Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 368
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις έβγαλε και ο Κωτσόβολος παιδες... Πέρα απο κάτι καμμένες μάρκες και στοκ, δεν βλέπω κατι το ίδιαίτερο. Ειδικά στο gaming μόνο ακουστικα και πληκτρολόγια έχει σε προσφορές :P

Δημοσ.

Είμαι στο κατάλληλο topic για να κράξω?  Μας δουλεύουν έτσι? 

T8B6su3.png

Ήθελες να πάρεις 2 ε αλλά λέει για τα προιόντα black Friday αντιστοιχεί 1 τεμάχιο ανα πελάτη? :-D

• Like 3
Δημοσ.

Ήθελες να πάρεις 2 ε αλλά λέει για τα προιόντα black Friday αντιστοιχεί 1 τεμάχιο ανα πελάτη? :-D

Ας κανει 2-3 διαφορετικά accounts και ας πάρει. Σιγά μην τον καταλάβουν. Βαζει και 2-3 διαφορετικές διευθύνσεις (γονεις, ξαδέρφια, αδερφια κλπ) και κομπλέ.

Δημοσ.

Ας κανει 2-3 διαφορετικά accounts και ας πάρει. Σιγά μην τον καταλάβουν. Βαζει και 2-3 διαφορετικές διευθύνσεις (γονεις, ξαδέρφια, αδερφια κλπ) και κομπλέ.

Μα τετοια προσφορα πως να μην θελω να παρω και για τα 2 μου PC :D

• Like 2
Δημοσ.

Μα τετοια προσφορα πως να μην θελω να παρω και για τα 2 μου PC :D

5 ολοκληρα ευρώ!!!! :P Πάντως παίζει τρελό ξεστοκάρισμα και παράλογα υψηλές αρχικές τιμές απ' οτι είδα και σε Κωτσοβολο και σε Πλαίσιο.

ΥΓ Βρήκα λάπτοπ Dell i7 στα 520 στον Κωτσόβολο διαθέσιμο μονο σε κατάστημα (εκθεσιακο δλδ), παω να δω που ειναι και βλέπω μονο στα Μουδανιά :P

YΓ2 Το site του Public έπεσε...

Δημοσ.

Οι φετινες προσφορες ειναι χειροτερες και απο τις περσινες. Μπερδεψαν τα μπουτια τους. Μπλακ χιουμορ ειναι αυτο, οχι φραιντει. Κανουν εκπωσεις με τιμες που εβρισκες στο σκρουτζ μεχρι προχθες.

Και τελειως τυχαια τα ιδια προιοντα ολοι ακριβως ιδια εκπτωση. Βρε αντε απο εδω!

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς από την στιγμή που δεν παίζουν προσφορές στο topic η συζήτηση θα πάει το οικονομικό/κοινωνικό/πολιτικό.

Καλώς ή κακώς το topic δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο μπλα μπλα αν θέλαμε κάποια άλλη κατάληξη από αυτή που είχαμε...

Αμα ξεκινας την προταση με τη λεξη προφανως,τοτε προφανως εχει χαθει το νοημα εδω μεσα.

Οπως και να το κανεις δηλαδη το offtopic ειναι το μονο σιγουρο.

Δημοσ.

Τελικά ο Κωτσόβολος έβγαλε κάποιες τίμιες προσφορές... όπα είναι μόνο στο κατάστημα. Άρα ζήτημα αν έχουν απόθεμα 5 κινητά σε όλη την Ελλάδα! Ωράια! :P

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αμα ξεκινας την προταση με τη λεξη προφανως,τοτε προφανως εχει χαθει το νοημα εδω μεσα.

Οπως και να το κανεις δηλαδη το offtopic ειναι το μονο σιγουρο.

Ναι ήταν αναμενόμενο το "offtopic".

Δημοσ.

Τελικά ο Κωτσόβολος έβγαλε κάποιες τίμιες προσφορές... όπα είναι μόνο στο κατάστημα. Άρα ζήτημα αν έχουν απόθεμα 5 κινητά σε όλη την Ελλάδα! Ωράια! :P

Εγώ σου λέω βρήκα ωραίο Dell και ήταν διαθέσιμο μόνο στα... Μουδανιά! :P Γενικά πάει να κάνει ξεστοκάρισμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...