Baze Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Λοιπον μαγκες λιγοτερο απο χρονου μητρικη καρτα high end και παρεδωσε πνευμα στα pci express. Αγοραστηκε απο το εδω μεταχειρισμενη αλλα δουλευε κανονικα οποτε δεν εχω θεμα με τον πωλητη. Τηλεφωνο στο digital master και εκπροσωπος λεει να επικοινωνησω με msi γιατι αν την στειλω σε αυτους μεχρι να μιλησουν με τον προμηθευτη και με τα περαδωθε θα κανει 2+μηνες. Η msi στο site της αναφερει οτι για ευρωπη σε μητρικες,γραφικων κλπ δεν κανουν αμεσα αυτοι rma αλλα πρεπει να επικοινωνησουμε με το καταστημα αγορας. Παρακαλω τα φωτα σας!
Sheogorath Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μιλάς με το κατάστημα αγοράς. Αν κάνει πάνω από 15 μέρες, θα πάρεις μητρική αντικατάστασης. 1
Baze Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Τι εννοεις θα μου την αντικαταστησουν με καινουρια;
Sheogorath Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ναι, αν δεν φτιάχνει, συν αν αργήσει η αντικατάσταση θα σου δώσουν προσωρινά άλλη να κανεις την δουλειά σου.
Baze Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Με οσους εχω μιλησει για digital master εχω ακουσει τα χειροτερα Οχι οτι στελνουν και αλλη για να κανω τη δουλεια μ..
Sheogorath Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ο νόμος τους υποχρεώνει, όποτε αν θέλουν ας κουρεύονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα