Προς το περιεχόμενο

Fear and loathing in Las Vegas

ViPeRMaN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το δικό μου, αν και το αγόρασα από την Αμερική γιά να μην τρέχω σε κλειδαράδες, ήταν ξεκλείδωτο από την αρχή. Ούτε macrovision δεν έχει...

file dos mas perisoteres plirofories.

apo pou to pires,poso, ti marka einai kata poso eisai ayxaristimenon ktlp.

btw, ti simeni oti den exi macrovision?

ego ap' oso xero macrovision einai ena eidos prostasias gia ta dvd alla den bgazo noima po ayta pou les :) :lol:

Δημοσ.

Επειδή κάποιοι μπορεί ακόμη να θέλουν να συζητήσουν γιά την ταινία, το topic ανοίγει ξανά. Γιά απορίες σχετικά με DVD hacks παρακαλώ να ανοιξετε άλλο topic (oι ερωτήσεις του ViPeRMaN θα απαντηθούν με pm γιά να μη συνεχιστεί η συζήτηση εδώ).

ΥΓ. Η παραπάνω φωτογραφία δεν ξεχάστηκε ;)

Δημοσ.
Επειδή κάποιοι μπορεί ακόμη να θέλουν να συζητήσουν γιά την ταινία' date=' το topic ανοίγει ξανά. Γιά απορίες σχετικά με DVD hacks παρακαλώ να ανοιξετε άλλο topic (oι ερωτήσεις του ViPeRMaN θα απαντηθούν με pm γιά να μη συνεχιστεί η συζήτηση εδώ).

ΥΓ. Η παραπάνω φωτογραφία δεν ξεχάστηκε ;)[/quote']

Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Βρήκα το αδύνατό σου σημείο ε???

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Mετά από 1,5 μήνα από το τελευταίο post (και σχεδόν 2 έτη από το προ-προηγούμενο) απαντώ:

Το έργο έχει βγει σε Region 2. Νά'το!

Στο shop21.gr δεν το βρήκα και η παραπάνω έκδοση R2 δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους.

Πήρα την Criterion R1 έκδοση πρόσφατα κι έχω μείνει... άφωνος. Πολύ καλός ήχος (προτίμησα το DTS 5.1 αντί του DD 5.1), πολύ καλή μεταφορά εικόνας, τρελλή και παλαβή ταινία. Και πολλα extras!

ΥΓ: Να μην γίνω κι εγώ τυμβωρύχος μια φορά; :)

Δημοσ.

Δεν είναι το "Νο. 2" αλλά άλλη μια ταινία που βασίζεται σε αυτοβιογραφικό βιβλίο του Hunter S. Thompson και έχει τους ίδιους πρωταγωνιστές. Κρίμα που ο Thompson δεν πρόλαβε να το δει, γιατί απ'ότι φαίνεται του άρεσε πολύ ο Depp στο Fear and loathing in Las Vegas.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...