dj.disquo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά Έχω ένα λάπτοπ HP με apu Intel graphics kai gpu ati radeon 5000. Μετά από καθαρή εγκατάσταση windows και full updates μου βγάζει το blue screen με αυτό το μήνυμα ..έχω ψάξει στο google και δε φαίνεται να είναι από drivers είναι σωστά περασμένοι οι τελευταίοι από windows update. Η ερώτηση μου είναι μήπως χρειάζεται αλλαγή πάστας και να γίνεται αυτό λόγω υπερθέρμανσης η να κάηκε γενικά κάτι σε hardware? Please help!!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Βρες το μοντέλο του φορητού, κατεβάσε τον driver που δίνει η hp και εγκατεστησέ τους. Λόγω εναλλάξιμων γραφικών (intel-amd) άλλοι drivers δεν παίζουν σωστά. Δες και τις θερμοκρασίες με το hwmonitor, αλλά δεν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα.
dj.disquo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα σε ευχαριστω για την απαντηση! τους περασα κι αυτους το λαπτοπ δουλευει κομπλε αλλα στο ντιβαις μανατζερ βγαζει θαυμαστικο στην ΑΤΙ. το αναφερει σα βασικο προσαρμογεα οθονης microsoft και γραφει το προγραμμα οδηγησης που προσπαθησε να ξεκινησει δεν ειναι το ιδιο με το προγραμμα οδηγησης για τον προσαρμογεα οθονης POSTed. (Code 31)
ss13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δώσε μας , μοντέλο του Laptop ( δες το καρτελάκι που υπάρχει στη βάση του ή στη θήκη της μπαταρίας του , επίσης ποιο λειτουργικό είχες και ποιο λειτουργικό έβαλες ( 32 Bit ή 64 Bit ) ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα