Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και συ βρε χαζέ γιατί έκανες παραγγελία ενώ ήξερες ότι θα έχει έκπτωση την Black Friday;;; :D  :D :D :D

Έχει άλλη ομορφιά να βλέπεις το ταμπελάκι στο προϊόν να γράφει από 359-> 309 γιατί κάτι μου λέει ότι 299 δεν θα πάει.

Των φρονιμων τα παιδιά... Έκανα κράτηση στα 299 και αν έπεφτε κι άλλο μέχρι την Παρασκευή θα ακύρωνα αυτή την κράτηση και θα έπαιρνα την νέα προσφορά...  Τελικά δεν βλέπω να πεφτει κάτω απο 310 :P

• Like 1
  • Απαντ. 368
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι να λέμε τώρα.. Εδώ το Πλαίσιο και το public βγάλανε το S7 Edge στα 499€ όσο το είχανε και πέρσι τέτοια μέρα.. Αφήστε δε που στα public είχε παίξει το καλοκαίρι στα 399€..Για μακακες ψάχνουν;

• Like 1
Δημοσ.

στην Αγγλία που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή, έχω βρει αρκετά πράγματα (που όμως δεν έχω άμεση ανάγκη) σε πολύ καλές προσφορές και εκπτώσεις. Στην Ελλάδα το black friday κινδυνεύει να φτάσει στο επίπεδο απάτης... πράγματα που είχα αγοράσει πριν από ενα μήνα (στην Αθήνα), σήμερα τα βλέπω υποτίθεται με έκπτωση black friday σε ακόμα πιο υψηλή τιμή!!!!

Δημοσ.

Εγώ γιατί έχω την εντύπωση πως έτσι ήταν πάντα οι "περίοδοι εκπτώσεων"?
Μια ανακοίνωση για δήθεν εκπτώσεις, με την ανάλογη διαφήμιση απο τα ΜΜΕ, ώστε να μαζευτεί ο κόσμος στα μαγαζιά και μέσα απο διάφορους ψυχολογικούς μηχανισμούς (το παιδάκι που πρίζει τους γονείς και δεν μπορούν να φύγουν με άδεια χέρια, τα κοριτσάκια που βρήκαν δήθεν δικαιολογία πως "μπαμπά τώρα ειναι φθηνά!" για να ξοδέψουν λίγα χρήματα για την δόξα τους, εκείνοι που περίμεναν τις εκπτώσεις πως και πως για να βρουν το τάδε που ήθελαν πολύ, πιο φθηνά αλλα τώρα βλέποντας την τιμή θα πουν "ε.. ας είναι... πιο φθηνά δεν θα πάει" και θα το αγοράσουν, κλπ) να ανέβουν λίγο οι πωλήσεις.

Δεν τους αδικω btw, την δουλειά τους κάνουν... απλά ας μην κοροιδευόμαστε.. ο καταστηματάρχης στην Ερμού, δεν είχε 40 νούμερο παπουτσι στοκαρισμένο στην αποθήκη του, που το έκρυβε τόσο καιρό και είπε να κάνει τον μεγαλόψυχο, χρονιάρες μέρες, να το δώσει πιο φθηνά για να του μπει καλά ο νέος χρόνος...

• Like 1
Δημοσ.

Ολη αυτη η ξεφτιλα ειναι λαθος του κοσμου,οσο υπαρχουν κοροιδα που την πατανε τοσο θα μεγαλουν αυτοι οι θεσμοι.

back friday,bbc wednesday δεν εχει σημασια,εφοσον ο ελληνας μπορει να το προφερει,εστω και αστεια,θα το υποστηριξει.

Δημοσ.

στην Αγγλία που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή, έχω βρει αρκετά πράγματα (που όμως δεν έχω άμεση ανάγκη) σε πολύ καλές προσφορές και εκπτώσεις. Στην Ελλάδα το black friday κινδυνεύει να φτάσει στο επίπεδο απάτης... πράγματα που είχα αγοράσει πριν από ενα μήνα (στην Αθήνα), σήμερα τα βλέπω υποτίθεται με έκπτωση black friday σε ακόμα πιο υψηλή τιμή!!!!

Μαλλον μονο απατη .Ηλεκτρικα ηλεκτρονικα μοντελα για φτωχες χωρες .Ακομα και οδηγιες για ανατολικη ευρωπη.Εμαθα για κινητο σε ηλεκτραγορα χωρις ραδιο .Ενω αλλα ειχαν.Τηλεοραση με τηλεκοντρολ αλλο στις οδηγιες.Και λιγοτερες συνδεσεις.Καποιοι σου λενε και αλλαγη .Οταν πας ,εξαντληθηκε παρε αλλο.Οτι εχουν.

Δημοσ.

εντάξει, δεν είναι όλες οι προσφορές απάτη... ας πούμε η μάνα μου βρήκε κάτι εκπληκτικά τηγάνια Tefal που τα έψαχνε σε αυτή την τιμή ένα χρόνο σχεδόν...

Δημοσ.

Σε κατσαρολες φισλερ στις εκπτωσεις πριν 20 μερες,Το δειγμα γερμανικο .Αυτο που επαιρνες ηταν απο τουρκια για την φισλερ.Μαζι με τα καλα και οτι ναναι

Δημοσ.

Για πείτε αύριο τι ώρα σηκώνεστε;  βάλατε τα ξυπνητήρια στην πρίζα; εγώ θα σηκωθώ με το μυαλό μου γιατί το ξυπνητήρι στο κινητό μια μέρα χτυπάει μια μέρα δεν χτυπάει τώρα δεν ξέρω αν είναι στην μέρα που δεν χτυπάει 

Δημοσ.

Κατάστημα public ... αφυγραντηρας μάρκας primo πριν 4 μέρες στα 120€ προσφορά.. όντως προσφορά γιατί στο Σκρουτζ είχε130+ Σήμερα κοιτάω τιμή κα έχει βάλει ταμπελάκι Black Friday με τιμή 159€ !!!! Η απόλυτη κοροϊδία..

• Like 3
Δημοσ.

Το plaisio έχει κάτι προσφορές από άλλο πλανήτη, αλλά λόγω του ότι έχει 2-3 κομμάτια σε όλη την Ελλάδα και όχι γιατί είπαν να το παίξουν Αμερικάνοι. Και φυσικά μόνο στο κατάστημα... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...