Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα public εχουν βλαξ φράιντει.Εψαχνα για φορητο ηχειο κ βρηκα ενα σαμσουνγκ στα 50ευρω απο 79,90..ψαχνω στο σκρουτζ το ιδιο μοντελο κ το βρισκω 43ευρω συν 6 ευρω μεταφορικα κ αντικαταβολη χωρις να αναφερει για προσφορα,εκπτωση κτλ. Γενικα ετσι ειναι σχεδον ολα τους τα προιοντα.

Εεε καλα τι περιμενες ... αυτο ολοι κανουν συνηθως στα περισσοτερα προιντα...πραγματικες προσφορες κυριως κανουν μονο σε αυτα που τους ξεμειναν στην αποθηκη και κανεις δεν παιρνει. Εκμεταλεονται τον πανικο που γινεται και οτι ολοι πςφτουν με τα μουτρα ποιος θα πρωτοπρολαβει να ψωνιζει οποτε δεν υπαρχει ο απαιτουμενος χρονος να ελέγξει καποιος αν οντως ειναι καλη προσφορα.

Ευτυχως σημερα πηγε Σαββατο...και τελειωσαμε με το black friday..

Αντε υπομονη τωρα αλλες 364 ημερες μεχρι το επομενο και να προλαβεται να αγορασετε οτι δεν αγορασατε χθες..don't worry τα ιδια θα εχουν παλι στις βιτρινες

Δημοσ.

Off Topic...

Επιεικώς μόνο ως σκουπίδι χαρακτηρίζεται η τροφή που δίνεις στον σκύλο σου. Φιλικά στο λέω ψάξε κάτι διαφορετικό οπωσδήποτε grain free.

Νομίζω ότι είναι υπερβολικό να θεωρείς τη RC σκουπίδι.

Δίνεται για πολλά χρόνια σε πολλά σκυλιά με πολύ καλά αποτελέσματα.

Εμένα τα 2 σκυλιά μου χρειάζονται συνολικα ένα κιλό τροφής την ημέρα οποτε τροφές που κοστίζουν 80-100 ευρώ τα 12 κιλά αποκλείονται.

Σε άλλο θέμα μπορούμε να συνεχίσουμε τα περί τροφών.

• Like 1
Δημοσ.

Του χρονου με την οξεια προβατιτιδα που επεσε φετος βλεπω και τα τυροπιταδικα να κανουν bf(αν δεν εκαναν δηλαδη) για να δωσουν τις προχθεσινες τυροπιτες..

• Like 3
Δημοσ.

Του χρονου με την οξεια προβατιτιδα που επεσε φετος βλεπω και τα τυροπιταδικα να κανουν bf(αν δεν εκαναν δηλαδη) για να δωσουν τις προχθεσινες τυροπιτες..

Ο φούρνος της γειτονιάς μου δίνει μισή τιμή τις τυρόπιτες μετά τις 15:00. Black everyday.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάντως τσίμπησα 2 ζευγάρια γυαλιών ηλίου από 330 ευρώ στα 130! Και τα δοκίμασα και στο Iphone X για να βεβαιωθώ πως λειτουργούν με το Face ID. :P

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά ήταν ξενέρωμα η όλη φάση. Καλά ήταν μόνο για βόλτα αν σ' αρέσει να χάνεσαι μες το κόσμο. Πήρα το TP-Link Neffos X1 στα 119, όχι πως είναι σπουδαίο, αλλά επειδή χρειαζόμουν κάτι με μεγαλύτερη οθόνη από του Iphone 5s που λόγω γκαβομάρας δε μπορώ να διαβάσω εύκολα.

Είχε και μερικά σε πολύ καλές τιμές, αλλά ειρωνικά όπως πάντα, ήταν από αυτά που δε χρειάζομαι.

Δημοσ.

Εγώ πάντως τσίμπησα 2 ζευγάρια γυαλιών ηλίου από 330 ευρώ στα 130! Και τα δοκίμασα και στο Iphone X για να βεβαιωθώ πως λειτουργούν με το Face ID. :P

να είσαι 100% σίγουρος πως δεν κοστίζουν 330 ευρώ ούτε για πλάκα και πως μια ζωή στα 130 ήταν... οι μπίζνες με τα γυαλιά ηλίου ειναι απο τις μεγαλύτερες απάτες 1000% κέρδος.

Εγώ δεν μπήκα καν στο κόπο να τσεκάρω τι παίζει γιατί περιμένω cybermonday μπας και βρώ καμιά αληθινή προσφορά και οχι την ιδια τιμή που φούσκωσε λίγες μέρες πριν για να φανεί σαν έκπτωση η επιστροφή στην κανονική της κατάσταση ή πχ 1% πραγματική έκπτωση.

Στο cybermonday θα μπορώ να πάρω απευθείας απο αμερικάνους που εμπιστεύομαι περισσότερο στο τομέα των εκπτώσεων.

• Super Moderators
Δημοσ.

να είσαι 100% σίγουρος πως δεν κοστίζουν 330 ευρώ ούτε για πλάκα και πως μια ζωή στα 130 ήταν... οι μπίζνες με τα γυαλιά ηλίου ειναι απο τις μεγαλύτερες απάτες 1000% κέρδος.

Εγώ δεν μπήκα καν στο κόπο να τσεκάρω τι παίζει γιατί περιμένω cybermonday μπας και βρώ καμιά αληθινή προσφορά και οχι την ιδια τιμή που φούσκωσε λίγες μέρες πριν για να φανεί σαν έκπτωση η επιστροφή στην κανονική της κατάσταση ή πχ 1% πραγματική έκπτωση.

Στο cybermonday θα μπορώ να πάρω απευθείας απο αμερικάνους που εμπιστεύομαι περισσότερο στο τομέα των εκπτώσεων.

Πήγα πάντως σε μαγαζί που γνώριζα τις τιμές σε αυτά που ήθελα πριν τις εκπτώσεις. Όχι πως δεν έγινε και αυτό που λες στα περισσότερα καταστήματα. Υπήρχαν όμως ευκαιρίες σε προϊόντα που είχες βάλει στο μάτι από πριν. :)

Δημοσ.

Μην πας μακρυά :-D

post-347384-0-01825000-1511680939_thumb.jpg

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ έψαχνα να βρω κάτι γυαλιά ηλίου που είχα βάλει στο μάτι - αλλά δεν τα βρήκα σε αξιοπρεπή τιμή. Έτσι τσίμπησα Little Snitch σε τιμή 50% μείον και κάτι παπούτσια Camper 30% λιγότερο από την ήδη χαμηλή τιμή του εκπτωτικού χωριού.

Μια χαρά ήταν η βλάκ Friday, δεν αντιλαμβάνομαι προς τι τα παράπονα... :)

• Like 1
Δημοσ.

Αν έψαχνες είχε ψωμί όντως, χτες σε 1 ώρα βρήκα πολλές προφορές αλλά όχι σε ηλεκτρονικά, παπούτσια, ρούχα κλπ.

Βρηκα κάτι παιδικά σεντόνια 50% κάτω, μια χαρά.

Δημοσ.

Εκπτωτικό χωριό...γελάνε και τα πλακάκια του πεζόδρομου. Αν θες ελαττωματικά παπούτσια ρούχα κτλ μια χαρά είναι το εκπτωτικό.

• Like 1
Δημοσ.

Εκπτωτικό χωριό...γελάνε και τα πλακάκια του πεζόδρομου.

Ειναι για τον λαουτζικο, εμεις μονο εδω

post-444272-0-82633400-1511692251_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...