Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

Εχει απο χθες που το antivirus μου αναγνωρίζει τον bs player για malware!
Τον απεγκαταστησα τον εγκαταστησα παλι με παλιοτερη εκδοση αλλα τιποτα αυτοματα τον πεταει στο κιβωτιο!!
Υπαρχει καποιο ευχρηστο προγραμμα που να βρισκει υποτιτλους αυτοματα γιατι χρησιμοποιουμε ολοι στην οικογενεια τον υπολογιστη και τα παιδια!!! (αυτος ηταν κ ο λογος που κρατησα τον συγκεκριμενο).
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

Καλημέρα,

δοκίμασε το Link.png Site: sublight για υποτίτλους είναι δωρεάν.

Δημοσ.

Καλημέρα,

δοκίμασε το Link.png Site: sublight για υποτίτλους είναι δωρεάν.

Καλημερα..

Οποτε απλα drag & drop το αρχειο εκει κ τα υπολοιπα τα βρισκει μονο του???

Δημοσ.

Ναι και έχω παρατηρήσει σε μένα ότι η βάση με υπότιτλους είναι ενημερωμένη σε σχέση με τη βάση του bs, έχει εάν θέλεις και να πληρώσεις αλλά εγώ ακόμα δε χρειάστηκε, δωρεάν λογαριασμό έχω.

Δημοσ.

Ωραίο αυτό το sublight αλλά δεν είναι εντελώς δωρεάν.

Σε τι σε περιοριζει??

Τα παιδια απλα θελουν υποτιτλους για σειρες κ ταινιες παιδικες!!

Εγω βλεπω τα δικα μου κ χωρις υποτιτλους!!!

Δημοσ.

Δες σε σχέση με τις ταινίες που βλέπουν τα παιδιά εάν σε ικανοποιεί και πραττεις ανάλογα,

και σε αυτό http://www.subs4free.com/ μετά για αναζήτηση εάν είστε τυχεροί  

Επίσης δε ξέρω τις ηλικίες αλλά κυκλοφορεί και Link.png Site: αυτό για τέτοιες ταινίες.

Δημοσ.

Απλά αναφέρω ότι είμαστε στην αρχή σε πριμιουμ ντεμο μοντ. 

Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά, μόλις το εγκατέστησα και είπα ότι είναι και καλό.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους..κατεβασα το sublight..και προσπαθω να τους μαθω μηχανικα εστω πως να βρισκουν υποτιτλους..ειναι δυο αγορια 9 χρονων..δεν νομιζω οτι θα με ταλαιπωρησουν πολυ!!

Δημοσ.

Επισης, τα vlc (αν και ειναι σπασμενο το vlsub και θελει να το ενημερωσεις με το χερι σε νεοτερη εκδοση για να δουλεψει σωστα), smplayer και mpc-hc που ειπωθηκε παραπανω εχουν built in αναζητηση για υποτιτλους απο το opensubtitles.org.

Δημοσ.

Ρίξε και μια ματιά και εδώ: Best Player. (link insomnia)

Δική μου UWP εφαρμογή για Xbox, desktop, tablet, mobiles. All around media και IPTV player με υποστήριξη EPG και δυνατότητα κατεβάσματος υπότιτλων από OpenSubtitles. 

​Υποστηρίζεται και πρόγραμμα ελληνικής τηλεόρασης (από ishow.gr, tv.pathfinder.gr) στη demo λίστα demo_greek_tv

​Συγκεκριμένα το κατέβασμα από OpenSubtitles  απαιτεί 2 κλικ (3 αν συνυπολογιστεί και η αρχική επιλογή γλώσσας).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...