Προς το περιεχόμενο

Xbox Original Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και αν θελεις μπορεις να ψαξεις για combonent video switch

που παιρνει 2η παραπανω εισοδους για να βαλεις τα μηχανηματα σου και βγαζει μια εξοδο

στην tv και αναλογα επιλεγεις ποιο θα δωσει εικονα

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα κατεβω κεντρο να παρω το καλωδιο ρευματος απο το e-shop που μου ειπε ο φιλος.

για component switch σκεφτομουν και εγω αλλα να δω σε τι τιμες παιζουν, ευχαριστω και θα εχετε νεοτερα,

panbil αν υπαρχει προβλημα με την κονσολα υποθετω μπορω να απευθυνθω σε εσενα σωστα?

Δημοσ.

λοιπον, βρηκα καλωδιο ρευματος απο ενα playstation 1 που εχω  και συνδεσα το xbox με scart στην τιβι, προσωρινα μεχρι να βρω component καλωδιο.

ολα καλα, το μονο που μου κανει ειναι σε οτι ορισμενα δισκακια πρεπει να τα βαλεις-βγαλεις 2-3 φορες για να τα διαβασει, υποθετω οτι θελει καθασρισμα το dvd player

ξερει κανεις component καλωδιο απο Ελλαδα που μπορω να βρω?

επισης αν κατι καθαριστικα dvd κανουν δουλεια ή πρεπει να ανοιξει αναγκαστικα η κονσολα για καθαρισμα?

Δημοσ.

Μη δωσεις χρηματα για καθαριστικα dvd.Ανοιγει πανευκολα η κονσολα και το drive.Ελαχιστο καθαρο οινοπνευμα πανω σε μπατονετα και καθαριζεις το ματακι.

Καλωδιο δες αν εχει το modchip.gr ebw.gr, easytechnology.gr

Εγω το πηρα απο εbay. https://www.ebay.com/itm/For-Original-Xbox-HD-Component-AV-Cable-Cord-High-Definition-Hookup-Connection/201855166297?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Δημοσ.

και εγω φοβαμαι οτι το ανοιγμα για σωστο καθαρισμα ειναι μονοδρομος

δυστηχως το mοdchip που ειναι και γειτονας μου ειπε θα δει γιατι δεν εχει ετοιμοπαραδοτο component, αν δεν με φτιαξει ο φιλος θα το παρω και εγω απο εξω

και για οσους ρετροτρελακιδες σαν και εμενα που ειχα προβλημα πως θα συνδεσω το ps2 και το xbox me component σε μια τηλεοραση βρηκα φτηνη λυση με 5 τετοια

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/kalwdia/158552-hama-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%86%CE%AF-3.5mm-%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CE%B5-2-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC-black

ακομα βεβαια δεν εχω συνδεσει το xbox με componenet αλλα θεωρω οτι δεν υπαρχει προβλημα

Δημοσ.

Και στον επεξεργατσή χρειάζεται. Ροζ μπετό έχει γίνει πλέον. Περυσι άλλαξα στο δικό μου. Ήθελε ΤΡΙΨΙΜΟ να βγει...

• Like 1
Δημοσ.

θα την δωσω για ενα γενικο φρεσκαρισμα, γιατι δεν πιανουν τα χερια μου, να ειναι ετοιμη οταν θα εχω και το component :-)

• Like 1
Δημοσ.

να σου πω και εγω δεν περιμενα να δουλευει μετα απο τοσα χρονια στην ντουλαπα, αλλα τελικα ολα καλα

(η εικονα στο προφιλ σου τα σπαει... εχει πλακα, εγω spectrum, εσυ amstrad με τις κασετουλες τους... λες και ειμαστε 30 χρονια πισω... στα παιδικα μας χρονια)

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχή με τα component καλώδια. Αν δεν είναι το αυθεντικό της Microsoft ή της monster cables , δεν θα έχετε καλή εικόνα. Είναι άθλιας κατασκευής καιδρν εχουν καλή εικόνα.

Δυστυχώς το αυθεντικό είναι πανάκριβο και δυσεύρετο.

• Like 1
Δημοσ.

να σου πω και εγω δεν περιμενα να δουλευει μετα απο τοσα χρονια στην ντουλαπα, αλλα τελικα ολα καλα

(η εικονα στο προφιλ σου τα σπαει... εχει πλακα, εγω spectrum, εσυ amstrad με τις κασετουλες τους... λες και ειμαστε 30 χρονια πισω... στα παιδικα μας χρονια)

Πριν λίγες μέρες δοκίμασα το δικό μου μετά από χρόνια και δυστυχώς δεν δούλευε...τα άβαταρ έχουν πλάκα όντως, ειδικά το ένα μετά το άλλο :D Από εκεί που ξεκίνησαν όλα!

Προσοχή με τα component καλώδια. Αν δεν είναι το αυθεντικό της Microsoft ή της monster cables , δεν θα έχετε καλή εικόνα. Είναι άθλιας κατασκευής καιδρν εχουν καλή εικόνα.

Δυστυχώς το αυθεντικό είναι πανάκριβο και δυσεύρετο.

Κάνει τόση διαφορά στην εικόνα; Υποθέτω τη βλέπεις σε καινούργιες τηλεοράσεις ε; Αν το βάλεις σε καμιά crt έχει νόημα;

Δημοσ.

Crt με component είσοδο είναι λίγο να βρεις. Έχει διάφορα με το composite (κόκκινο, κίτρινο, άσπρο). Αν έχεις όντως τέτοια tv , ίσως να φανεί η ποιότητα του καλωδίου. Σε σύγχρονη led lcd, φαινεται η παραμικρή ατέλεια του καλωδίου λόγω του αναλογικού σήματος.

Btw, να γυρίσεις την κονσόλα σε ntsc , για να απολαύσεις το 720p σήμα της. Επισης φρόντισε να κατεβάσεις την ntsc έκδοση του παιχνιδιού.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...