shodan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα, Μου έφερε χθες το πρωι ένα γνωστός μου το λαπτόπι του τίτλου καθώς τον τελευταίο καιρό καθυστερούσε σημαντικά να εμφανίσει εικόνα (για να εμφανιστεί το λογότυπο innovator έκανε όπως μου είπε μισή ώρα+). Από τη στιγμή που ξεκινούσε όμως δούλευε κανονικά σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του. Τέλος πάντων παραλαμβάνω το μηχάνημα και στην προσπάθεια μου να το εκκινήσω μου έσβηνε μετά από κάποια λεπτά. Λογικό αφού ο επεξεργαστής ψηνόταν (intel core i7). Λύνω και εγώ το μηχάνημα, αλλάζω θερμοαγώγιμη καθώς είχαν πλημμυρίσει όλη την επιφάνει του επεξεργαστή και δεν είχαν βιδώσει μέχρι τέρμα τις βίδες της ψύκτρας και ξαναδοκιμάζω. Τίποτα. Το μηχάνημα δεν ανοίγει, αναβοσβήνει μόνο το power button. Αλλάζω τροφοδοτικό πάλι τα ίδια. Επόμενο βήμα μνήμες, πάνω είχε 2x2GB DDR3 Goldentrade ή κάτι τέτοιο. Τις πετάω και βάζω 2x1GB, άνοιξε κατευθείαν. Κάνω boot και από live usb όλα φαινόταν να δουλέυουν σωστά. Κάνω 2-3 επανεκκινήσεις όλα κομπλέ. Ε ωραία λέω θα έχουν θέμα οι μνήμες. Το βράδυ αφού βρίσκω 2x2GB λέω να τις αλλάξω. Κουμπώνω τις νεες μνήμες πατάω το power και πάπαλα. Πάλι αναβοσβήνει το Power button χωρίς κάποιο άλλο σημάδι. Ξαναβάζω τις άλλες 2x1GB πάλι δεν νιώθει. Καμία ιδέα; Έχει τύχει σε κάποιον παρόμοιο θέμα με innovator; Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Δοκίμασες σε κάθε σλοτ τις μνήμες μια-μια?
shodan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, ναι φίλε μου κανονικά. Κανένα αποτέλεσμα.
dpolal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία από το μπόρντ για λίγο προκειμένου να κάνει ένα reset μπας και στρώσει έτσι.
shodan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα, μάλλον το θέμα το έχει η μητρική. Πριν από λίγο ξαναέλυσα το μηχάνημα και αφού αφαίρεσα ακόμα και την οθόνη και έβαλα/έβγαλα μνήμες και πίεσα κάποια τσιπάκια στη μητρική (περισσότερο για να δω αν ζεσταίνονται) όταν ξαναπίεσα το power πήρε μπρος και το περίεργο είναι ότι δουλεύουν και οι αρχικές μνήμες. Οπότε δεν ασχολούμαι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα