m32s Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 ας ελπίσουμε να το επιτρέψει ο Ρουβίκωνας για να μη βρεθεί αθώος κόσμος ξανά μπροστά σε σκηνικό βίας, όσο για τους εμποροϋπαλλήλους Αθήνας-Πειραιά θα δούμε αν καλύπτονται από τη θέση της προϊστάμενης ομοσπονδίας
panos2171 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Για Ελλάδα στη black friday μπορεί να γίνει αγορά και ηλεκτρονικά ή μόνο από το κατάστημα; Πέρυσι τουλάχιστον τι ίσχυσε;
fastnq2 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Για Ελλάδα στη black friday μπορεί να γίνει αγορά και ηλεκτρονικά ή μόνο από το κατάστημα; Πέρυσι τουλάχιστον τι ίσχυσε; Περσυ ειχε καποιες ντεμεκ προσφορες στα ηλεκτρονικά καταστηματα αλλα οι πραγματικες προσφορές ηταν στα καταστηματα και σε ελαχιστα κομμάτια(επαιρνε απο 2 3 ο καθενας και τα εβαζε αγγελια στο ινσομνια)που τελείωναν απο τις 9 και 20..
vairass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Περσυ ειχε καποιες ντεμεκ προσφορες στα ηλεκτρονικά καταστηματα αλλα οι πραγματικες προσφορές ηταν στα καταστηματα και σε ελαχιστα κομμάτια(επαιρνε απο 2 3 ο καθενας και τα εβαζε αγγελια στο ινσομνια)που τελείωναν απο τις 9 και 20.. Μαύρο φέτος στους εμπόρους του ίντερνετ... Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό.
fastnq2 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Γενικα η γνωμη μου ειναι οτι τα ελληνικά καταστηματα την μισουν την bf.Οι μεν μεγαλες αλυσιδες βαζουν ψευτοπροσφορες(προιον που έκανε 150 πριν ενα μηνα το εχουν τωρα 200 και στην bf θα το δινουν 140 διαφημίζοντας τις φοβερες εκπτώσεις τους)τα δε σκρουτζομαγαζα κανουν ηδη παραεισαγωγη και δεν μπορουν να ριξουν και αλλο τις τιμες γιατι θα τα δινουν στην τιμη κόστους.Αυτο που δεν μπορούν να καταλάβουν οι καταστηματαρχες ειναι οτι πουλωντας ΜΙΑ(1) μερα απο τις 365 στο κοστος σε ανεβαζει φοβερα στις προτιμήσεις του κοσμου.Ειναι η καλυτερη διαφήμιση.Θα δωσω ενα παραδειγμα,ενα άθλιο μπουγατσατσιδικο εδινε παλια κανονικη πιτσα 26cm 2 ευρω!Φοβερο ε?Ισως να εμπαινε και μεσα.Τετοιες μερες το μαγαζι δεν ξαναδε.Το εκανε αυτο κανα μηνα.Ενω τομαγαζι ηταν τρισαθλιο σε ενα μηνα το εμαθαν ολοι,1 στους 10 να εγινε τακτικος πελατης αποζημιωνει το καταστημα για ολο το υπολοιπο χρονο.Δεν λεω ενα μαγαζι να δωσει το s8 300 ευρω..Και 30 ευρω να ριξεις την τιμη ο κοσμος δεν είναι χαζος τα κυνηγαει και ξερει ποσο κανουν.. 1
sargio01 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 ας ελπίσουμε να το επιτρέψει ο Ρουβίκωνας για να μη βρεθεί αθώος κόσμος ξανά μπροστά σε σκηνικό βίας, όσο για τους εμποροϋπαλλήλους Αθήνας-Πειραιά θα δούμε αν καλύπτονται από τη θέση της προϊστάμενης ομοσπονδίας Οι σύλλογοι Αθήνας, Πειραιά, η ένωση εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης και άλλα τοπικά σωματεία πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ. Οχι δηλαδή απλά δεν υπακούουν στις "αγοραπωλησίες" της Ομοσπονδίας με τον ΣΕΒ αλλά αντιτίθενται και αντιπαλεύουν τα σχέδιά τους... Εδώ σταματάω, απλά ψάξε και θα καταλάβεις τι παίζει με τον "διορισμένο" συνδικαλισμό σε σχέση με τον υγιή εργατοϋπαλληλικό, γιατί διασπάστηκαν και τι οδήγησε σ' αυτό. Είναι ευκαιρία τώρα με το θέμα που σε προβλημάτισε. 2
m32s Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Οι σύλλογοι Αθήνας, Πειραιά, η ένωση εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης και άλλα τοπικά σωματεία πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ. Οχι δηλαδή απλά δεν υπακούουν στις "αγοραπωλησίες" της Ομοσπονδίας με τον ΣΕΒ αλλά αντιτίθενται και αντιπαλεύουν τα σχέδιά τους... Εδώ σταματάω, απλά ψάξε και θα καταλάβεις τι παίζει με τον "διορισμένο" συνδικαλισμό σε σχέση με τον υγιή εργατοϋπαλληλικό, γιατί διασπάστηκαν και τι οδήγησε σ' αυτό. Είναι ευκαιρία τώρα με το θέμα που σε προβλημάτισε. Μου είναι αδιάφορες οι κόντρες του ΠΑΜΕ με τις άλλες προσκείμενες οργανώσεις. Σε τελική ανάλυση, τόσο το κάθε ΠΑΜΕ, όσο και ο Ρουβίκωνας, όσο και οι άλλες προσκείμενες οργανώσεις εργάζονται για τα στενά συντεχνιακά τους συμφέροντα σε βάρος των συμφερόντων της κοινωνίας και αδιαφορούν (για να μην πω ότι αντιμάχονται) για τα συντεχνιακά συμφέροντα τυχόν μη «ταξικών συμμάχων». Και στην συντεχνιακή τρέλα που έχει καταντήσει τη χώρα μη βιώσιμη για τους νέους (πλην των «ταξικά φίλιων» συντεχνιών), εγώ δεν ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω ούτε να προσπαθήσω να εντρυφήσω. Ευχαριστώ. 1
fastnq2 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Αριστερη κυβερνηση ψήφισε μνημονια ποιος συνδικαλισμος ρε παιδια
sargio01 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μου είναι αδιάφορες οι κόντρες του ΠΑΜΕ με τις άλλες προσκείμενες οργανώσεις. Σε τελική ανάλυση, τόσο το κάθε ΠΑΜΕ, όσο και ο Ρουβίκωνας, όσο και οι άλλες προσκείμενες οργανώσεις εργάζονται για τα στενά συντεχνιακά τους συμφέροντα σε βάρος των συμφερόντων της κοινωνίας και αδιαφορούν (για να μην πω ότι αντιμάχονται) για τα συντεχνιακά συμφέροντα τυχόν μη «ταξικών συμμάχων». Και στην συντεχνιακή τρέλα που έχει καταντήσει τη χώρα μη βιώσιμη για τους νέους (πλην των «ταξικά φίλιων» συντεχνιών), εγώ δεν ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω ούτε να προσπαθήσω να εντρυφήσω. Ευχαριστώ. Τί ασυναρτησίες είναι αυτές που γράφεις ρε φίλε;; Βαλτός είσαι; Όταν τρέχει το ΠΑΜΕ για να πληρωθείς τα 6 και 10 μηνιάτικα που σ' έχουν απλήρωτο, όταν σκούζει για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, όταν σε "σκουντάει" για ν' ανοίξεις τα μάτια σου για τα σχέδια των κυβερνήσεων χρησιμοποιώντας ως όπλο τους κάτι "ανίδεους μοναχικούς καβαλάρηδες" για ποιού τα συμφέροντα ακριβώς τρέχει;; Θα μας τρελάνεις; Δεν μου φτάνει που δεν μου μένει χρόνος για μια καφεδιά επειδή τρέχω στον ελεύθερο χρόνο μου για τα προβλήματα του καθένα στην δουλειά του, που οι περισσότεροι τα δημιούργησαν οι ίδιοι κιόλας(με τις επιλογές τους), εχω και 'σένα να βάζεις το ΠΑΜΕ στο ίδιο τσουβάλι με την ΓΣΕΕ και τα κατευθυνόμενα "κινήματα"!! Εχε χάρη που είμαστε off topic και δεν μπορώ να αναπτύξω περισσότερο τα επιχειρήματά μου... Αριστερη κυβερνηση ψήφισε μνημονια ποιος συνδικαλισμος ρε παιδιαΜην πέφτεις στην παγίδα ρε φιλαράκι... η κυβέρνηση είναι γιαλαντζί αριστερά. Αυτοαποκαλείται έτσι για να υπάρχει ακριβώς αυτή η σύγχυση και να δημιουργείται έτσι η αίσθηση οτι τελικά δεν υπάρχει καμία ελπίδα... (συγγνώμη απο το νήμα, σταματάω εδω ) 4
Gkostas2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Τί ασυναρτησίες είναι αυτές που γράφεις ρε φίλε;; Βαλτός είσαι; Όταν τρέχει το ΠΑΜΕ για να πληρωθείς τα 6 και 10 μηνιάτικα που σ' έχουν απλήρωτο, όταν σκούζει για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, όταν σε "σκουντάει" για ν' ανοίξεις τα μάτια σου για τα σχέδια των κυβερνήσεων χρησιμοποιώντας ως όπλο τους κάτι "ανίδεους μοναχικούς καβαλάρηδες" για ποιού τα συμφέροντα ακριβώς τρέχει;; Θα μας τρελάνεις; Δεν μου φτάνει που δεν μου μένει χρόνος για μια καφεδιά επειδή τρέχω στον ελεύθερο χρόνο μου για τα προβλήματα του καθένα στην δουλειά του, που οι περισσότεροι τα δημιούργησαν οι ίδιοι κιόλας(με τις επιλογές τους), εχω και 'σένα να βάζεις το ΠΑΜΕ στο ίδιο τσουβάλι με την ΓΣΕΕ και τα κατευθυνόμενα "κινήματα"!! Εχε χάρη που είμαστε off topic και δεν μπορώ να αναπτύξω περισσότερο τα επιχειρήματά μου... Μην πέφτεις στην παγίδα ρε φιλαράκι... η κυβέρνηση είναι γιαλαντζί αριστερά. Αυτοαποκαλείται έτσι για να υπάρχει ακριβώς αυτή η σύγχυση και να δημιουργείται έτσι η αίσθηση οτι τελικά δεν υπάρχει καμία ελπίδα... (συγγνώμη απο το νήμα, σταματάω εδω ) Αστον και συ να πει αυτό που θέλει... είναι η κλασσική ατάκα συνδικαλΗστες μπλα μπλα μπλα, όλοι ειναι ιδιοι μπλα μπλα μπλα, ο Τσιπρας είναι Αριστερος μπλα μπλα μπλα, η Αριστερά ηγεμονεύει ιδεολογικά την Ελλάδα μπλα μπλα μπλα, δεν κοβαμε αποδειξη στην ζαμπονοτυρόπιτα και χρεοκοπήσαμε μπλα μπλα μπλα... Τι προσπαθείς να εξηγήσεις και συ; ΥΓ Άντε να κλειδώνει το τοπικ γιατι αντί για Black Friday τα γνωστά φιλελέ τρολ το ξέχεσαν πάλι. 3
m32s Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Τί ασυναρτησίες είναι αυτές που γράφεις ρε φίλε;; Βαλτός είσαι; Όταν τρέχει το ΠΑΜΕ για να πληρωθείς τα 6 και 10 μηνιάτικα που σ' έχουν απλήρωτο, όταν σκούζει για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, όταν σε "σκουντάει" για ν' ανοίξεις τα μάτια σου για τα σχέδια των κυβερνήσεων χρησιμοποιώντας ως όπλο τους κάτι "ανίδεους μοναχικούς καβαλάρηδες" για ποιού τα συμφέροντα ακριβώς τρέχει;; Θα μας τρελάνεις; Δεν μου φτάνει που δεν μου μένει χρόνος για μια καφεδιά επειδή τρέχω στον ελεύθερο χρόνο μου για τα προβλήματα του καθένα στην δουλειά του, που οι περισσότεροι τα δημιούργησαν οι ίδιοι κιόλας(με τις επιλογές τους), εχω και 'σένα να βάζεις το ΠΑΜΕ στο ίδιο τσουβάλι με την ΓΣΕΕ και τα κατευθυνόμενα "κινήματα"!! Εχε χάρη που είμαστε off topic και δεν μπορώ να αναπτύξω περισσότερο τα επιχειρήματά μου... Ασυναρτησίες είναι ο ταξικός διαχωρισμός που κάνει το αγαπημένο σου ΠΑΜΕ και προπαγάνδα κάνεις που θες κιόλας να κάτσω να τις μάθω. Εδώ είναι φόρουμ ποικίλλων αποχρώσεων, και καλό είναι τουλάχιστον να σέβεσαι εκείνους με τους οποίους διαφωνείς αν δεν μπορείς τουλάχιστον να κόψεις την προπαγάνδα. Μια μόνο αναφορά για την ηθικοπλαστική διάσταση που επικαλείσαι: Το ΠΑΜΕ δεν τρέχει για μένα αν δεν είμαι ο δικός του ταξικός σύμμαχος. Λεφτά και χάρη επομένως δεν χρωστάει κανένας άλλος στο ΠΑΜΕ, παρά μόνο η εργατική τάξη της οποίας τα συμφέροντα υπηρετεί αποκλειστικά και αντιπροσωπεύει. Το κάθε ΠΑΜΕ ίσα ίσα αντιμάχεται τα συμφέροντα των υπολοιπων τάξεων και μην περιμένεις κανέναν να ενστερνιστεί αυτό που θες επειδή συμφέρει εσένα και την τάξη σου. Και μια τελευταία φορά να στο ξαναπώ, μην νομίζεις ότι τα ταξικά συμφέροντα του ΠΑΜΕ είναι δίκαια και ηθικά και των άλλων όχι. Μάθε λοιπόν να σέβεσαι και αντίθετες γνώμες, αφού τουλάχιστον δεν θες να κατανοήσεις. Ελπίζω και γω να κλειδωθεί το τόπικ για να γλιτώσουμε από τα ταξικά τρολ του ΠΑΜΕ και του καθαγιασμού της αριστεράς. 1
sargio01 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μεταξύ αντικρουόμενων συμφερόντων, το δίκαιο είναι αυτό των πολλών οχι των λίγων. Υ.Γ. Προπαγάνδα είναι η "πλύση εγκεφάλου" διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, οχι η επίμονη γνωστοποίηση του δίκαιου και της αλήθειας. (γιατί να κλειδωθεί το θέμα ρε παιδιά, να διαγραφούν απλά τα μηνύματά μας κι ας αφεθούν οι υπόλοιποι να συνεχίσουν την κουβέντα τους. Δεν φταίν' σε κάτι...) 1
fastnq2 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Mπορει ο τσιπρας να μην ειναι και η απομιμηση του τσε,αλλα ειναι οτι πιο αριστερο θα κανει ποτε κυβερνηση στην ελλαδα.Αν περιμενετε το κκε και το ανταρσυα,λυπαμαι που θα το μαθετε απο εμενα αλλα δυσκολακι. 1
m32s Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Τσίπρας, ΚΚΕ, ΠΑΜΕ, Ρουβίκωνας, Ανταρσύα και λοιποί διαφορετικές τάσεις του ίδιου πράγματος. Μεταξύ αντικρουόμενων συμφερόντων, το δίκαιο είναι αυτό των πολλών οχι των λίγων.Υ.Γ. Προπαγάνδα είναι η "πλύση εγκεφάλου" διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, οχι η επίμονη γνωστοποίηση του δίκαιου και της αλήθειας.(γιατί να κλειδωθεί το θέμα ρε παιδιά, να διαγραφούν απλά τα μηνύματά μας κι ας αφεθούν οι υπόλοιποι να συνεχίσουν την κουβέντα τους. Δεν φταίν' σε κάτι...) Α καλά, αλλάξανε οι όροι του δικαίου και της λογικής. Μπορείς να πάρεις την χρεωκοπημένη προπαγάνδα σου και να την πας αλλού. Αν όχι και στο επιτρέψουν εδώ μέσα, μπορείς τουλάχιστον να σέβεσαι. Το δικό μου μήνυμα πριν αρχίσουν οι προπαγάνδες για το ΠΑΜΕ και έτυχαν κατάλληλης απάντησης, μια χαρά εντός θέματος είναι και δεν υπάρχει λόγος να λογοκριθεί.
MikeJ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Χωρίς να μπλέκουμε τα συνδικαλιστικά στην υπόθεση πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει κάποια ταλαιπωρία για τους υπαλλήλους. Είναι πολύ υποτονικό το κλίμα ενώ και πέρσι νομίζω μόνο το public είχε λίγο νταβαντούρι. Φέτος βλέπω έχουμε φτάσει λίγες μέρες πριν και δεν υπάρχει ιδιαίτερο build up, ενώ δείχνουν να βγάζουν τις προσφορές και online χωρίς να είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Τους υπάλληλους στην Αμερική λυπάμαι που δε μπορούν συχνά το προηγούμενο βράδυ να φάνε με τις οικογένειές τους (είναι thanksgiving που κοντράρει χριστούγεννα για τις ΗΠΑ) επειδή πρέπει να είναι από τη νύχτα στα καταστήματα και να είναι έτοιμοι για τα ζόμπι από το walking dead που θα ορμήξουν για φθηνές τηλεοράσεις. Στην Ελλάδα, άντε να έχει λίγο πιο πολύ δουλειά από μια κλασσική παρασκευή. Μη ξεχνάμε δεν είναι αργία και επίσης η περσινή εμπειρία μάλλον ξενέρωσε κόσμο παρά τον ενθάρρυνε να πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις