Προς το περιεχόμενο

Xbox Original Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά προτείνω να βάλεις τσιπ.αν πιάνουν τα χέρια σου με τις κολλήσεις το βάζεις και εσύ είναι πολύ εύκολο.μπορεις να πάρεις τσιπάκια από αλι και από Ελλάδα θα βρεις.τσιπακι Αλαντίν θα βάλεις που είναι φθηνό και παίζει τα πάντα.δισκο μπορείς να βάλεις και σατα αγοράζοντας έναν ανταπτορα από ide σε σατα.με το τσιπ ναι , βάζεις απλά τον δίσκο και περνάς τα απαραίτητα αρχεία που υπάρχει δισκάκι γιαυτό και τα κάνει αυτόματα.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παραγγειλα  ανταπτορα και πρεπει καπου να εχω πεταμένο ενα τσιπακι αλαντιν του 2003.

απο που θα βρω το δισκακι ? πρεπει να καψω κανενα αρχειο, το τσιπακι θελει προγραμματισμο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.ogxbox.com/forums/index.php?/topic/5028-truhexen-2021/

το κατεβαζεις , ειναι σε μορφη iso το γραφεις σε dvd και το φορτωνεις οταν εχεις βαλει το τσιπακι στο xbox.

Με αυτο το προγραμα περνας στον σκληρο δισκο τα απαραιτητα αρχεια για να δουλεψει το xbox.Εχει πολλες επιλογες, μπορει να χαθεις λιγο, οπου κολλησεις ρωτας.

Ποιον ανταπτορα πηρες? γιατι δεν κανουν ολοι.Επισης θα χρειαστεις ide καλωδιοταινια 80wires για να δουλεψει ο δισκος με τον ανταπτορα, εκτος αν εχει drive samsung η κονσολα σου.Εκει θα δουλεψει και με την μαμα καλωδιοταινια.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

https://www.ogxbox.com/forums/index.php?/topic/5028-truhexen-2021/

το κατεβαζεις , ειναι σε μορφη iso το γραφεις σε dvd και το φορτωνεις οταν εχεις βαλει το τσιπακι στο xbox.

Με αυτο το προγραμα περνας στον σκληρο δισκο τα απαραιτητα αρχεια για να δουλεψει το xbox.Εχει πολλες επιλογες, μπορει να χαθεις λιγο, οπου κολλησεις ρωτας.

Ποιον ανταπτορα πηρες? γιατι δεν κανουν ολοι.Επισης θα χρειαστεις ide καλωδιοταινια 80wires για να δουλεψει ο δισκος με τον ανταπτορα, εκτος αν εχει drive samsung η κονσολα σου.Εκει θα δουλεψει και με την μαμα καλωδιοταινια.

https://www.aliexpress.com/item/1005005438067252.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.615318020aF1zr

ναι ειναι samsung , βλεπω θελει και πρόγραμμα διαμόρφωσης του δίσκου και εχω μονο λαπτοπ

Επεξ/σία από dark vader
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δισκάκι θα κάνει και φορματ τον δίσκο.

Το link με τον ανταπτορα με πετάει στην σελιδα με τις δικες μου παραγγελιες.Αν μπορεις διορθωσε το.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ερώτηση

Εχω 2 χβοχ.

Xα: είναι ένα softmoded που του έβαλα μεγαλύτερο σκληρο, με διαδικασία που έκανα με το chimp.

Χβ: είναι το δεύτερο που έχει χαλασμένο τον δικό του σκληρό, αλλά με raspberry εχω αντλήσει το hdd key.

Μπορώ απο το Χα να κανω τη διαδικασία clone hdd me to chimp και να βάλω το κλειδί του σκληρού του Χβ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...