Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το plaisio έχει κάτι προσφορές από άλλο πλανήτη, αλλά λόγω του ότι έχει 2-3 κομμάτια σε όλη την Ελλάδα και όχι γιατί είπαν να το παίξουν Αμερικάνοι. Και φυσικά μόνο στο κατάστημα... 

το πρωι θα παω αμα βρω κατι βρηκα..δεν καιγομαι

• Απαντ. 368
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλα ισχύουν το θέμα είναι να προλάβεις

Εννοουσα αν όντως υπάρχουν αρκετά κομμάτια(και όχι 1-2)

Αλλα αν πας 9 το πρωί όλο και κάτι θα βρεις πιστεύω!

Δημοσ.

Εννοουσα αν όντως υπάρχουν αρκετά κομμάτια(και όχι 1-2)

Αλλα αν πας 9 το πρωί όλο και κάτι θα βρεις πιστεύω!

Εγώ 9 παρά θα είμαι από έξω με 300 ευρώ.. Ότι πάρω πήρα.

Δημοσ.

Εγώ 9 παρά θα είμαι από έξω με 300 ευρώ.. Ότι πάρω πήρα.

Κοίτα όμως ότι πάρεις να τα χρειάζεσαι μην φύγουν έτσι τα 300    :P

Καλές αγορές !

Εγώ περιμένω τα public που έχω στην περιοχή μου να δω τι θα βάλουν αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα όμως ότι πάρεις να τα χρειάζεσαι μην φύγουν έτσι τα 300 :P

Καλές αγορές !

Εγώ περιμένω τα public που έχω στην περιοχή μου να δω τι θα βάλουν αυτά.

Ε ναι μόνο αν βρω κάτι καλό... Εξάλλου μισή ώρα θα έχω στη διάθεσή μου μόνο.. Δουλεύω αύριο.

• Like 1
Δημοσ.

Το πλαισιο ξεστοκαρει την d3400 με τον φακό χωρις VR...δωστε αλλα 45 ευρω και παρτε την με τον AF-P 18-55VR και μην πιανεστε κοροιδα ξεστοκαρισματων ειδικά τέτοια μέρα κακως δεν την εβγαλαν με τον καλο κιτ φακο.

399 ευρω εχει και στα φωτογραφομαγαζα του σκρουτζ το ιδιο κιτ και πιστεψτε με αν πατε στα μαγαζια ισως σας κανουν και ακομα πιο χαμηλη τιμη.

Δημοσ.

Πλακα εχει το φορουμ τελικα,στο ενα τοπικ πεφτει κραξιμο για το ποσο απατεωνια ειναι η BF και οτι απευθυνονται σε κοροιδα,την ιδια ωρα στο θεμα των προσφορων εχουν γεμισει απο χτες 3-4 σελιδες για πλακα  και πλακωνονται ποιος θα πρωτοπαρει οι ψαγμενοι καταναλωτες του ινσομνια.

• Like 1
Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά μπήκε Παρασκευή που είναι οι τεράστιες προσφορές των καταστημάτων που μας λέγανε να είμαστε σε αναμονή από τις 23:59?

• Like 1
Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά μπήκε Παρασκευή που είναι οι τεράστιες προσφορές των καταστημάτων που μας λέγανε να είμαστε σε αναμονή από τις 23:59?

Ασε τζαμπα τα mb που ξοδεψα,και ειναι και βαρια σαιτ αυτα των eshop :P

• Like 1
Δημοσ.

Ασε τζαμπα τα mb που ξοδεψα,και ειναι και βαρια σαιτ αυτα των eshop :P

Όχι ότι δεν το περιμέναμε αλλά οι άνθρωποι είναι τραγικοί...Αν και είχε φανεί που κάνανε black friday όλη τη βδομάδα με τιμές για γέλια και για κλάματα...Αλλα πρέπει να φάνε ένα ωραίο μαύρο από όλους μας αύριο μπας και ξυπνήσουν..

Δημοσ.

Όλα ισχύουν το θέμα είναι να προλάβεις

Ούτε μία ώρα δε χρειάστηκε για να διαψευστείς πανηγυρικά.

Πήγαινε πάντως και στήσου απ'έξω, να σε δούμε σε κανένα δελτίο να γελάσουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ότι δεν το περιμέναμε αλλά οι άνθρωποι είναι τραγικοί...Αν και είχε φανεί που κάνανε black friday όλη τη βδομάδα με τιμές για γέλια και για κλάματα...Αλλα πρέπει να φάνε ένα ωραίο μαύρο από όλους μας αύριο μπας και ξυπνήσουν..

Καλα αυτα τα 4ημερα εκπτωσεων ειναι αστεια απλα την ιδια την bf περιμενα να βαλουν 2 3 κραχτες να δικαιολογησουν τον τιτλο.Ηλεκτρονικα παντως σε 5-6 καταστηματα δεν ειδα ουτε ενα..Ισως στα φυσικα καταστηματα.Ειδωμεν

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...