Προς το περιεχόμενο

Τζίρος 25,3 δισ. δολαρίων για την Alibaba την “ημέρα των εργένηδων” στην Κίνα

deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καθιστε να γελασετε σε 10 μερες που εχουμε το greek black friday.

κοζαρω εδω και αρκετο καιρο την sony α6000 ειχε 599 και ξαφνικα πηγε 669 στα μεγαλα καταστηματα τωρα στο 10ημερο εκπτωσεων του νοεμβρη εχει και παλι 599 μετα το δεκαημερο θα επανελθει και παλι στα 669 και 24/11 περιμενω και παλι τιμη 599.

Με κραχτη παλι 10 τεμαχια ps και αλλα 10 xbox και με υποχρεωτικη παρουσια στο καταστημα για την αγορα για να γινετε στριμωξιδη και ντορος στα καναλια θα μας πουλησουν ημερα τρελων εκπτωσεων.

βγηκε 2 φορες σε προσφορα στα 399,00

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφου δε θελετε να ψωνιζετε εδω γιατι δεν αλλαζετε κ χωρα; ειναι λυπηρο να βλεπεις ανθρωπους να μισουν μαγαζια, εμπορους, ταξιτζηδες επειδη δουλευουν. Μηπως να βγειτε για κανα μεροκαματο σιγα σιγα; να γινετε και αντρες βρε.

• Like 3

Αφου δε θελετε να ψωνιζετε εδω γιατι δεν αλλαζετε κ χωρα; ειναι λυπηρο να βλεπεις ανθρωπους να μισουν μαγαζια, εμπορους, ταξιτζηδες επειδη δουλευουν. Μηπως να βγειτε για κανα μεροκαματο σιγα σιγα; να γινετε και αντρες βρε.

Ο καθένας κοιτάζει την τσέπη του.. αν εδώ είναι ακριβά και μπορώ κάτι να το αγοράσω φθηνότερα από το εξωτερικό θα το αγοράσω από έξω.

Ειναι επισης λυπηρο να μην μπορεις να φανταστεις το ρημα "δουλευω" ως αμεταβατο, χωρις αντικειμενο ("δεν θα δουλευω τους αλλους").

Επειδη γράφουμε το μακρύ μας και το κοντό μας

Έχετε αναρωτηθεί για ποιο λόγο οι Κινέζοι πουλάνε είδη του ενός αυτό με δωρεάν μεταφορικά ή γιατί το προϊόν του ενός ευρώ στοιχίζει εδώ πέντε και έξι ευρώ;

Ρωτήστε σε ξανά Επιμελητήριο ή το μπαμπά σας αν εσχολειται με το άθλημα και αφήστε την ισοπέδωση σε όλα τα πράγματα

Φτάνει ποια με τις γενικολογίες

• Like 2

Έχετε αναρωτηθεί για ποιο λόγο οι Κινέζοι πουλάνε είδη του ενός αυτό με δωρεάν μεταφορικά ή γιατί το προϊόν του ενός ευρώ στοιχίζει εδώ πέντε και έξι ευρώ;

Ρωτήστε σε ξανά Επιμελητήριο ή το μπαμπά σας αν εσχολειται με το άθλημα και αφήστε την ισοπέδωση σε όλα τα πράγματα

Στο επιμελητηριο δεν ειμαι μελος, και ο πατερας μου εχει πεθανει. Εχω ομως σπουδασει διοικηση επιχειρησεων και οικονομικα στην Αμερικη, και εχω εργαστει εκει, στην Βρετανια, στην Κυπρο και στην Ελλαδα, οποτε ενδεχεται να γνωριζω ποτε πουλαει καποιος κατι, ποσο και γιατι. Για την ισοπεδωση και τις γενικολογιες στις οποιες αναφερεσαι θα πρεπει να μας διαφωτισεις εσυ.

Τσάμπα οι σπουδές φίλε μου, στη Κίνα θα έπρεπε να πας να σπουδάσεις, όσο για το "πριμοδότηση" αν σου λέει κάτι, αλλιώς ρώτα και κάνα Μίχαλο, κάτι ξέρει παραπάνω 

• Like 1

Τσάμπα οι σπουδές φίλε μου, στη Κίνα θα έπρεπε να πας να σπουδάσεις, όσο για το "πριμοδότηση" αν σου λέει κάτι, αλλιώς ρώτα και κάνα Μίχαλο, κάτι ξέρει παραπάνω 

https://www.forbes.com/sites/douglasbulloch/2016/12/12/china-doesnt-deserve-its-market-economy-status-by-wto/#375835f5b937

Δεν το εκανε ο Μιχαλος αυτο, και μια χαρα ειναι οι σπουδες μου.

φίλε μου δεν γράφουμε για τις μετρήσουμε, άφησε τα φορμπς κλπ Αγγλοσαξονικά έντυπα και σκέψου ότι ο Κινέζος επιδοτείτε για την εξαγωγή που κάνει από το πρώτο λεπτό και έχει δωρεάν και τα μεταφορικά, μη πάμε τι συζήτηση σε αεροπλάνα, για τα είδη του μισού και του ενός ευρώ σου λέω που τα αγοράζεις εδώ από τον αλη-μπαμπά με δωρεάν τα μεταφορικά και τα σκρουτζομάγαζα τα πουλάνε σε τετραπλή τιμή.

επειδή είδα το άρθρο, που έχουμε διαφορά απόψεων σε σχέση με τους κλέφτες τους Έλληνες και τους τίμιους Κινέζους;

Εχεις αναρωτηθει ποτε γιατι μερικοι δεν θελουν να πληρωνουν κερατιατικα σε ενα μαγαζι που δεν παραγει τιποτα και απλα εισαγει κατι απ εξω και το πουλαει εδω με καπελο?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...