κατω τις μαρκες σε ολα τα ηλεκτρονικα. Ναι βρε άμα πάρεις όμως μια τηλεόραση με 100-120 πάλι κέρδος είναι . Εννοω πχ τηλεορασεις F&U , Arielli κλπ. Ξερουμε πανω κατω τις μαρκες σε ολα τα ηλεκτρονικα. Ναι βρε άμα πάρεις όμως μια τηλεόραση με 100-120 πάλι κέρδος είναι . Εννοω πχ τηλεορασεις F&U , Arielli κλπ. Ξερουμε πανω κατω τις μαρκες σε ολα τα ηλεκτρονικα. Ναι βρε άμα πάρεις όμως μια τηλεόραση με 100-120 πάλι κέρδος είναι . 2
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Έγραψε με δάκρυα στα μάτια και ρόζους στα χέρια από την άσπλαχνη ξενιτιά και πάτησε το enter στα πειρατικά του Windows με τον τεταρτοπέμπτο λογαριασμό του, ο Ρομπέν της Αμμοχώστου Kαναπεδατος ειμαι μαγκα. Αλλοι δακρυβρεχουν τα ποστ τους για "το κρατος που τους κλεβει" και για τα "600 ευρω το 12ωρο εργατιάς" επειδη δεν τους βγηκε το ονειρο με τη μονομερη διαγραφη χρεων Tραβα τωρα σε κανεναν αγανακτισμενο πιτσιρικα να του μαθεις πως να κλεβει κανα 10ευρω απο το ΦΠΑ "επειδη αυτοι τον πηγαν 24%" και ασε τους καναπεδατους στον καναπε τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις