zvarthangalos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 3/9/2022 στις 12:05 ΜΜ, zox είπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτό που επικρατεί στα social είναι εκπληκτικό. Κάποιος καχύποπτος θα έλεγε ότι το ξεκίνησε το ίδιο το Αμαζον για να το δει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται. "Λοιπόν αν δε σου άρεσε η σειρά είσαι ρατσιστής, μισογύνης και για κάποιο λόγο ακροδεξιός." "Αν σε πιέσω σιγά σιγά θα αποκαλυφθείς." Δε πάμε καθόλου καλά... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ναι το προσεξα και εγω. η πλακα ειναι οτι κυκλοφορουν και το γνωστο "stop having fun" meme στα LOTR subreddits, οταν μαλλον το αντιθετο ισχυει στην πραγματικοτητα. τουλαχιστον στα σοσιαλ βλεπω συχνοτερα τους απολογητες του σοου ναναι τελειως επιθετικοι και απαξιωτικοι σε οποιονδηποτε εχει αντιθετη αποψη για την ποιοτητα του. ακομη και o χαρακτηρισμος οτι ειναι απλα μετριο, τους κανει triggered. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, KilliK είπε ναι το προσεξα και εγω. η πλακα ειναι οτι κυκλοφορουν και το γνωστο "stop having fun" meme στα LOTR subreddits, οταν μαλλον το αντιθετο ισχυει στην πραγματικοτητα. τουλαχιστον στα σοσιαλ βλεπω συχνοτερα τους απολογητες του σοου ναναι τελειως επιθετικοι και απαξιωτικοι σε οποιονδηποτε εχει αντιθετη αποψη για την ποιοτητα του. ακομη και o χαρακτηρισμος οτι ειναι απλα μετριο, τους κανει triggered. Όταν λες ότι το αντίθετο ισχύει, τι εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deus ex machina Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Κακά τα ψέμματα, αν κάποιος διαβάσει σχόλια για τη σειρά, θα σχηματίσει την εικόνα πως η σειρά είναι το απόλυτο trash σκουπίδι. Το θέμα είναι αν η γκρίνια είναι δικαιολογημένη και αν ερμηνευεται σωστά από αυτούς που δεν μπορούν να μπουν στη θέση αυτών που γκρινιάζουν. Η δική μου γνώμη είναι πως η σειρά δεν είναι για τα σκουπίδια, αλλά δεν είναι και Lord of the Rings. Νιώθω σαν να πήγα σε ένα ακριβό μαγαζί σπορ ένδυσης, να ζήτησα το ποιοτικότερο ζευγάρι Nike και ο πωλητής αντί για Nike να μου φέρνει μια κινεζιά με brand name Mike. Είναι ομορφο σχεδιαστικά και η δουλειά γίνεται, αλλά η εμπειρία χρήσης και η ποιότητα δεν θα είναι η αναμενόμενη. Επίσης, θα συμφωνήσω με μια κριτική που είχα διαβάσει ότι η σειρά μοιάζει να μην ξέρει ποιο ακριβώς είναι το κοινό της. Το οποίο είναι πολύ σημαντικό γιατί πάνω στο κοινό και στις ανάγκες του διαμορφώνεις την εμπειρία που θα προσφέρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Deus ex machina είπε Κακά τα ψέμματα, αν κάποιος διαβάσει σχόλια για τη σειρά, θα σχηματίσει την εικόνα πως η σειρά είναι το απόλυτο trash σκουπίδι. Το θέμα είναι αν η γκρίνια είναι δικαιολογημένη και αν ερμηνευεται σωστά από αυτούς που δεν μπορούν να μπουν στη θέση αυτών που γκρινιάζουν. Η δική μου γνώμη είναι πως η σειρά δεν είναι για τα σκουπίδια, αλλά δεν είναι και Lord of the Rings. Νιώθω σαν να πήγα σε ένα ακριβό μαγαζί σπορ ένδυσης, να ζήτησα το ποιοτικότερο ζευγάρι Nike και ο πωλητής αντί για Nike να μου φέρνει μια κινεζιά με brand name Mike. Είναι ομορφο σχεδιαστικά και η δουλειά γίνεται, αλλά η εμπειρία χρήσης και η ποιότητα δεν θα είναι η αναμενόμενη. Επίσης, θα συμφωνήσω με μια κριτική που είχα διαβάσει ότι η σειρά μοιάζει να μην ξέρει ποιο ακριβώς είναι το κοινό της. Το οποίο είναι πολύ σημαντικό γιατί πάνω στο κοινό και στις ανάγκες του διαμορφώνεις την εμπειρία που θα προσφέρεις. Οι περισσότεροι έχουν πρόβλημα ακριβώς επειδή δεν είναι Lord of the Rings. Βέβαια είναι και αυτοί αρκετά απαιτητικοί, άκου εκεί να θες να δεις Τολκιν σε μια σειρά βασισμένη στο έργο του Τολκιν. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Όταν λες ότι το αντίθετο ισχύει, τι εννοείς? oτι οι fans και τα media ειναι που κανουν bullying στους "haters" της σειρας, ακομη και οταν η αρνητικη τους κριτικη ειναι χλιαρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, KilliK είπε oτι οι fans και τα media ειναι που κανουν bullying στους "haters" της σειρας, ακομη και οταν η αρνητικη τους κριτικη ειναι χλιαρη. Αχα, κατάλαβα. Ναι γιατί στο κεφάλι των "μη-haters" ισχύει ότι επειδή είναι show με Μέση-Γη, αυτόματα πρέπει να λέμε και ευχαριστώ που έκαναν τη σειρά (ενώ π.χ θα μπορούσε να μην υπήρχε καν), και να μην φέρνουμε καμία αντίρρηση γιατί όλα είναι τέλεια. Ή επειδή οπτικά είναι σουπερ, δε θα έπρεπε να μιλήσουμε. Αν μιλήσουμε, είμαστε αυτό που λέτε και εσείς πιο πάνω, haters, ρατσιστές, αχάριστοι. Μία τρέλα, και δυστυχώς δεν είναι ούτε η πρώτη φορά που γίνεται, και δε θα είναι ούτε η τελευταία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, Deus ex machina είπε Κακά τα ψέμματα, αν κάποιος διαβάσει σχόλια για τη σειρά, θα σχηματίσει την εικόνα πως η σειρά είναι το απόλυτο trash σκουπίδι. Το θέμα είναι αν η γκρίνια είναι δικαιολογημένη και αν ερμηνευεται σωστά από αυτούς που δεν μπορούν να μπουν στη θέση αυτών που γκρινιάζουν. Η δική μου γνώμη είναι πως η σειρά δεν είναι για τα σκουπίδια, αλλά δεν είναι και Lord of the Rings. Νιώθω σαν να πήγα σε ένα ακριβό μαγαζί σπορ ένδυσης, να ζήτησα το ποιοτικότερο ζευγάρι Nike και ο πωλητής αντί για Nike να μου φέρνει μια κινεζιά με brand name Mike. Είναι ομορφο σχεδιαστικά και η δουλειά γίνεται, αλλά η εμπειρία χρήσης και η ποιότητα δεν θα είναι η αναμενόμενη. Επίσης, θα συμφωνήσω με μια κριτική που είχα διαβάσει ότι η σειρά μοιάζει να μην ξέρει ποιο ακριβώς είναι το κοινό της. Το οποίο είναι πολύ σημαντικό γιατί πάνω στο κοινό και στις ανάγκες του διαμορφώνεις την εμπειρία που θα προσφέρεις. Διαφωνώ κάθετα στην τελευταία πρόταση. Ξέρουν πολύ καλά ποιο είναι πλέον το κοινό τους, άβουλα όντα που αγοράζουν ό,τι τους προσφέρουν με απόλυτη ευχαρίστηση και είναι διατεθειμένοι να σε βγάλουν ρατσιστή και μισογύνη και ότι άλλο θες αν δε σου αρέσει το προϊόν τους... 6 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Deus ex machina είπε Η δική μου γνώμη είναι πως η σειρά δεν είναι για τα σκουπίδια, αλλά δεν είναι και Lord of the Rings. Νιώθω σαν να πήγα σε ένα ακριβό μαγαζί σπορ ένδυσης, να ζήτησα το ποιοτικότερο ζευγάρι Nike και ο πωλητής αντί για Nike να μου φέρνει μια κινεζιά με brand name Mike. Θα συμφωνήσω με το κομμάτι της ανάρτησης σου που έχω παραθέσει όμως κατα την γνώμη μου ώς αναγνώστης και θαυμαστής του Τόλκιν δεν έπρεπε να ονομαστεί η σειρά The Lord of the Rings: The Rings of Power αλλά κάτι άλλο μια κινεζιά όπως λες κι εσύ η δεν ξέρω εγώ τί. Υ.Γ Ξέρω πως έπρεπε να ονομαστεί όμως δεν το λέω για λόγους πολιτικής ορθότητας 😃 Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από zvarthangalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore1890 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, DeareN είπε Διαφωνώ κάθετα στην τελευταία πρόταση. Ξέρουν πολύ καλά ποιο είναι πλέον το κοινό τους, άβουλα όντα που αγοράζουν ό,τι τους προσφέρουν με απόλυτη ευχαρίστηση και είναι διατεθειμένοι να σε βγάλουν ρατσιστή και μισογύνη και ότι άλλο θες αν δε σου αρέσει το προϊόν τους... Συμφωνώ, επίσης με όλα αυτά τα λεφτά που επενδύουν και δε μπορούν να τα πάρουν πίσω, σε κιν/φο και τιβι, μου λέει πως ίσως τελικά να μη τους νοιάζει η χασούρα αλλά μόνο να περάσουνε τα μηνύματα και την ιδεολογία που θέλουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Μετά και το 2ο, torrent και πολύ του είναι, αν δεν έχει ξεκινήσει ο Σασμός. Συνεχίζει να είναι μια σούπα δίχως νόημα και ουσία, με κάποιες καλές (ελάχιστες) στιγμές που και που. Πραγματικά, το μόνο καθηλωτικό σημείο ήταν η "ξενάγηση" στο Khazad-dum, κι αυτό γιατί σκεφτόμουν ότι κάπου εκεί έτρεχαν να ξεφύγουν οι της "Συντροφιάς" και έκανα αντιστοιχίσεις. Η σκηνή ακριβώς έξω, στην είσοδο, η απόλυτη αντιδιαστολή...μια γελοιότητα (με μπόλικη πρασινίλα). Αν για κάτι έχω περιέργεια είναι ο πιτσιρικάς με το bloodsword και ίσως ο εξολοθρευτής των κωλοφωτιώνε. Η γκομενίτσα, λυπάμαι, αλλά λογικά είναι κι αυτή εγογνή του Palpatine αλλά υιοθετημένη από τους Skywalkers, κι ας χρειάστηκε τον δυνατό-σκληρό άντρα να τη ξεμπλέξει (μια ματιά της και του άλλαξε ριζικά χαρακτήρα...ή αλλιώς, τί κάνει ο άνθρωπος όταν νομίζει ότι θα π.δ.ξει). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Deus ex machina είπε Κακά τα ψέμματα, αν κάποιος διαβάσει σχόλια για τη σειρά, θα σχηματίσει την εικόνα πως η σειρά είναι το απόλυτο trash σκουπίδι. Το θέμα είναι αν η γκρίνια είναι δικαιολογημένη και αν ερμηνευεται σωστά από αυτούς που δεν μπορούν να μπουν στη θέση αυτών που γκρινιάζουν. Η δική μου γνώμη είναι πως η σειρά δεν είναι για τα σκουπίδια, αλλά δεν είναι και Lord of the Rings. Νιώθω σαν να πήγα σε ένα ακριβό μαγαζί σπορ ένδυσης, να ζήτησα το ποιοτικότερο ζευγάρι Nike και ο πωλητής αντί για Nike να μου φέρνει μια κινεζιά με brand name Mike. Είναι ομορφο σχεδιαστικά και η δουλειά γίνεται, αλλά η εμπειρία χρήσης και η ποιότητα δεν θα είναι η αναμενόμενη. Επίσης, θα συμφωνήσω με μια κριτική που είχα διαβάσει ότι η σειρά μοιάζει να μην ξέρει ποιο ακριβώς είναι το κοινό της. Το οποίο είναι πολύ σημαντικό γιατί πάνω στο κοινό και στις ανάγκες του διαμορφώνεις την εμπειρία που θα προσφέρεις. Για σειρά που κόστισε 1 δις δολάρια είναι σίγουρα για τα σκουπίδια... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris_rom Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Προσωπικά θεωρώ ότι εξαρτάται με ποια οπτική το βλέπει κανείς. Δεν έβαλα το 1ο επεισόδιο περιμένοντας να δω κάτι αντίστοιχο του LotR και αυτομάτως δεν το συγκρίνω καν με αυτό. Προφανώς ένα μικρό κομμάτι μέσα μου το κάνει αλλά είναι άδικο και για τα δύο να το αφήσω να γίνει. Οπότε κρίνοντας μετά από 2 επεισόδια το RoP έχω να πω ότι προφανώς έχει πέσει χρήμα, ειδικά στα visuals όπως αναφέρθηκε. Από άποψη cast δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα αλλά ούτε ξενέρωσα. Η Γκαλάντριελ όντως είναι πιο warrior princess, και κουβαλάει το αίσθημα της εκδίκησης για τον αδερφό της οπότε το ότι η ηθοποιός το μεταφέρει σωστά είναι ένα συν. Η Μπλάνσετ υποδυόταν μία άλλη όσον αφορά βιώματα και ηλικία κοκ Γκαλάντριελ οπότε άδικη σύγκριση κατ'εμέ. Προσπαθούν οι σεναριογράφοι να το κάνουν ανάλαφρο σε κάποια σημεία που προσωπικά εάν έλειπαν θα το εκτιμούσα. Δεν είναι σειρά χαχούχα οπότε είναι περιττές αυτές οι στιγμές στα μάτια μου. Έχει ήδη αρκετά ανοιχτά μέτωπα, δεν πρέπει να χαθούν στην μετάφραση και ούτε να μας χάσουν. Πρέπει να τα δέσουν σχετικά γρήγορα. Γενικώς είμαι συγκρατημένος για τη συνέχεια αλλά και λίγο αισιόδοξος. Όπως δεν κρίνω/συγκρίνω το HotD με το GoT έτσι πρέπει να κάνουμε και με αυτό. Τέλος, είναι πολύ νωρίς να το κρίνουμε όπως και να χει. Ταπεινή μου άποψη. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα