fox_fox Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 λοιπον εχω εξης προβλημα οταν κανω μαθηματα με Α2 μοτο δεν μπορω να βρω νεκρα! και παραλιγο να μου πει (οταν τον κοιταω) οτι εγω δεν κανω κατι σωστα! οταν ξανα παο για μαθημα τι μπορω να του πω ? οτι φταιει τι? πριν μου πει κατι ο μλκας.Ειμαι 99% σιγουρος οτι κατι εχει μηχανη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fubar.gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Θέμα συνήθειας είναι. Και γώ όταν ξεκίνησα είχα δυσκολία να βρώ τη νεκρά. Αλλά ακόμα και τώρα, που οδηγώ μηχανή πάνω απο 10 χρόνια, καμια φορά δέν είμαι σίγουρος αν μπήκε και κοιτάω το λαμπάκι στο καντράν για να σιγουρευτώ. Θέλει πολύ απαλή κίνηση με το πόδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fox_fox Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Θέμα συνήθειας είναι. Και γώ όταν ξεκίνησα είχα δυσκολία να βρώ τη νεκρά. Αλλά ακόμα και τώρα, που οδηγώ μηχανή πάνω απο 10 χρόνια, καμια φορά δέν είμαι σίγουρος αν μπήκε και κοιτάω το λαμπάκι στο καντράν για να σιγουρευτώ. Θέλει πολύ απαλή κίνηση με το πόδι. δυσκολα τα πραγματα δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εξαρτάται και την μηχανή/κιβώτιο... σε κανά CB400SF κάνεις ή έχει τπτ πιο καινούριο ο δάσκαλος; Εγώ σε αυτή και στο Hornet την έβρισκα σχετικά εύκολα (μετά από 1-2 μαθήματα), ενώ στην δικιά μου τώρα αρκετές φορές κοιτάω κι εγώ το λαμπάκι πριν αφήσω συμπλέκτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fox_fox Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 ειναι cb500cc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimzak Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καθαρά θέμα συνήθειας είναι. Και εγώ 20 χρόνια οδηγάω μηχανές. Να θυμάσαι μισό κλικ πάνω από πρώτη, μισό κλικ κάτω από δευτέρα και τσεκαρεις αν έχει ανάψει το λαμπάκι της νεκρας. Με τα χρόνια και την εμπειρία θα καταλάβεις και από το κλικ με το πόδι αν μπήκε η οχι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Θέλει πολύ απαλό σπρώξιμο ο λεβιές για να κουμπώσει η νεκρά. Όχι με δύναμη δηλαδή. Επίσης, καμιά φορά βοηθά να τσουλήσεις την μηχανή με τα πόδια έστω 2-3 εκατοστά πίσω ή μπρος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fox_fox Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 ξερω οτι δε θελει δυναμη γι' αυτο και ρωταω εδω αυτο δεν το ηξερα ,,Επίσης, καμιά φορά βοηθά να τσουλήσεις την μηχανή με τα πόδια έστω 2-3 εκατοστά πίσω ή μπρος'' σας ευχαριστω παιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskalamatas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 οταν σταματας, μη κοιτας να βαλεις νεκρα. οταν φτανεις στο φαναρι, να κυνηγας να βαζεις 1η λιγο πριν σταματησεις και αφου σταματησεις και βαλεις ποδι κατω, τοτε με ελαφρυ ανασηκωμα βαλε νεκρα. εκτος του οτι μπαινει πιο ευκολα η νεκρα απο 1η, εκτος του οτι ξερεις ποια ταχυτητα εχεις, μπορεις να ξεκινησεις και κατευθειαν σε περιπτωση που αναψει π.χ πρασινο κατευθειαν. Σε περιπτωση που σταματησεις, π.χ με 3η... δεν υπαρχει περιπτωση να μπει ευκολα η νεκρα ουτε και σε Honda!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HotShot84 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εκτος εαν πατιναρει ο δισκος, πραμα πολυ φυσιολογικο σε οχηματα σχολων οδηγων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Πιθανοτατα ειναι θεμα συνηθειας. Μη δοκιμαζεις φυσικα να βαλεις απο δευτερα νεκρα,ολες κατω και μετα μιση πανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fox_fox Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 λοιπον το εκανα! σας ευχαριστω για τα tips Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Απο μηχανη σε μηχανη να περιμενεις διαφορες παντως. Και μη σε παραξενεψει ποτε το κρακ που κανει οταν βαζεις πρωτη απο νεκρα,ειναι συνηθισμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα