Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Μα δεν μιλάμε για την ασφάλεια κάποιου που δεν την χρειάζεται. Με σένα και μένα δεν θα ασχολούταν κανείς ακόμη και αν άνοιγε με φωτοτυπία. Υπάρχουν άνθρωποι που την χρειάζονται, και αυτοί δεν είναι μόνο εγκληματίες. Αν είσαι μηχανικός σε μεγάλη εταιρεία με και σου κλέψουν το κινητό, ενώ πριν σου έχουν κλέψει και την φάτσα σου, μπορεί να έχουν πρόσβαση σε πολλά πράγματα.

Και anyway ας ήταν η apple λιγότερο τολμηρή στις δηλώσεις. Αφού δεν φαίνεται να σας πειράζει, τι θα την πείραζε να έλεγε και αυτή ότι νταξ αντιγράφεται με δυσκολία αλλά τον απλο χρήστη δεν τον απασχολεί; Προφανώς ξέρει ότι πειράζει και τους απλούς χρήστες

Σου είπε ποτέ η apple πως είσαι ασφαλής 100% με το face id ή με το touch id ή ακόμη και με το password?

Στο είπε και κάποιος από τους άλλους κατασκευαστές για τις δικές του υλοποιήσεις?

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σου είπε ποτέ η apple πως είσαι ασφαλής 100% με το face id ή με το touch id ή ακόμη και με το password?

Στο είπε και κάποιος από τους άλλους κατασκευαστές για τις δικές του υλοποιήσεις?

Πλάκα κάνεις;

Όταν η Apple παρουσίασε το Face ID, στα “αποκαλυπτήρια” του iPhone X, υποστήριξε πως το σύστημα δεν μπορεί να ξεγελασθεί ακόμη κι αν κανείς επιστρατεύσει ένα εξαιρετικά ακριβές προσωπείο, όπως αυτά που κατασκευάζονται στο Χόλιγουντ.

Και τελικά ξεγελάστηκε με μάσκα του bollywood όχι του hollywood

Δημοσ.

Καλό το fingerprin id ! Γρήγορο ,αξιόπιστο ,πρακτικό , σου ξεκλειδώνει εύκολα η φίλη σου το κινητό κάθε βράδυ απλά ακουμπώντας το κινητό στο δάχτυλο γιατί κοιμάσαι σαν βόδι , ψάχνει τα μνματα ,τραβάει και φωτός της οθόνης σου με το δικό της για να έχει ντοκουμέντα , σου κάνει τη ζωή κόλαση , και προσθέτει και το δικό της δάκτυλικο μετά για να μην κουράζεται και πολύ , το ανακαλύπτεις ένα πρωί όταν πας να προσθέσεις ένα ακόμα δακτυλικό σου αποτύπωμα και βρίσκεις 4 ήδη στη συσκευή σου γιατί δεν είχες να φοβηθείς τίποτα και τις είπες μια μέρα το passcode σου ! Τι καλά !! Πολύ Μ αρέσει το δακτυλικό αποτύπωμα ! Είμαι πολύ χαρούμενος που το έχω και πολύ θα στεναχωρηθώ που θα το χάσω σε λίγο που θα πάρω το x , και δεν θα μπορεί πια να μου ανοίγει το κινητό η φίλη μου τα βραδιά και δεν θα μου κάνει τη ζωή μου κόλαση ! Πολύ χάλια θα είμαι αλλά εγώ θα το πάρω !

Ξεχνάς ότι για να βάλει η κοπέλα σου καινούριο fingerprint, πρέπει πρώτα να ξέρει το passcode για να μπει στο submenu ;)

• Like 1
Δημοσ.

Παντως οι περισσοτεροι λενε οτι καλο το face id αλλα γιατι να μην εχει και fingerprint id για τους οπιστοδρομικους, που δεν θελουν ακομα να ξεβολευτουν απο fingerprint id. Αλλο να σε βαζει σε μια νεα τεχνολογια ομαλα και αλλο να σε βαζει με το ζορι. Να δειτε που η Samsung στο S9 θα εχει εξησου αν οχι καλυτερο IRIS scanner απο το iPhone 10 (μεχρι τωρα ηταν πολυ γρηγορο απλα εμενα δεν με βολευε λογο της αποστασης που ηθελε να ειναι το κινητο με το προσωπο), τουχαλιστον η αυτοι το εκαναν με ομαλο τροπο μετα απο 2-3 γενιες τηλεφωνα. 

Δημοσ.

Να ξαναδεις την παρουσίαση και να διαβάσεις τι λεει η apple.

Μήπως να την δείτε η συντακτική ομάδα και να αλλάξετε το άρθρο τότε;

• Super Moderators
Δημοσ.

Και τελικά ξεγελάστηκε με μάσκα του bollywood όχι του hollywood

Που είδες τις λεπτομέρειες του "πειράματος" και εβγαλες συμπεράσματα?

Μήπως να την δείτε η συντακτική ομάδα και να αλλάξετε το άρθρο τότε;

Βασικά μην το παρεις σαν προσβολή, αλλά ...διαβάζεις και κατανοείς λάθος!  :devil:

Δημοσ.

Που είδες τις λεπτομέρειες του "πειράματος" και εβγαλες συμπεράσματα?

Βασικά μην το παρεις σαν προσβολή, αλλά ...διαβάζεις και κατανοείς λάθος!  :devil:

"Όταν η Apple παρουσίασε το Face ID, στα “αποκαλυπτήρια” του iPhone X, υποστήριξε πως το σύστημα δεν μπορεί να ξεγελασθεί ακόμη κι αν κανείς επιστρατεύσει ένα εξαιρετικά ακριβές προσωπείο, όπως αυτά που κατασκευάζονται στο Χόλιγουντ."

Εσύ τι καταλαβαίνεις από αυτό;

Δημοσ.

Παντως οι περισσοτεροι λενε οτι καλο το face id αλλα γιατι να μην εχει και fingerprint id για τους οπιστοδρομικους, που δεν θελουν ακομα να ξεβολευτουν απο fingerprint id. Αλλο να σε βαζει σε μια νεα τεχνολογια ομαλα και αλλο να σε βαζει με το ζορι. Να δειτε που η Samsung στο S9 θα εχει εξησου αν οχι καλυτερο IRIS scanner απο το iPhone 10 (μεχρι τωρα ηταν πολυ γρηγορο απλα εμενα δεν με βολευε λογο της αποστασης που ηθελε να ειναι το κινητο με το προσωπο), τουχαλιστον η αυτοι το εκαναν με ομαλο τροπο μετα απο 2-3 γενιες τηλεφωνα. 

έβγαλε το 8αρι με finger οπότε υπάρχει εναλλακτική

καλά αν είναι σαν το IRIS scanner η Samsung που έχει βάλει τώρα... ας το αφήσει καλύτερα - προτιμώ το fingerprint

γέλαγα με έναν φιλο μια μέρα, που προσπαθούσε να μου το κάνει επίδειξη :D

κλασσική Samsung με τα gimmicks  - 30 features και καμιά 5άδα από αυτά παίζουν ανεκτά

Δημοσ.

Μου φαίνεται πιο πρακτικό γιατί κρατάω απλά το κινητό και ξεκλειδώνει χωρίς καν να ακουμπήσω το δάχτυλο στην οθόνη.

Δεν το κατάλαβα αυτό. Δεν πρέπει να κάνει swipe up για να μπεις στη Home screen;

• Super Moderators
Δημοσ.

"Όταν η Apple παρουσίασε το Face ID, στα “αποκαλυπτήρια” του iPhone X, υποστήριξε πως το σύστημα δεν μπορεί να ξεγελασθεί ακόμη κι αν κανείς επιστρατεύσει ένα εξαιρετικά ακριβές προσωπείο, όπως αυτά που κατασκευάζονται στο Χόλιγουντ."

Και ισχύει αυτό αν δεις τις διαφορες δοκιμές που έγιναν. Κανείς όμως δεν σου είπε πως είναι αδύνατον να το πετύχεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση που συζητάμε εδώ, δεν είδαμε καμία λεπτομέρεια σχετικά με το τι ακριβώς έκαναν και πως το έκαναν, οπότε μέχρι να δουμε όλες τις πληροφορίες (αν...), θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω! 

Δημοσ.

πάντως σε τέστ της WSJ δεν κατάφεραν να το σπάσουν με μάσκα , από Hollywood experts. Μόνο με triplets.

εξού και οι ενδοιασμοί περί της αξιοπιστίας των ισχυρισμών.

Πάντως δεν το θεωρώ απίθανο, καθώς με χρόνο και υπομονή προφανώς και θα γίνεται

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν το κατάλαβα αυτό. Δεν πρέπει να κάνει swipe up για να μπεις στη Home screen;

Στο touch id εννοούσα δεν το έγραψα καλά. Swipe up  κάνεις για να μπεις στο home κλπ. Αν θες απλά να δεις τα notifications δεν κάνεις τίποτα άλλο. Όσο είναι κλειδωμένο εμφανίζει τις ειδοποιήσεις μόνο και όταν σε αναγνωρίσει σου εμφανίζει αυτόματα το περιεχόμενο των ειδοποιήσεων χωρίς να κάνεις κάποιο swipe κλπ.

Δημοσ.

Και ισχύει αυτό αν δεις τις διαφορες δοκιμές που έγιναν. Κανείς όμως δεν σου είπε πως είναι αδύνατον να το πετύχεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση που συζητάμε εδώ, δεν είδαμε καμία λεπτομέρεια σχετικά με το τι ακριβώς έκαναν και πως το έκαναν, οπότε μέχρι να δουμε όλες τις πληροφορίες (αν...), θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω! 

Οπότε δεν έχω πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου, το ίδιο καταλαβαίνουμε. Απλά εσύ αμφιβάλλεις αν το πέτυχαν....

• Super Moderators
Δημοσ.

Οπότε δεν έχω πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου, το ίδιο καταλαβαίνουμε. Απλά εσύ αμφιβάλλεις αν το πέτυχαν....

Παίζουμε τις λέξεις τώρα... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...