pete666 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Hrisimopoiao to subrip gia ipotitlous alla prosfata se mia tainia ta grammata den ta blepei oloklira gia paradeigma apo to N mou kokkinizei mono auto to meros I ti mia kolona tou diladi. Ti tha mporousa na kano ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HackerWerger Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Πηγαίνεις στις προχωρημένες ρυθμίσεις OCR και πειράζεις τις επιλογές: Ευαισθησία για τη διαφορά χαρακτήρων και μεγ. διαφ. πλάτος χαρακτήρα για να είναι ο ίδιος χαρακτήρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godfath3r Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 mhpws kserete re paidia ti ftaiei sto provlhma pou exw egw?... Oi ypotitloi stis perissoteres tainies vgainoun mia xara me to mono ellatwma oti sto teliko arxeio .srt merikes lekseis exoun keno se ena gramma.P.X. anti na leei Evalwtos leei E valwtos...Kserete mhpws ti symvainei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HackerWerger Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Είναι συχνό πρόβλημα.. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ελληνικό λεξικό (έχω έναν στην σελίδα μου) και μετά πηγαίνοντας OCR διόρθωση ορθογραφίας>try to correct orthography>OK Βέβαια ακόμη καλύτερα πηγαίνεις στις "προχωρημένες ρυθμίσεις OCR " και πειράζεις την επιλογή ρύθμιση επιλογή πλάτους (εγώ το έχω στο 9). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.