Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά συγνώμη εαν ανοιγω new thread αλλα χρειαζομαι αμεσα την βοηθεια σας,Μου εδωσε ενας φιλος ενα Iphone 6 και η αφη καποιες φορες δουλευει αψογα και καποιες καθολου ενω το home και power button δουλευουν, του εχω αλλαξει  firmware απο itunes εχω βαλει 3 διαφορετικα να δω εαν ειναι bug  και κανει τα ιδια θα ποιανει κακονικα η αφη σε ολα τα σημεια της οθονης μετα θα παταω το power για sleep mode  θα το ξανανοιγω μετα απο λιγο και δεν θα ποιανει καθολου.Tι λετε να φταει; Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Γκουγκλαρε touch ic disease

Eυχαριστω για την απαντηση,Αλλα δεν μου βγαζει τα λεγομενα ''white bars'' στην κορυφη της οθονης.

Δημοσ.

ισως εχει ξεκολησει το digitizer με την lcd,η απλα εχει αλλαχτει η οθονη και εχει μπει οεμ ανταλλακτικο κακης ποιοτητας, μου εχει συμβει γι αυτο στο λεω με σιγουρια...πας για αλλαγη οθονης 40-50ευρω, αλλιως αν βγαζει το ιδιο θεμα πας για service στη μητρικη αξιας 100++ ευρω.

Δημοσ.

Αγόρασα και εγώ ένα μεταχειρισμένο από ένα "πουλάκι" δω στις αγγελίες και την πάτησα.Και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα , δεν ξέρω από που να ξεκινήσω αλλαγή οθόνης i αλλαγή του ic.Auτo που διαβάζω για ταινία πάνω από το ic για να κάνουν καλή επαφή τα ποδαράκια του???

Δημοσ.

Σίγουρα το πρώτο που δοκιμάζουμε είναι η οθόνη αλλά συνήθως αν δεν έχει σπάσιμο δυσκολα να είναι από οθόνη. 6 η 6plus είναι η συσκευή σου φίλε p2000?

Δημοσ.

σιγουρα τσεκαρεις πρωτα οθονη, μπορει να εχει γινει λαθος εγκατασταση στο backplate πισω απο την οθονη και να δημιουργει θεμα στην αφη

Δημοσ.

Το πιθανότερο, έφαγες μάπα καρπούζι.

Troubleshooting:

Κάνεις backup στο iTunes (ή στο iCloud αν πληρώνεις το χώρο)

Κάνεις Restore με Recovery mode και δοκιμάζεις το τηλέφωνο χωρίς να βάλεις τίποτα επάνω.

Αν σου κάνει το ίδιο, είναι θέμα hardware και σε αυτή την περίπτωση μάλλον το είχε σπάσει, πήγε κι έβαλε κινεζιά ανταλλακτικό και μετά το πούλησε για να το ξεφορτωθεί.

Δημοσ.

Ειναι το 6 φιλε μου .Το τρελό είναι ότι μια μέρα κολλάει το touch την άλλη δεν κολλάει.Και έτσι την πάτησα.... και πήρα την αρνητική μου και το απατεώνας από το τύπο.Θα ξεκινήσω με recovery και new iphone εάν δεν γίνει κάτι θα το ανοίξω να τσεκάρω την καλωδιοταινία.Αν δεν πάλι λέω να παραγγείλω μια οθόνη και να την αλλάξω.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον.Θα επανέλθω με νεότερα.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς που περιγράφεις, ότι μια μέρα δουλεύει και μια όχι είναι χαρακτηριστικό του προβλήματος με το Touch ic. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα καταφέρεις κάτι με αυτά που θα κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι το 6 φιλε μου .Το τρελό είναι ότι μια μέρα κολλάει το touch την άλλη δεν κολλάει.Και έτσι την πάτησα.... και πήρα την αρνητική μου και το απατεώνας από το τύπο.Θα ξεκινήσω με recovery και new iphone εάν δεν γίνει κάτι θα το ανοίξω να τσεκάρω την καλωδιοταινία.Αν δεν πάλι λέω να παραγγείλω μια οθόνη και να την αλλάξω.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον.Θα επανέλθω με νεότερα.

Δεν εχει να κανει με την οθονη ουτε την καλωδιοταινια, ουτε με το λογισμικο  οποτε μην χαλας αλλα τσαμπα λεφτα δεν θα καταφερεις κατι.Εγω στην αρχη  νομιζα πως ηταν bug και εαν κανω downgrade σε αλλη εκδοση λογισμικου θα φτιαξει..το chip φταει,σκεψου το ζεστανα με ενα φωτιστικο που εχω στο δωματιο και απο την θερμοτητα λογικα που επερνε το chip δουλευε η αφη.  :-D  :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...