Zus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Τα εσείς και ρέστα κράτα τα για τον εαυτό σου. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ χρήση του συγκεκριμένου παραθύρου, παρά το γεγονός ότι έχω άπειρους φίλους δικηγόρους και μηχανικούς με γραφεία, γιατί απλά δεν το έχω ανάγκη. Μου φτάνουν τα λεφτά μου για να καλύψω τις ανάγκες μου δια της ευθείας οδού. Όταν όμως το κράτος επιχειρεί να σε ληστέψει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, δεν βρίσκω τον λόγο να μην πράξεις το ίδιο, εφόσον έχεις τη δυνατότητα. Στην τελική αν αυτά τα χρήματα είχαν ανταποδοτικό χαρακτήρα, πρώτος θα έκραζα. Όταν όμως τα χρησιμοποιεί η Σοβιετία για να ταΐσει κομματόσκυλα και διορισμένους, τα προτιμώ στην τσέπη μου ζεστά, ζεστά να σπαρταράνε. PS Δεν έβαλα quote για να μπορείς με την ησυχία σου να κάνεις όσα edit τραβάει η ψυχή σου
chrisxkar Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Aποδοση ευθυνων done. Και φυσικα παλι φταινε "οι αλλοι/οι αυτοι" κλπ που εσεις κλεβετε τον ΦΠΑ. Λες και αν (οταν) ηταν 18% με 800ρι βασικο μισθο δε συνεβαινε κορον ακριβως το ιδιο. Προφανως εχετε την εντυπωση οτι απευθυνεστε σε χαζους , παλι. Κατακαημενη ψωροκωσταινα... 100% μαζι σου
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Τα εσείς και ρέστα κράτα τα για τον εαυτό σου. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ χρήση του συγκεκριμένου παραθύρου, παρά το γεγονός ότι έχω άπειρους φίλους δικηγόρους και μηχανικούς με γραφεία, γιατί απλά δεν το έχω ανάγκη. Μου φτάνουν τα λεφτά μου για να καλύψω τις ανάγκες μου δια της ευθείας οδού. Όταν όμως το κράτος επιχειρεί να σε ληστέψει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, δεν βρίσκω τον λόγο να μην πράξεις το ίδιο, εφόσον έχεις τη δυνατότητα. Στην τελική αν αυτά τα χρήματα είχαν ανταποδοτικό χαρακτήρα, πρώτος θα έκραζα. Όταν όμως τα χρησιμοποιεί η Σοβιετία για να ταΐσει κομματόσκυλα και διορισμένους, τα προτιμώ στην τσέπη μου ζεστά, ζεστά να σπαρταράνε. PS Δεν έβαλα quote για να μπορείς με την ησυχία σου να κάνεις όσα edit τραβάει η ψυχή σου Επειδη βλεπω οτι το γυρνας διακριτικα επι προσωπικου και για να το ληγουμε: Απο θερμο οπαδο του κινηματος των "Αγανακτισμενων" δεν θα περιμενα κατι καλυτερο απο το "καλα κανει ο κοσμακης και κλεβει το κρατος, γιατι φταιει το κρατος". ΥΓ. Ο ΦΠΑ δεν εχει ανταποδοτικο χαρακτηρα. Ουτε τα βασικα δεν ξερετε, αλλά τα περισπουδαστα ποστ πολιτικοοικονομικης ημιμαθειας και ειρωνειας προς την αντιθετη γνωμη πανε κι ερχονται. 2
Zus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Επειδη βλεπω οτι το γυρνας διακριτικα επι προσωπικου και για να το ληγουμε: Απο θερμο οπαδο του κινηματος των "Αγανακτισμενων" δεν θα περιμενα κατι καλυτερο απο το "καλα κανει ο κοσμακης και κλεβει το κρατος, γιατι φταιει το κρατος". ΥΓ. Ο ΦΠΑ δεν εχει ανταποδοτικο χαρακτηρα. Ουτε τα βασικα δεν ξερετε, αλλά τα περισπουδαστα ποστ πολιτικοοικονομικης ημιμαθειας και ειρωνειας προς την αντιθετη γνωμη πανε κι ερχονται. Τα «εσείς κλέβετε τον ΦΠΑ» δεν τα ξεκίνησε ο φούφουτος, εσύ τα ξεκίνησες, συνεπώς άσε το ποιος το γυρίζει επί προσωπικού, όταν στρογγυλοκάθεσαι στον κυπριακό καναπέ σου και απολαμβάνεις κυπριακή φορολογία και κυπριακές καλύψεις σε κυπριακές συνθήκες εργασίας και το παίζεις και πολυπράγμων οικονομικός αναλυτής. PS1 Δεν έγραψα πουθενά ότι ο ΦΠΑ έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα, έγραψα ότι «τα χρήματα που προσπαθεί να σου ληστέψει το κράτος δεν έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα». PS Quote και κομμένα τα edit 1
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Το αν εσυ προσωπικα κλεβεις ΦΠΑ η οχι μου ειναι παντελως αδιαφορο. Το δευτερο πλυθηντικο αφορα εξισου και αυτον που δικαιολογει τον κλοπη του με πασης φυσεως "επιχειρηματα". Τραβα τωρα να αγανακτισεις στο Συνταγμα και ασε με εμενα τι κανω. Εγω κοιταξα την παρτη μου οταν εσυ ζουσες το ονειρο σου στην Ελλαδα και ειρωνευοσουν τις επιλογες αλλων για μεταναστευση. Κατσε τωρα να νουθετεις τον κοσμο να κλεβει φορους και τρεχα Συνταγμα να διαμαρτυρηθεις για τα μνημονια. Η επιτομη του μεσου Ελληνα που νομιζει οτι απευθυνεται σε βλακες.
Zus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Από τη στιγμή που έκανες τις επιλογές σου λοιπόν, κάτσε εκεί που έχτισες τη φωλιά σου και άσε τι γίνεται πίσω, με εμάς που μείναμε πίσω. Αν ήσουν τόσο μάγκας όσο εμφανίζεσαι μέσω πληκτρολογίου να καθόσουν εδώ να αλλάξεις τα κακώς κείμενα αυτής της χώρας, για να μην κλέβουμε εμείς οι κακοί το καλό το κράτος. Εφόσον επέλεξες την φεύγα, η γνώμη σου για τα εδώ δρώμενα μετράει, όσο μετράει για τους Τούρκους η άποψη ενός πρόσφυγα για τη Σμύρνη. PS Over και out από εμένα γιατί δεν πρόκειται να συνεχίσω να συναινώ στο offtopic παραλήρημα σου. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Εφόσον επέλεξες την φεύγα, η γνώμη σου για τα εδώ δρώμενα μετράει, όσο μετράει για τους Τούρκους η άποψη ενός πρόσφυγα για τη Σμύρνη. Για αυτο τον εδιωξαν, για να μην μετραει. Και εσυ παρομοιως.
Zus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Για αυτο τον εδιωξαν, για να μην μετραει. Και εσυ παρομοιως. Εμείς που μείναμε με 600€ και 12ωρα ήμασταν οι χαζοί και οι τεμπέληδες προφανώς και διώξαμε όλους εσάς τους εργατικούς και έξυπνους 3
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Από τη στιγμή που έκανες τις επιλογές σου λοιπόν, κάτσε εκεί που έχτισες τη φωλιά σου και άσε τι γίνεται πίσω, με εμάς που μείναμε πίσω. Αν ήσουν τόσο μάγκας όσο εμφανίζεσαι μέσω πληκτρολογίου να καθόσουν εδώ να αλλάξεις τα κακώς κείμενα αυτής της χώρας, για να μην κλέβουμε εμείς οι κακοί το καλό το κράτος. Εφόσον επέλεξες την φεύγα, η γνώμη σου για τα εδώ δρώμενα μετράει, όσο μετράει για τους Τούρκους η άποψη ενός πρόσφυγα για τη Σμύρνη. PS Over και out από εμένα γιατί δεν πρόκειται να συνεχίσω να συναινώ στο offtopic παραλήρημα σου. Καταρχην δεν μετραω τη μαγκια μου με κανεναν, ουτε βεβαια κανω και τον μαγκα σε κανεναν. Οι χαρακτηρισμοι να λειπουν. Παμε παρακατω. Οι προσωπικες μου επιλογες δεν σε αφορουν και δεν σου εχουν δοθει ως αντικειμενο σχολιασμου απο κανεναν. Αφου το κανεις για ακομα μια φορα over the years, θα σου ξαναπω το εξης για να το ληγουμε αυτο το θεματακι που σε τρωει χρονια τωρα: Οταν εγω μεταναστευα Κυπρο χλευαζες συχνα πυκνα την επιλογη μου, καθως δεν ειχε μπει το πρωτο μνημονιο στη Ψωροκωσταινα και ζουσες με τα δανεικα κι αγυριστα το ονειρο σου σε τετοιο βαθμο που σου φαινοταν ακρως παραλογη μια επιλογη μεταναστευσης, ποσο δε μαλλον στο φτωχο συγγενη, την Κυπρο. Οταν η Κυπρος εφαγε bail-in και εσυ ησουν στη φαση της "ανακαμψης" συνεχιζες να χλευαζεις σε καθε ευκαιρια αυτην την επιλογη (και ολων οσων ειχαν μεταναστευσει οπουδηποτε και καναν υπο αντιξοες συνθηκες την προσπαθεια τους) κι ετρεχες στους Αγανακτισμενους στο Συνταγμα, απαιτωντας να σου σβησουν χρεη. Βλεπεις οι Κυπριοι ειναι χαζοι που φαγαν κουρεμα, ενω εσυ παρεμενες τοσο εξυπνος που θα συνεχιζες να κλεβεις κρατος (ΦΠΑ καλη ωρα), ξενους κλπ και θα ζουσες σαν πασας, βαση "αιτηματων" του γραφικου αυτου συνωθυλευματος στο οποιο συμμετειχες, αρα ξερουμε πανω-κατω και τις αποψεις σου για την... εξοδο απο την κριση. Και τωρα, στο 2017 που πηρες χαμπαρι οτι δεν βρεχει αλλα σε φτυνουν ολοι, ακομα κι αυτοι που καναν το bail in, μας λες ανετους, καναπεδατους και βολεμενους. Η αληθεια ειναι οτι δεν απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα το οτι πλεον νιωθω αρκετα πιο ανετα, 8 χρονια μετα. Ομως οτι κερδισαν οσοι μεταναστευσαν το κερδισαν με τον κοπο τους, τα ρισκα τους και μακρια απο τον τοπο τους, οσο τυπακια σαν εσενα ηταν με οικογενεια, φιλαρακια κλπ και θεωρουσαν πως εχουν λογο στις επιλογες των αλλων που τραβαγαν το δρομο τους σε μια περιοδο που η μεταναστευση δεν ηταν ακομα "στην ατζεντα" του Ελληνα πολιτη. Περαστικα σου. Και το σχολιασμο για τις προσωπικες επιλογες του καθενος θα τον κανεις οχι πισω απο πληκτρολογια αλλα στα φιλαρακια σου (μια που μιλησες για μαγκες και πληκτρολογια). ΥΓ. Οχι 600 οπως ειπες στο παραπανω ποστ, αλλα 60 ευρω θα φτασεις να αμοιβεσαι οσο νουθετεις τον κοσμο να κλεβει ΦΠΑ. Αντικειμενικα κιολας, δεν ειναι αδικο.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Εμείς που μείναμε με 600€ και 12ωρα ήμασταν οι χαζοί και οι τεμπέληδες προφανώς και διώξαμε όλους εσάς τους εργατικούς και έξυπνους Ξερεις ακριβως τι εννοω. Αν η χωρα ηθελε Κυπριακο μοντελο μπορουσε να να το εχει, οπως ο YourTrueLegend. Επελεξε κατι αλλο, πολυ χειροτερο. Τωρα το καταλαβε. Και ζηταει να γυρισει το ποταμι πισω.
tornado Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 τωρα ολα αυτα τα ενδιαφεροντα που λετε εχουν σχεση με black friday και προσφορες? ο 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 τωρα ολα αυτα τα ενδιαφεροντα που λετε εχουν σχεση με black friday και προσφορες? ο Αμαν με τα off-topic σου!
tornado Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 συμπαραστεκομαι στον πονο σας απλα ειχα μια απορια, συνεχιστε με τα του φπα
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ώραια προσφορά Τι να την κανεις την προσφορα εσυ, κολυμπας στη χλιδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις