Προς το περιεχόμενο

Fear and loathing in Las Vegas

ViPeRMaN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia xerete an to Fear and loathing in L.A. exi kikloforisei se dvd?

an nai,exi erthi stin ellada?

exo rotisei se para polla video club kai kanena den tin exei kai merikoi mou lene pos den exei bgei se dvd...

ligo periergo gia tainia tou 98 den nomizete?

• Super Moderators
Δημοσ.

Προφανώς εννοείς το Fear and Loathing in Las Vegas - όχι in L.A.

Βεβαίως έχει κυκλοφορήσει - αλλά μόνο σε Region 1 (εγώ τουλάχιστον σε R2 δεν το βρήκα). Και μάλιστα έχει κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις:

1. Η απλή (£ 14.99) με γαλλικούς και ισπανικούς υπότιτλους (όχι αγγλικούς) και:

• Deleted scenes
  • Theatrical trailer
  • Production notes
  • Spotlight on location
  • Web links
  • Interactive menu
  • Scene access

2. Η έξτρα έκδοση της Criterion (£ 24.99) με αγγλικούς υπότιτλους και τα υπέροχα extras της Criterion:

• Audio commentary by director Terry Gilliam
  • Audio commentary by stars Johnny Depp, Benicio Del Toro and producer Laila Nabulsi
  • Audio interview with Hunter S. Thompson
  • Deleted scenes with commentary by Terry Gilliam
  • Storyboards and production designs
  • Original artwork by famed illustrator Ralph Steadman
  • "Fear And Loathing On The Road To Hollywood" BBC documentary with Hunter S. Thompson and Ralph Steadman
  • A selection of Hunter S. Thompson's correspondence read on-camera by Johnny Depp
  • Rare material on Oscar Zeta Acosta
  • Stills gallery

Εγώ προσωπικά θα έδινα αβλεπί τις 10 λίρες επιπλέον για να πάρω την έκδοση της Criterion - έχει και DTS, έχει και αγγλικούς υπότιτλους και φυσικά έχει την στάμπα "Criterion" που για μένα είναι εγγύηση ποιότητας ήχου και εικόνας. Αξίζει και με το παραπάνω τις 10 επιπλέον λίρες.

Σε ελληνικούς υπότιτλους δεν πρέπει να έχει κυκλοφορήσει, το shop21.gr δεν το δείχνει - αν και αυτό δεν λέει πολλά.

Αρκετά DVD σε R1 έχει το Uncut, στο κέντρο της Αθήνας (Oμήρου 21, τηλ.: 2103601667). Τσιμπημένες τιμές σε σχέση με το play.com αλλά αν δεν θέλεις να 'παίξεις' με internet shopping είναι μια κάποια λύση. ;)

Δημοσ.

Χωρίς ελληνικούς ε; κρίμα. Απίστευτη κινηματογράφηση αυτή η ταινία...

Πάντως, για ελληνικά DVD η βάση δεδομένων του in.gr είναι αρκετά καλή. Όμως, δεν έχει και τα ξένα DVD που έχουν ελληνικους υπότιτλους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω βρει DVD με ελληνικότατους υπότιτλους στο DVD Cool (δεν παίζει τις 2 τελευταίες μέρες) τα οποία δεν τα είχε το in.gr, γι' αυτό διατηρώ ορισμένες επιφυλάξεις για την βάση δεδομένων του in.gr - άσε που έχουν ένα απαράδεκτο σύστημα οργάνωσης των 'τελευταίων κυκλοφοριών': έχουν πάνω από 200 σελίδες με 'νέες' κυκλοφορίες από το φθινόπωρο...

Τέλος πάντων. Έριξα μια ματιά και σε 2 αυστραλιανά e-shops με DVD (μην γελάτε, βρίσκεις πολλούς τίτλους με ελληνικούς υπότιτλους, ας είναι καλά η ομογένεια) και δεν βρήκα το Fear and Loathing in Las Vegas. :(

Δημοσ.
Προφανώς εννοείς το Fear and Loathing in Las Vegas[/i'] - όχι in L.A.

apo oso xero l.a. stands for los angeles... :lol: :lol:

anyway thanx gia ta info.epidi exo epitrapezio dvd pou paizei mono region 1 xeris kana site me odigies gia na to xeklidoso?

• Super Moderators
Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει ταινία που λέγεται Fear and Loathing in LA. Οπότε ναι μεν συμφωνώ ότι LA stands for Los Angeles αλλά πάλι σωστός είμαι. ;) :lol:

[...] epidi exo epitrapezio dvd pou paizei mono region 1 xeris kana site me odigies gia na to xeklidoso?

Αν έχεις DVD Player που παίζει R1' date=' δεν έχεις κανένα πρόβλημα, τα παραπάνω δισκάκια που σου πρότεινα παίζουν άνετα γιατί είναι R1. :)

Αν επιμένεις να το 'ξεκλειδώσεις' (ή έχεις κανά R2 που θέλει τον κλειδαρά του), πες μας τι DVD player έχεις και θα δούμε τι θα βρούμε. Ο [b']dim_b[/b] είναι 'ειδικός' στα R1 players (με τόσες R1 ταινίες που έχει...).

Δημοσ.

Το δικό μου, αν και το αγόρασα από την Αμερική γιά να μην τρέχω σε κλειδαράδες, ήταν ξεκλείδωτο από την αρχή. Ούτε macrovision δεν έχει...

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει ταινία που λέγεται Fear and Loathing in LA. Οπότε ναι μεν συμφωνώ ότι LA stands for Los Angeles αλλά πάλι σωστός είμαι. ;) :lol:

file sorry tora katalava tin malakia pou eipa..... :lol: :lol: :lol:

fisika kai exis dikio.i tenia einai sto las vagas kai oxi sto l.a.!!!!

Δημοσ.

[...] epidi exo epitrapezio dvd pou paizei mono region 1 xeris kana site me odigies gia na to xeklidoso?

Αν έχεις DVD Player που παίζει R1' date=' δεν έχεις κανένα πρόβλημα, τα παραπάνω δισκάκια που σου πρότεινα παίζουν άνετα γιατί είναι R1. :)

Αν επιμένεις να το 'ξεκλειδώσεις' (ή έχεις κανά R2 που θέλει τον κλειδαρά του), πες μας τι DVD player έχεις και θα δούμε τι θα βρούμε. Ο [b']dim_b[/b] είναι 'ειδικός' στα R1 players (με τόσες R1 ταινίες που έχει...).

file ayti einai i deyteri malakia pou leo!!!! :lol: :lol: :lol:

to dvd mou paizei mono region 2 dvd kai oxi 1....

den thimame ti marka einai ayti ti stigmi.tha do kai tha sas po.

pantos den einai eponimi marka.apo to lidl to agorasa gia 80 eyro!!!!

Δημοσ.

Εγώ που έχω το JVC XV-N33SL μπορώ να του κάνω τίποτα να του γιατρέψω την...αντιπάθεια για οτιδήποτε μη-R2; Μου ανάψατε φωτιά τώρα, θέλω να το τσιμπήσω και γω...:-)

Μια άλλη λύση -και εύκολη αν το DVD είναι DVD5 (<4,7GB)- θα 'ταν να το ριπάρω, και να το γράψω ως region-free, αν μάλιστα βρω και τίποτε ελληνικούς υπότιτλους, θα ταν ακόμα καλύτερα...Ξέρετε αν υπάρχει κανένα site που να μπορώ να βρω τεχνικές πληροφορίες τέτοιου είδους (αν δηλ. είναι <4,7GB) για το DVD;

Δημοσ.

Ρε παιδιά, αν μπορείτε δείτε το παρακάτω link και πείτε μου:

http://www.stores.ebay.co.uk/id=31081287&ssPageName=L2

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3382475497&category=18843

Τι παίζει με το eBay (επειδή ποτέ δεν έχω ξανακάνει παρτίδες μαζί του). Του τέστην, τι πρέπει να κάνω για να το αγοράσω αυτό το περίεργο R2 DVD (αλήθεια που το βρήκαν αυτοί; ); γίνεται δημοπρασία;

Δημοσ.

dim_b, στο link που μου έδωσες δεν λέει πουθενά αν είναι R1 ή R2. Επίσης, δεν ξέρω γρι γερμανικά να ψάξω το site μήπως βρω τίποτα διαφωτιστικό. Άλλωστε στα παραπάνω links του eBay που έδωσα, αυτό ακριβώς ήταν το αξιοπρόσεχτο, ότι το DVD που δίνουν είναι R2, πράγμα που με βολεύει εφόσον έχω R2 DVD-player (που να τρέχω τώρα να το ξεκλειδώνω, ωχ πολύ κούραση ρε αδερφέ...).

Δημοσ.

Πρέπει να είναι region 2, γιατί λέει ότι είναι PAL και επίσης έχει υπότιτλους και audio track στα Γερμανικά, που δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί σε region 1 DVD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...