*nenya* Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Η συσκευή μου είναι το Xiaomi Redmi Note 4s: ~Android version: 7.0 NRD90M ~MIUI version: [πριν λίγες μέρες κατέβασα το καινούργιο] MIUI Global 9.0 Stable 9.0.3.0 (NCFMIEI) ~CPU: Octa-core Max 2.0 GHz ~RAM: 3 GB ~Κάρτα SIM: Cosmote [250 επαφές χωράει, 183 έχω βάλει] Στα display preferences των επαφών έχω επιλέξει 'Show SIM contacts' οπότε βλέπω κανονικά όλες μου τις επαφές SIM. Το πρόβλημα τώρα: Όταν πάω να αποθηκεύσω νέα επαφή μου βγάζει 3 επιλογές, Phone, Google και SIM card, αλλά όταν επιλέγω SIM και γράφω όνομα και τηλέφωνο και πατάω 'OK' πετάγεται ένα μηνυματάκι στο κάτω μέρος της οθόνης που λέει 'An error occurred' και φυσικά η νέα επαφή ΔΕΝ αποθηκεύεται! Μ'έχει νευριάσει, αναγκάζομαι να αποθηκεύω πλέον στο τηλέφωνο! Μίλησα και με άλλον χρήστη Xiaomi [ίδιο μοντέλο] και έχει κι εκείνος ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όσον αφορά την αποθήκευση σε SIM. Κανας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Καμιά ιδέα, καμιά λύση βρε παιδιά;
*nenya* Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ναι. Ήλπιζα ότι θα φτιαχνόταν σ'αυτήν που κατέβασα αλλά μπααα...
saruman123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εε άρα είναι θέμα εκδόσεις. Εγώ έχω μόνο Phone, Google
*nenya* Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Παίζει νά'χω αυτό το θέμα λόγω ελληνικής SIM; [και άρα δεν υπάρχει ελπίδα διόρθωσης του προβλήματος;]
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Πιθανον γραφεις πολλα γραμματα. Εχεις δει οταν μεταφερεις απο μνημη κινητου μια επαφη στην σιμ,πως αυτη την πετσοκοβει;;;
*nenya* Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Πιθανον γραφεις πολλα γραμματα. Εχεις δει οταν μεταφερεις απο μνημη κινητου μια επαφη στην σιμ,πως αυτη την πετσοκοβει;;; Αυτό που λες ήταν το πρώτο που σκέφτηκα να δοκιμάσω. Δοκίμασα να γράψω όνομα ακόμα και μόνο με 1 γράμμα αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα... το 'an error occurred' συνεχίζει να εμφανίζεται και να εμποδίζει την αποθήκευση. Και το κρατάνε κρυφό αυτό το error πρέπει να μαντέψουμε.
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δοκιμασε να την μεταφερεις απο το τηλεφωνο στην σιμ. Οφφτοπικ,εγω ποτε δεν χρησιμοποιω σιμ και μνημη κινητου. Παντα στο γμαιλ και που και που παιρνω ενα vcf αντιγραφο
*nenya* Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δοκιμασε να την μεταφερεις απο το τηλεφωνο στην σιμ. Οφφτοπικ,εγω ποτε δεν χρησιμοποιω σιμ και μνημη κινητου. Παντα στο γμαιλ και που και που παιρνω ενα vcf αντιγραφο Και αυτό το δοκίμασα, επέλεξα 2-3 επαφές του τηλεφώνου, πάτησα Export to SIM και δεν πραγματοποιεί την μεταφορά και ας έχω χώρο στην SIM, οπότε fail :/ Ξέρεις τί, με βολεύει τόσα χρόνια να έχω τις επαφές όλες στην SIM, αλλάζω συσκευή τσουυυυπ όλες οι επαφές μέσα, ούτε synchronization να χρειάζεται ούτε τίποτα.
zio10 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Έχουν και ένα όριο επαφών οι σιμ, μήπως έχει γεμίσει; Άλλη σιμ έχεις δοκιμάσει;
*nenya* Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Zio το έγραψα και στο αρχικό μήνυμα, το όριο επαφών δεν το έχω φτάσει. Και με άλλη sim το ίδιο μήνυμα εμφανίζεται. 1
saruman123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Όταν έκανες την αναβάθμιση επαναφορά έκανες?
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δοκιμασε αυτο: σβησε 2-3 επαφες απο σιμ και μετα δοκιμασε να αποθηκευσεις μια νεα.
*nenya* Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Όταν έκανες την αναβάθμιση επαναφορά έκανες? Δηλαδή; Επαναφορά εργοστασιακές ρυθμίσεις; Δοκιμασε αυτο: σβησε 2-3 επαφες απο σιμ και μετα δοκιμασε να αποθηκευσεις μια νεα. Done...δεν δούλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα