Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να είσαι 100% σίγουρος πως δεν κοστίζουν 330 ευρώ ούτε για πλάκα και πως μια ζωή στα 130 ήταν... οι μπίζνες με τα γυαλιά ηλίου ειναι απο τις μεγαλύτερες απάτες 1000% κέρδος.

κόστος κατασκευής ηλίου 3 ευρώ (για ray ban) 

• Απαντ. 368
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκπτωτικό χωριό...γελάνε και τα πλακάκια του πεζόδρομου. Αν θες ελαττωματικά παπούτσια ρούχα κτλ μια χαρά είναι το εκπτωτικό.

Το στηρίζεις κάπου αυτό; Γιατί προσωπικά όσες φορές (αρκετές μάλιστα) έχω ψωνίσει πράγματα δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα.

• Like 3
Δημοσ.

Ειναι για τον λαουτζικο, εμεις μονο εδω

Δεν το είπα για να σνομπάρω τις τιμές. Το υπόλοιπο το διάβασες που έγραψα;

Το στηρίζεις κάπου αυτό; Γιατί προσωπικά όσες φορές (αρκετές μάλιστα) έχω ψωνίσει πράγματα δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα.

Εγώ μόνο προβλήματα πάλι. Και πίστεψέ με έχω πολύ κοντινά μου πρόσωπα που δουλεύουν εκεί και ξέρω. Μιλάω για το εκπτωτικό και όχι το smart park κτλ.

Δημοσ.

Εγώ μόνο προβλήματα πάλι. Και πίστεψέ με έχω πολύ κοντινά μου πρόσωπα που δουλεύουν εκεί και ξέρω. Μιλάω για το εκπτωτικό και όχι το smart park κτλ.

Τι να σου πω.. δεν έχω άποψη παρά μόνο για ότι αγορές έχω κάνει εγώ προσωπικά.

Δημοσ.

Τι να σου πω.. δεν έχω άποψη παρά μόνο για ότι αγορές έχω κάνει εγώ προσωπικά.

Κοίταξε όλα αυτά που πωλούνται έχουν κάποιο ελάττωμα, κάποια ατέλεια και γι'αυτό έχουν μικρότερη τιμή. Μπορεί να πέσεις σε κάποιο προϊόν που δεν έχει εμφανές πρόβλημα ή η λειτουργικότητά του δεν επηρεάζεται από αυτό. Μιλάμε για παντελόνια που το ένα μπατζάκι είναι λίγο μικρότερο από το άλλο, κακές ραφές και τέτοιου είδους προβλήματα. Το χειρότερο είναι τα ρούχα που τα έχει "φάει" η βιτρίνα και μετά από 2-3 πλυσίματα θα χαλάσει το χρώμα τους.

Δημοσ.

Δεν το είπα για να σνομπάρω τις τιμές. Το υπόλοιπο το διάβασες που έγραψα;

Εκπτωτικό χωριό...γελάνε και τα πλακάκια του πεζόδρομου. Αν θες ελαττωματικά παπούτσια ρούχα κτλ μια χαρά είναι το εκπτωτικό.

Δεν το λες και βελουδο. Τελος παντων, το βρηκα αστειο, δεν ειχα αλλη προθεση

Δημοσ.

McArthurGlen και Factory Outlet πουλανε βασικα πιο παλια μοδα .Οχι απαραιτητα ελατωματικα.Επισης τα ανακατευουν και με νεα μοντελα για μοστρα .Αλλα εκει μονιμα δεν εχουν νουμερα να παρεις . 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...