boulevar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 έβγαλε το 8αρι με finger οπότε υπάρχει εναλλακτική καλά αν είναι σαν το IRIS scanner η Samsung που έχει βάλει τώρα... ας το αφήσει καλύτερα - προτιμώ το fingerprint γέλαγα με έναν φιλο μια μέρα, που προσπαθούσε να μου το κάνει επίδειξη κλασσική Samsung με τα gimmicks - 30 features και καμιά 5άδα από αυτά παίζουν ανεκτά Μια χαρα δουλευει σε πληροφορω δεν ξερω τι εκανε λαθος ο φιλος σου, απλα θελει να εισαι πολυ κοντα αμα το αλλαξει αυτο θα ειναι μια χαρα, επισης ανοιγει αυτοματα χωρις να κανεις swipe. Οσον αφορα το 8 αστο καλυτερα.
Retromaniac Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 πάντως σε τέστ της WSJ δεν κατάφεραν να το σπάσουν με μάσκα , από Hollywood experts. Μόνο με triplets. εξού και οι ενδοιασμοί περί της αξιοπιστίας των ισχυρισμών. Πάντως δεν το θεωρώ απίθανο, καθώς με χρόνο και υπομονή προφανώς και θα γίνεται tsakfot δεν έχω κάνενα πρόβλημα με το αν το face id ή το touch id παραβιάζονται με κάποιο τρόπο. Πρόβλημα έχω με την apple και με οποιαδήποτε εταιρεία κάνει bold claims. Γιατί μπορείς να πάρεις στο λαιμό σου, ανθρώπους. Όπως ξέρεις γουστάρω και το ios και το iphone (όχι την τιμή του ). Αλλά θέλω να λέω τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη. Και εγώ θα περιμένω να δω τι έχει γίνει, αλλά δεν θα βγω "ε εντάξει δεν είπε και ποτέ η apple οτι είναι ασφαλές" ενώ το έχει πει. Γιατί αυτό μου είπε ο bildanos (κα μου είπε ότι δεν καταναώ και τι διαβάζω) και μόλις του ζήτησα να μου πει ποιο το νόημα της πρότασης για την αντιγραφή το γύρισε στην αμφιβολία μετά. Δηλαδή πιο κολοτούμπα πεθαίνεις... Παίζουμε τις λέξεις τώρα... εμ οχι....
tsakfot Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μια χαρα δουλευει σε πληροφορω δεν ξερω τι εκανε λαθος ο φιλος σου, απλα θελει να εισαι πολυ κοντα αμα το αλλαξει αυτο θα ειναι μια χαρα, επισης ανοιγει αυτοματα χωρις να κανεις swipe. Οσον αφορα το 8 αστο καλυτερα. του έλεγε, έλα πιο κοντά, έλα πιο μακρυά ώωωωπα xaxaxaxaxxa έλιωσα στο γέλιο τέσπα, δεν είναι νομίζω αυτό που λέμε user friendly - instant κτλπ. μου θύμησαν τα πρώτα fingerprint readers που είχαν στο Note 4/S6 κτλπ που έπρεπε να κάνεις swipe, για να διαβάσει το finger μου είχε σπάσει τόσο τα νεύρα, που το παράτησα και έβαλα pass
boulevar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 του έλεγε, έλα πιο κοντά, έλα πιο μακρυά ώωωωπα xaxaxaxaxxa έλιωσα στο γέλιο τέσπα, δεν είναι νομίζω αυτό που λέμε user friendly - instant κτλπ. μου θύμησαν τα πρώτα fingerprint readers που είχαν στο Note 4/S6 κτλπ που έπρεπε να κάνεις swipe, για να διαβάσει το finger μου είχε σπάσει τόσο τα νεύρα, που το παράτησα και έβαλα pass χαχαχ καλα φανταζομαι ακομα εχει ψωμι, μακαρι να το κανουν στο σ9. User friendly den ειναι σιγουρα παντως, εγω στο σ8 μου δεν ειχα τιποτα swipe και ανοιξε.. extreme καταστασης
Antiriad Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Και γιατί δεν κρατούσαν ΚΑΙ το fingerprint ID,είναι η ερώτηση που ανεβαίνει στα χείλη όλων. Δηλαδή πόσο δύσκολο θα ήταν μωρή Apple; Εδώ κοτζάμ 3.5mm θύρα ήχου έβγαλαν στο Touch-ID θα κολούσαν; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Πολύ ύποπτο! Πολύ βιάζεται να το ξεκλειδώσει χωρίς να το δείχνει καθαρά. Επίσης εαν όντως ειναι αληθινό, έχει απενεργοποιήσει το attention required; Βασική λεπτομέρεια. Πάντως διαβάζω κριτικές απο Android χρήστες στο εξωτερικό και είναι εντυπωσιασμένοι. Τόσο απο το Face ID όσο και απο την συσκευή. Περιμένω να δω το βίντεο ξανά δείχνοντας όμως καθαρά πως ξεκλειδώνει.
pentraks Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλό το fingerprin id ! Γρήγορο ,αξιόπιστο ,πρακτικό , σου ξεκλειδώνει εύκολα η φίλη σου το κινητό κάθε βράδυ απλά ακουμπώντας το κινητό στο δάχτυλο γιατί κοιμάσαι σαν βόδι , ψάχνει τα μνματα ,τραβάει και φωτός της οθόνης σου με το δικό της για να έχει ντοκουμέντα , σου κάνει τη ζωή κόλαση , και προσθέτει και το δικό της δάκτυλικο μετά για να μην κουράζεται και πολύ , το ανακαλύπτεις ένα πρωί όταν πας να προσθέσεις ένα ακόμα δακτυλικό σου αποτύπωμα και βρίσκεις 4 ήδη στη συσκευή σου γιατί δεν είχες να φοβηθείς τίποτα και τις είπες μια μέρα το passcode σου ! Τι καλά !! Πολύ Μ αρέσει το δακτυλικό αποτύπωμα ! Είμαι πολύ χαρούμενος που το έχω και πολύ θα στεναχωρηθώ που θα το χάσω σε λίγο που θα πάρω το x , και δεν θα μπορεί πια να μου ανοίγει το κινητό η φίλη μου τα βραδιά και δεν θα μου κάνει τη ζωή μου κόλαση ! Πολύ χάλια θα είμαι αλλά εγώ θα το πάρω ! Ρε φιλαράκι, άλλαξε γκόμενα αν είναι έτσι τα πράγματα, αφού δεν είσαι καλά εκεί τι το βασανίζεις? Θα σου μείνουν και 1000€ στην τσέπη (τα 200 κεράσματα για να ρίξεις την επόμενη) 2
ektorasdamaskinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ο χρήστης ektorasdamaskinos είπε:Καλό το fingerprin id ! Γρήγορο ,αξιόπιστο ,πρακτικό , σου ξεκλειδώνει εύκολα η φίλη σου το κινητό κάθε βράδυ απλά ακουμπώντας το κινητό στο δάχτυλο γιατί κοιμάσαι σαν βόδι , ψάχνει τα μνματα ,τραβάει και φωτός της οθόνης σου με το δικό της για να έχει ντοκουμέντα , σου κάνει τη ζωή κόλαση , και προσθέτει και το δικό της δάκτυλικο μετά για να μην κουράζεται και πολύ , το ανακαλύπτεις ένα πρωί όταν πας να προσθέσεις ένα ακόμα δακτυλικό σου αποτύπωμα και βρίσκεις 4 ήδη στη συσκευή σου γιατί δεν είχες να φοβηθείς τίποτα και τις είπες μια μέρα το passcode σου ! Τι καλά !! Πολύ Μ αρέσει το δακτυλικό αποτύπωμα ! Είμαι πολύ χαρούμενος που το έχω και πολύ θα στεναχωρηθώ που θα το χάσω σε λίγο που θα πάρω το x , και δεν θα μπορεί πια να μου ανοίγει το κινητό η φίλη μου τα βραδιά και δεν θα μου κάνει τη ζωή μου κόλαση ! Πολύ χάλια θα είμαι αλλά εγώ θα το πάρω !Ξεχνάς ότι για να βάλει η κοπέλα σου καινούριο fingerprint, πρέπει πρώτα να ξέρει το passcode για να μπει στο submenu  Άντε κάνε μένα κόπο και διάβασε πάλι αυτό που έγραψα περί passcode
gjp1000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Έχει πολλά κενά η ιστορία, όπως και η παρουσίαση του "πειράματος" πάντως... Ο τύπος βιάζεται πολύ να το ξεκλειδώσει, σε σημείο που δεν προλαβαίνεις καν να δεις το εικονίδιο της κλειδαριάς όταν αναγνωρίζει το face (πριν κάνει swipe για να βγει στο dashboard). Επίσης δεν μας εξήγησαν αν απενεργοποίησαν το "attention required", που κάνει την αναγνώριση προσώπου ακόμη πιο εύκολη. Και μην ξεχνάμε πως μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες με το face id το κινητό κλειδώνει και ζητάει το password. Σε κάθε περίπτωση έχοντας το ...κεφάλι μου, φαντάζομαι είναι σχετικά εύκολο ξεκλειδώσουν το τηλέφωνο. Το να μου κόψουν το δαχτυλάκι θα ήταν επίσης πιο εύκολο! Οι προσπάθειες αυτές πάντως μόνο καλό κάνουν, γιατί έτσι θα γίνει το face id ακόμη πιο ασφαλές. Τι θα σου πει για να πουλησει ,εδω πρεπει να χρησιμοποιεις το κινητο σε συγκεκριμενες θερμοκρασιες για να ανταποκρινεται η οθονη
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Τι θα σου πει για να πουλησει ,εδω πρεπει να χρησιμοποιεις το κινητο σε συγκεκριμενες θερμοκρασιες για να ανταποκρινεται η οθονη Για πες, το είδες να συμβαίνει παντού ε? 1
cp5120 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς αποθηκεύουν οι άνθρωποι στα κινητά τους για να χρειάζονται τόση "ασφάλεια". Και γιιατί ένα pin είναι αρκετό για τον τραπεζικό λογαρισμό και δεν είναι αρκετό για το κινητό? Είναι τόσο κουραστικό να πατάς 4 νούμερα? Δεν κλειδώνω ποτέ το κινητό και αν το χάσω θα χάσω μόνο ...τις φωτογραφίες του γατούλη μου 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Και κάτι ακόμη σχετικά με τη λειτουργία του face ID. Όταν αποτύχει η αναγνώριση και σου ζητήσει τον κωδικό και τον πληκτρολογήσεις με επιτυχία, θεωρεί πως είσαι εσύ και αποθηκεύει στο σύστημα και την αποτυχημένη αναγνώριση προσώπου. Έτσι με τον καιρό μπορεί να σε αναγνωρίζει όλο και ευκολότερα κλπ. Αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς σε ένα αντίστοιχο πείραμα, κάνοντας συνεχώς λάθος προσπάθειες αλλά πληκτρολογώντας σωστά τον κωδικό. Έτσι μετά από λίγο η αναγνώριση γίνεται όλο και πιο "χαλαρή" και πετυχαίνεις να το ξεγελάσεις (με κάτι όμως που σου μοιάζει αρκετά και όχι με έναν άγνωστο εντελώς). Φτιάχνω δηλαδή ένα 3d model προσώπου, το δοκιμάσω με την κάμερα και αποτυγχάνει αρχικά. Πληκτρολογώ όμως τον κωδικό και συνεχίζω τις προσπαθειες ώσπου σιγά σιγά το κάνω να νομίζει πως το 3d model είμαι εγώ... 5
TR-909 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Η Apple λέει ...έδωσε αγώνα για την "ιδιωτικότητα της πληροφορίας" στις συσκευές της. Ε, δεν υπάρχει σωτηρία. ΥΓ - κάποιοι τα είχαν πει από το 1980 (άκουσον, άκουσον). Postel law ονομάζεται, ψαχτείτε.
Unabomber Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 This 10-year-old was able to unlock his mom’s iPhone using Face ID https://www.wired.com/story/10-year-old-face-id-unlocks-mothers-iphone-x/ 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 This 10-year-old was able to unlock his mom’s iPhone using Face ID https://www.youtube.com/watch?v=dUMH6DVYskc https://www.wired.com/story/10-year-old-face-id-unlocks-mothers-iphone-x/ Αυτό που έγραψα πριν λογικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα